Söndag, åttonde dagen

Hej!

Vi spelade kort nyss och jag är på dåligt humör. Jag vann men fick mycket sämre poäng än i fredags, det stör mig! Men imorgon ska vi spela igen, då måste det gå bättre har jag bestämt. Igårkväll lyssnade jag en del på Harry Potter innan jag gick och lade mig, jag chattade med några trevliga människor också:) Klockan var runt elva när jag vaknade och efter frukosten läste Nick igenom texterna till de sånger vi skulle sjunga i kyrkan senare. Mary hade skrivit de på sådan där jobbig engelska men jag börjar bli bättre på det nu. Marys bror Harry, hans fru, två av deras barn och en kille från Tyskland kom förbi en stund. De kom mest för att säga hej eftersom jag kanske träffar de på onsdag igen, vi har pratat om att åka till ett nöjesfällt då och jag hoppas verkligen att det blir av. Personerna vi träffade idag pratade väldigt fort, jag har märkt att Nick och Mary pratar långsamt med alla, det kanske beror på att de är lite äldre. Men Marys bror är ju också äldre och han pratar fort, jag måste bli bättre på att förstå när folk pratar fort, för tillfället har jag lite problem med det. Killen från Tyskland är också här på språkresa men han verkar vara bättre på engelska än jag. Nick och jag pratade om Sonja Aldén, Sanna Nielsen och Shirley Clamp på förmiddagen också, han lyssnade på några låtar med dem. De är helt otroligt bra enligt mig, det finns inte många som sjunger lika bra som dem, Molly Sandén är bra också=)

Efter lunchen åkte vi till ett gym för att träna, jag cyklade lite innan jag höll på med tyngder och sprang på ett löpband. Att springa är roligast tycker jag och det behöver jag göra för min kondition är inte alls bra. Det kändes bra efter att ha tränat för jag äter en hel del här, hemma äter jag också mycket men ändå. Lite senare åkte vi till kyrkan och jag var med ungdomsgruppen. Först läste vi lite i bibeln, efter att ha läst ett kapitel skulle man försöka föreställa olika saker, min grupp föreställde en båt och det gick sådär. De andra grupperna försökte föreställa fiskar och annat, en man pratade i över en halvtimme efter det och jag var nära på att somna, jag förstod inte särskilt mycket plus att han mest pratade om innehållet från några kapitel i bibeln. Efter det satt vi i alla fall och pratade en stund innan själva kyrksaken började, den var inte lika lång som förra veckan men en man pratade i cirka fyrtio minuter. Jag förstår inte varför någon ska stå och prata sådär länge, han upprepade sig flera gånger, om han inte hade gjort det kanske hans tal bara hade tagit tjugo minuter, Mary höll med mig. När det äntligen var slut kände jag mig ganska trött, tur att ungdomsgruppen hade varit innan. Några sa hejdå till mig innan vi gick, Claire var en av dem och vi pratade ganska mycket idag också, hon är verkligen trevlig och hon hjälpte mig hela tiden idag. Under kvällen har vi som jag skrev tidigare spelat kort, det är roligt att göra saker. Imorgon ser jag fram emot att få sjunga med gospelkören, de sa att jag kunde testa det.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hello, Visp!

Kul att ni spelar kort. Det får vi fortsätta med när du kommer hem. Vi spelade det kortspelet när jag var liten och då kallade vi det för Begäran, men nu tror jag det heter Plump.

Du verkar trivas fortfarande och jag är säker på att du pratar betydligt bättre och mer engelska än innan. Du märker kanske inte hur mycket du faktiskt lär dig!

I morgon ska jag jobba igen. Idag var vi till Gömmaren och badade. Det var varmt i vattnet, riktigt skönt, faktiskt.

Hoppas ni åker till nöjesfältet!

Vi hörs!

Kramar, Mamma

2009-06-28 @ 23:52:33
Postat av: Anonym

hmm..bara undrar, hur uttalar de ditt namn i England? Wispen? Eller med i?

2009-07-03 @ 10:46:56

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0