Söndag, skriver lite om den här sega dagen

Hej!

Nu var det söndag igen, det är den tråkigaste dagen på helgen men jag föredrar ändå söndagar framför vanliga skoldagar. Fredagen och lördagen är skönast på helgen, på fredagen känner man ju att det är otroligt skönt att helgen äntligen har börjat och på lördagen kan man vara uppe sent och sova hos vänner.
Jag stör mig på att både team Nanne och team Wells har åkt ut ur Körslaget! Nu är det ju nästan ingen idé att titta längre. Jag hoppades faktiskt att team Magnus skulle åka ut igår, team Wells var ju nästan bäst och jag förstår inte hur de kunde åka ut! Team Erik är i alla fall kvar fortfarande och jag hoppas att de vinner, team Hanna kan komma tvåa. Nudlarna var goda igår och vi åt någon sorts rätt med räkor och ris till förrätt, Björn hade hittat någon skum mat som vi testade. Jag tyckte att den var god men Adam och Lovisa åt den inte. Senare på kvällen tittade Adam på film på internet, det finns ju hemsidor där man kan titta gratis på olika filmer utan att behöva ladda ner dem. Jag var inne och lyssnade på när olika människor sjunger, mest ungdomar, det finns många som är jätteduktiga! Sedan sjöng jag lite själv på karaokeparty, jag har blivit sämre än vad jag var för två veckor sen. Adam och jag låg uppe och pratade till halv tre inatt då vi somnade.

Jag väcktes vid halv elva men låg som vanligt och tänkte ganska länge. Det är skönt att känna att man inte behöver stressa på morgonen, jag ligger alltid och tänker länge när jag hinner göra det. Till frukost åt jag toast och nudelsoppa, helt okej. Efter frukosten sjöng jag en massa låtar, Adam störde sig lite på det, särskilt när jag försökte att sjunga högt men det förstår jag haha. Lovisa kom och ville ha sällskap en stund, jag åt lite godis idag också, tutti frutti. Godiset fanns i olika smaker och jag tyckte bäst om godiarna med tuttifruttismak och limesmak.
Till middag idag åt vi Janssons frästelse, det äter jag annars bara på julen men idag gjorde Björn det. Det blev hur gott som helst och jag fick tillbaka lite julkänslor! Men det är nästan ett år kvar tills jag får fira jul igen... Sedan är det långt kvar till min födelsedag också och det är tråkigt att bara få presenter i december. Men jag brukar alltid få någonting på skolavslutnigen. Efter middagen fick vi skynda oss att packa. Jag hade extra mycket packning idag men det gick bra. På tåget satt jag och sjöng lite tyst, andra kanske störde sig men det fanns ändå några som pratade mycket högre i sina mobiltelefoner.
Imorgon är det skola igen, jag börjar redan bli trött på den! Fastän jag har letat efter information om Noak och syndafloden hittar jag ingenting bra. Men jag får göra det en stund innan jag går och lägger mig och fortsätta med det imorgon.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0