Tisdag, tränade showdown igår

Hej!

Efter att Lovisa kom hem igår åt vi lite. Innan taxin som skulle köra mig till träningen kom pluggade jag lite på engelskan. Jag måste kunna talet utantill på torsdag, eller man får bara ha stödord. Men nu när jag sitter i skolan och märker att skrivaren som skriver ut punktskrift inte fungerar stör jag mig otroligt mycket på det! Nu måste jag sitta vid datorn för att träna på mitt tal. Om jag kunde skriva ut det kan jag ju träna på det i taxin och på ungdomsgården ikväll, värsta dåligt att det inte fungerar!

När jag kom till träningen gick jag in genom en port, någon släppte in mig. Men när jag hade stått där ett tag och klockan var över sex började jag undra varför ingen annan hade kommit. När jag ringde till personen som var ansvarig för träningen svarade han inte, det lät som att hans mobil var avstängd. Men till slut lyckades vi få tag på varandra, jag hade gått in i fel port.
Träningen gick i alla fall bra, jag spelade först mot en kille och vann med 11-0. Sedan tränade jag på servar men det gick inte alls bra, att skjuta raka bollar är jag inte heller bra på. Tidigare gick det mycket bättre för mig men det beror nog på att jag tränade mer då. Jag hade ju ett showdownbord hemma innan vi flyttade och då spelade jag mot Nina eller Björn ibland. Min ledsagare spelade också med mig ibland och ibland tränade jag på att skjuta speciella skott. Men man blir ju sämre. När jag spelade mot Anders som höll i träningen förlorade jag stort med 12-6, jag störde mig. Ett av målen han gjorde på mig var självmål också.
Jag råkade ha racketen skumt och sköt sedan bollen i mitt eget mål, smart jag är, eller inte.
Efter träningen åkte jag i alla fall hem, taxin var sen plus att det var samåkning. De lämnade någon gammal farbror först. Jag åt pankakor till middag och efter det skrev jag till en tjej som går andra året på Kulturama och som kanske ska bli min ledsagare. Jag har besämt mig för att vänta tills den här veckan är slut och se om någon mer hör av sig till mig.

Kultur och idéhistorian gick ganska bra. Innan lektionen gick min grupp igenom vad alla skulle säga. Sedan redovisade vi först eftersom vi ville ha det gjort. Jag sa bara två saker men alla pratade bara två gånger var tror jag, det gick i alla fall helt okej. Min grupp pratade ju om Noaks ark och lite om syndafloden. Sedan var det två grupper som pratade om David och Goliat och Moses. Berättelsen om Moses hade jag hört tidigare. De andra grupperna var inte klara med allt och kunde inte reodivsa idag. Istället lyssnade vi lite på gregoriansk musik från medeltiden och läraren visade de andra hur de första noterna såg ut.
På öppen tid lyssnade vi på när några musiker spelade och efter det har jag bara ätit lunch. Nu ska jag plugga engelska och kanske lite svenska. Musikteori måste jag också plugga men den känner jag mig ändå ganska säker på. Senare är det ensemble och då ska vi sjunga Isn´t she lovely.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0