Alla hjärtans dag och deltävling två i Skellefteå

Hej!

Idag är det alla hjärtans dag, hoppas att dagen har varit bra för er!<3 Jag har inte firat på något speciellt sätt men efter middagen åt vi sämlor, inte för att det har med alla hjärtans dag att göra direkt men ändå. Jag åt banan, mandelmassa och florsocker på min sämla. Adam har gett mig gelehjärtan som jag tycker väldigt mycket om. Jag hade inte köpt någonting till Adam på grund av att jag inte har hunnit komma iväg till någon affär eller liknande.
Innan middagen har jag mest sjungit och suttit vid datorn. Wild kids som har börjat att visas på tv tittade jag lite på. Nu ska jag skriva lite kort om kvällens program av melodifestivalen.

Programledaren har jag fortfarande inte fastnat för än, jag tycker inte att hon är rolig plus att hon låter gammal och ja, man kan ju inte tycka om alla människor=)
Melodi nummer ett var Lili och Susie som sjöng låten Show me heaven. Syskonen var riktigt duktiga, jag tycker att det lät som att en av dem sjöng lite bättre än den andra. Låten var också bra tycker jag och Jag hoppas att det går bra för dem i andra chansen.
Melodi nummer två tror jag var Lasse Lindh och bandet och deras låt hette någonting med Jag ska slåss i dina kvarter. Låten var helt okej tycker jag men inte direkt min musiksmak. Den gick inte vidare ju.
Melodi nummer tre var Jennifer Brown som sjöng låten Never been here before. Jag kommer inte ihåg mycket av låten och har helt glömt bort hur den lät. Men Jennifer hade i alla fall en bra sångröst:)
Melodi nummer fyra var en grupp som hette Heat, det kanske var punkter mellan bokstäverna. Deras låt hette i alla fall Thousand miles och jag fastnade för den direkt. Sångaren sjöng bra tycker jag, roligt att de gick till final. Låten var ju lite rockig och i vanliga fall tycker jag inte om det men melodin var bra.
Melodi nummer fem var Markoolio som sjöng låten Kärlekssång från mig. Refrängen var faktiskt bra men jag tycker att Markoolio brukar sjunga bättre låtar annars, jag hade inte förväntat mig att låten skulle vara sådär långsam plus att jag hade trott att Markoolio skulle rappa lite. Markoolio passar bättre till att sjunga snabbare låtar. Låten Värsta schlagern som Markoolio och Linda Bengtzing sjunger tycker jag mycket mer om. Om de hade tävlat med den låten i melodifestivalen tror jag nästan att den skulle ha vunnit.
Melodi nummer sex var Amy Deasismont, eller Diamond är ju hennes artistnamn, låten hette It´s my life. Låten tyckte jag jättemycket om men tyvärr tycker jag inte om Amys röst särskilt mycket. Amy tyckte jag om för några år sen men nu gör jag inte det lika mycket längre, vet faktiskt inte varför. Jag tycker att det lät lite skrikigt idag kanske men det var bra att Amy gick till andra chansen och fick den internationella juryns röst:)
Melodi nummer sju var Cookies and beans, vilket roligt gruppnamn=) Låten hette What if och jag tyckte väldigt mycket om den, tjejerna sjöng bra också! Det var roligt att de nästan bara hade gitarr och trummor i låten. I slutet sjöng de ju solo en bit utan instrument. Men det var lite synd att de liknar en grupp som var med förra året väldigt mycket tycker jag.
Melodi nummer åtta var Måns Zelmerlöw som sjöng låten Hope and glory. Låten var verkligen hur bra som helst tycker jag, bättre än Cara mia till och med! Det var bra att låten gick till final, hoppas att Måns blir minst trea i år!

Efter att alla artister hade sjungit sina bidrag visades den där sketchen där tjejerna i min och den andra klassen syntes. Jag har hört av flera att jag syns lite när jag står längst fram och en person pratar med alla. Här är klippet om ni vill se oss, vi säger ju ingenting men ändå.

http://svtplay.se/v/1444682/melodifestivalen/pihlman_och_pal_i_skelleftea?cb,a1364145,1,f,105608/pb,a1364142,1,f,105608/pl,v,,14446


Nu hinner jag inte skriva mer för min glass håller på att smälta. Men hoppas att alla får en fortsatt trevlig kväll!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Julia

Tjuuhu, hoppas att du hade en trevlig alla hjärtans dag då :)

hihi :p

2009-02-15 @ 17:30:02

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0