Pizza

Hej!

Lördagen har faktiskt varit väldigt lugn, tyvärr så har jag inte pluggat någonting. Jag brukar ju alltid göra läxorna så jag vet inte varför jag inte har pluggat idag. Men jag ska göra det imorgon, det måste jag verkligen! Det är i alla fall inget prov på måndag, tur det. Adam har inte heller pluggat idag och det finns säkert fler som borde plugga som inte har gjort det.

Förutom att mest ha suttit vid datorn idag så åkte jag och handlade lite middagsmat och godis förut. Min syster Lovisa tog en del bilder med sin kamera så jag kanske lägger in några bilder på bilddagboken sen.
Vi gjorde pizza idag som blev jättegod! Jag hade mozarellaost, vanlig ost, soltorkade tomater, oliver, räkor och tomatsås på min pizza. Min pojkvän Adam och min pappa Björn hade lite annat på sina pizzor, skinka och champinjoner till exempel. Jag åt svamp väldigt mycket när jag var liten men sedan, när jag bara var några år, så började jag att tycka att svamp smakade konstigt. Sedan dess så har jag inte ätit svamp. Svampar känns så konstigt i munnen plus att de känns äckliga att ta på tycker jag! När jag gick i sexan så kommer jag ihåg att vi skulle plocka svamp som vi sedan skulle måla. Då så tyckte jag att svampen kändes jätteäcklig att ta på. Min assistent trodde först inte på mig när jag sa att jag inte ville ta på svampen.

Det fanns naturgodis i affären där vi var så jag köpte lite naturgodis, många torkade jordgubbar och mangoskivor! Jag köpte lite vanligt godis också, jag är lite tjock men det måste man ju få vara ibland haha.
Glass är oftast godare än godis tycker jag men jag skulle varken klara mig utan glass eller godis.
Nu så ska jag lyssna lite på musik och vara med Adam.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Lovisa/Björn

tjenare tjenare !

Pizzorna blev ju riktigt GODA !

kram lollo och björn !

2008-09-14 @ 09:21:57

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0