Onsdag, sista skoldagen den här veckan

Hej!

Det var svårt att sova inatt för jag hade ont i huvudet och ena ögat. Jag behövde i alla fall inte gå upp för att duscha imorse så jag sov lite längre istället.

Min klass hade först idrott idag men jag var ju inte med på den eftersom att jag tränar på att gå i skolan under idrotten. Det gick ganska bra idag fastän jag var väldigt trött på förmiddagen och eftermiddagen också för den delen. Vi gick samma vägar som förra veckan och det gick bra, den lättaste vägen är nog till rummet där jag har min sånglektion. Vi kom också på ett bra sätt på hur jag kan hitta in från där taxin lämnar mig på morgonen.

Efter idrotten så var det matte, vi gick igenom hur man dividerar och multiplicerar bråk, det var ganska svårt att dividera bråk tycker jag. Men det ligger på vgnivå så jag måste inte lära mig det men jag förstår det mesta som är på gnivå så jag ska kanske försöka att satsa på att få vg på matte a-kursen.

Till lunch idag så var det någon fisk, jag åt med Ellen och Magdalena. En av dem pratade om att de var sugna på choklad så då blev jag också det haha.
Efter att ha ätit så gick vi och bokade ett rum där det fanns trumset. Det fanns ett rum som var ledigt i en halvtimme där vi var, vi glömde däremot trumpinnar, vi var osmarta haha. Men vi spelade piano och sjöng istället och lite senare så kom det en kille som hade med sig trumpinnar som spelade lite. Senare så gick vi till ett annat rum där det bara fanns ett piano men det var också trevligt.

På svenskan idag så fortsatte vi att skriva citat, det är väldigt svårt tycker jag och jag är inte klar med det än. Jag fick några citat av en tjej som satt bredvid mig på svenskan eftersom att jag inte kunde hitta texten på datorn, den fanns ingenstans.
Sista lektionen var datorkunskap. Jag kom lite sent till lektionen men under uppropet så fick jag veta att jag hade gått till fel grupp, vi har nämligen datorkunskap i halvklass. Jag fick veta att den gruppen som jag har datorkunskap med hade gått hem eftersom att vår lärare var sjuk. Men jag hade ändå saker att göra för det kom en datatekniker som installerade trådlöst nätverk på min dator. Det känns skönt att ha det nu men än så länge så fungerar det inte så bra på alla våningar.
Nu så har jag i alla fall studiedag i två dagar vilket känns hur skönt som helst! Men jag ska hinna plugga, matte, engelska och svenska. Men det går säkert bra.

Jag pratar med Adam nu och om en stund så ska jag äta.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Du verkar ju ha funnit dig till rätta bra i nya klassen, jag vill också börja en ny klass. Studiedagar, mmm, vill jag också ha. Ses om nio dagar!

2008-09-17 @ 18:48:16
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Johan

Var det något jag tyckte var svårt med matte A så var det multiplikation och divition med bråk..



Va, har du inte inbygt trådlöst i din laptop? Det är det ju nästan på alla numera..



Router i skolan föresten, det vill de inte skaffa på min skola, för det är för dyrt säger de. Ändå är den bara i 1 våning..

2008-09-17 @ 22:28:02
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Elin/Sugar

Det låter som en ganska bra dag :) Det är kul att lära sig saker typ jag faktiskt :O



Jag har studiedagar på måndag och tisdag, jag har ingenting att göra då, ingen att umågs med och inga läxor så det känns lite ovärt...



Vi har förresten inte pratat på länge! Du har ju för det mesta status inte vid datorn på msn så jag vet inte om jag får skriva då :O



Ha det bra ^^



/JustNotEnough på bilddagboken, Sugarfudge


Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0