Talang!

Hej hej!
Nu är jag med Kim och Adam, vi såg Talang nyss samtidigt som vi åt en massa chips och godis haha.
BBx8 hade skrivit till mig flera gånger innan och påmint mig om att de skulle vara med idag så därför kändes det lite extra viktigt att titta idag.
De var jätteduktiga i alla fall tycker jag! Hoppas att de kommer att vara med i finalen. De sjöng ett musikalmedley idag. Jag måste se den sista gallringenpå måndag kväll där de tar ut de sista som inte får vara med i semifinalen.
Nu har jag förresten laddat upp två videor på youtube. De har inte fått så många stjärnor menmen. Men gå in här om du vill titta: Bilden är inte så bra.
http://www.youtube.com/watch?v=oeptyjCEk2w
Förutom Bbx8 så tyckte jag om de som sjöng sist, de som sa att de var byggarbetare. De sjöng bra och det lät så roligt när många sjöng samtidigt.
Den där kvinnan som var 38 år och mamma till tre barn sjöng bra, precis som juryn sa så tycker jag att hon hade en speciell röst.
Det var ju många som dansade och spelade trummor och trummor kan ju bli lite tråkigt om det inte är några andra instrument också tycker jag.
Hon som var från Ryssland och som spelade piano var bra men det tyckte inte Adam. Han tyckte att det bara var normalt att hon spelade så bra tydligen eftersom att hon hade tränat så mycket. Men det är ju inte så många som blir så bra fastän de tränar mycket.
På bilddagboken laddade jag upp några nya bilder idag. Lovisa råkade ta bort hela min presentation på bilddagboken så det var inte roligt! Jag blev tvungen att skriva om hela...
Till middag idag åt jag pastaoch grönsaksbiffar. Jag hade aldrig provat de biffarna förut men de var verkligen jättegoda!
Om en stund ska jag och Adam åka hem till honom. Då måste jag ta med en massa läxor dit och hålla på.

Det kändes tråkigt att det inte var någon artistskola idag! Jag saknade den verkligen! Det är så roligt att sjunga och att bara få vara med andra som gillar det!
Aja, nu ska jag sluta blogga för det blir tråkigt för Kim när jag bara sitter här vid datorn. Nu kommer jag inte att kunna skriva förrän på söndag och jag kanske inte ens hinner göra det då.
Kim fyller år på söndag förresten, hon blir femton år! Ronja fyllde 14 år igår tror jag om jag har läst rätt haha.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Carro

jo BB gånger 8 var verkligen super duktiga :D
Hoppas dem går till final!

ha en bra kväll
Carro

2008-05-02 @ 22:03:14
URL: http://carrobruden.blogg.se
Postat av: B

Hoppas du får en trevlig helg :)

Och du, berätta gärna din åsikt om alkohol i min blogg!

2008-05-02 @ 22:57:40
URL: http://mynameisbeckaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0