Sova snart.

Hej!

Nu ska jag sova snart. Jag åkte hem lite senare idag för färdtjänsten hade problem den här helgen. Det kunde bli många förseningar och man var tvungen att beställa taxin längre i förväg än vanligt.
Idag har jag och Adam bara gått på stan och så har vi varit hemma hos honom. Vi gjorde faktiskt inte så mycket men det var ändå roligare än att inte göra någonting. Vi höll på och var väldigt högljudda och Adams mamma blev arg på oss. Hon tyckte att vi var omogna när vi lagade mat i köket och så. Vi åt omelett i alla fall och det var gott! Adam går ju hoetell och restaurang-linjen på gymnasiet och nu börjar han bli bra på att laga mat. Jag måste börja träna mer på att laga mat. När vi har haft hemkunskapsläxor så har jag gjort det men annars så blir det inte av så ofta, bara när jag är med Adam men då gör han det mesta. Men spisen vi har haft hemma hos mig har inte varit så bra, den är svår och man kan inte ställa in saker själv på den, inte jag i alla fall. Men på mikrovågsugnen har vi märkt upp tiden och så. Ugnen tycker jag känns läskig att använda för den blir så varm och jag är ofta rädd för att bränna mig men det kan man ju vänja sig vid såklart.

Ikväll får jag sova på en madrass för vi ska slänga min säng imorgon. Mitt skrivbord får jag ta med dit vi flyttar för vi kommer förmodligen inte hinna köpa ett nytt innan det.
Imorgon är det vanliga lektioner i skolan men på tisdag börjar filmtemat. Men det är då vi har noprov, inte alls roligt. Men fysik tycker jag i alla fall är okej. Hoppas bara inte att det är något prov om saker vi jobbade med i sjuan och åttan. I sjuan tyckte jag att no var jättesvårt och då var jag inte alls motiverad så det gick dåligt för mig då.

Nej, nu måste jag sova.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0