61 dagar kvar!

Hej!

Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt, det finns inte så mycket att göra idag. Det är ju lördag men på midsommardagen brukar det ju ändå inte hända så mycket. En del festar säkert eller så men jag brukar inte göra det. Adam är hos några kompisar och mina andra kompisar gör annat, det är lite tråkigt, annars kanske jag kunde ha varit med någon idag. Men imorgon kanske jag är med Adam, jag får se lite vad som händer.
Nu ville min kompis att jag skulle ringa så jag gjorde det.

Jag chattade med en kompis för en stund sen och hon gav mig en länk till en video på youtube där en som gick i min klass förut sjunger! Titta gärna, han är jätteduktig! Ibland tycker jag att låten kanske känns lite för låg för honom menmen.

http://youtube.com/watch?v=WiSke8__MyI


Igår var jag med några i min familj plus Ninas pojkvän och hans barn. Vi grillade ju som jag sa att vi skulle göra igår och åt en massa god mat! Det var trevligt.

Idag är det bara 61 dagar kvar tills jag börjar gymnasiet, jag räknar ner så att jag inte ska få någon chock eller så när jag märker hur kort det är kvar tills jag ska börja sen.
Men rektorn på Kulturama, eller inte rektorn men någon, har hittat en som kanske ska bli min assistent i höst. Han har gått på Kulturama tidigare så det skulle ju vara jättebra ifall han kan bli min assistent. Han kan ju en del om musik och det är ju jättebra för då kan han hjälpa mig att lägga in noter och annat. Men det är inte säkert att han kan jobba i höst men jag hoppas det.

Nu ska jag sluta skriva, jag ska läsa lite andra bloggar och kommentera dem! Det kan vara jätteroligt att läsa vad folk tycker om olika saker och så! Sedan ska jag sjunga lite, det var ett tag sen jag gjorde det nu, jag får se hur det går för jag har ju haft ont i halsen i några dagar men det har blivit bättre nu!
/Vispen

PS: På lägret så var det en av ledarna som kom med i paralympics, hon ska tävla i goalball! Det var ju jätteroligt och hon har aldrig varit med där förut.
Sedan har en av mina kompisar kommit med där, hon ska tävla i judo!


Kommentarer
Postat av: Alisa

Sv: hej hej! Tack så mkt. Ja ibland hjälper det att bara gråta ut, släppa allting och känna att i en stunden, är livet och världen värdelöst på så sätt blri det lättare att börja om från början dagen efter.

Ha en bra dag du med!:)

2008-06-21 @ 15:09:37
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: CAZZIS

Va? Då måste du ju äta det snart =P Så gott! :P

2008-06-21 @ 15:15:28
URL: http://cazzis.blogg.se/
Postat av: JONNA

Jadå, hittills så är den bra i alla fall!:) Vad gör du idag?

2008-06-21 @ 15:24:03
URL: http://thisney.blogg.se/
Postat av: karro

okejokej, jag hoppas det blir kul :)

ahrå, det ska bli härligt ;D

kram

2008-06-21 @ 16:04:18
URL: http://thegirlbehind.blogg.se/
Postat av: Johan

Jamen ellerhur, det är kul att läsa andras bloggar =)



Vem va tjejen som kom med i goalball? Se om jag känner igen henne

Elvira i judo va?



Ha det fortsatt bra idag =)

2008-06-21 @ 16:29:58
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: jonna

sv; jodå det vare :)

låter oxå mysigt! :D

åt ni nått gott ?

2008-06-21 @ 16:37:43
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: JONNA

Nä inte för mig heller, jag skriver bara vad jag gör, måste skriva av mig, har alltid varit sån:) man behöver ju inte alltid skriva om något roligt, man kan ju lägga upp bilder, videor, skriva om skvaller, kändisar, allt möjligt :D..

OK, dte låter mysigt..=)

har inte gjort så mycket idag,. kollat på en film o så:) nu ska jag snart kolla på en film till tror jag hehe ;P

2008-06-21 @ 19:07:45
URL: http://thisney.blogg.se/
Postat av: S A R A

svar: den var jättegod ^^ sara goes onyttig haha xD oj har du redan börjat räkna... gymnasiet - låter typ lite läskigt =S själv så börjar min nian - äldst på skolan - gött jue ^^

2008-06-22 @ 17:26:54
URL: http://zaaurahs.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0