Inflyttningsfest

Hej!
Nu så har de flesta åkt hem, ganska skönt men det var jätteroligt att vara med min kompis Kajsa! Det var flera år sen jag träffade henne senast. Hon adopterades från Vietnam samtidigt som jag. Kajsas syster Andrea adopterades från Kina samtidigt som min lillasyster Lovisa. Det där har jag skrivit tidigare men jag gjorde det igen nu eftersom att alla kanske inte har läst det tidigare.

Efter att jag skrev senast så gick jag upp till köket och hjälpte till med maten. Jag skar bröd och mozarellaost. Sedan så var det några som gjorde vitlökssmör till brödet. Vi åt också pastasallad och lite annat. Till efterrätt så åt vi pannakotta men den var inte lika god som den brukar tyckte både jag och Kajsa.
Nu har Kajsa redan kommit hem och vi chattar. Sedan skrev nyss Eddie till mig, som gick i min parallellklass i nian, jag blev jätteglad när han skrev! Undrar hur han har det i USA.

Det var ganska många som var här idag, Kajsas familj, min mamma Ninas kusin och hennes man, Ninas pojkvän Dannes bror och min gudmor och hennes nya pojkvän och några till som Nina känner. Oj, sorry för att jag skrev och så många gånger i samma mening men jag är lite trött nu så jag orkar inte tänka på grammatik.
Det var roligt att träffa alla. Vi drack först lite, jag drack alkoholfri cider. Sedan så åt vi och de flesta av de yngre satt inne. Jag och Kajsa sjöng en massa, Kajsa har blivit jättebra på att sjunga! När hon gick i sin förra skola så var hon med i ett band och sjöng och deras musiklärare var jättebra. Han hjälpte dem en halvtimme varje dag och sen tränade de flera timmar varje dag. Kajsa och hennes band uppträdde på skolavslutningen i år, Kajsa har sagt att hon ska skicka låten till mig när hon sjöng. Kajsa och jag sjöng i alla fall en massa låtar som vi sjöng när vi var yngre och så sjöng vi en av Molly Sandens låtar. Låten var väldigt hög men Kajsa var bättre på höga toner än jag, hon var bra på låga toner också. Men man utvecklas såklart väldigt mycket om man tränar två timmar varje dag, jag vill också sjunga nu på gymnasiet. Kajsa har 500 personer på msn och flera hundra i mobilen som hon känner, hon känner 500 personer, jag tycker att det låter mycket. Hon känner alla i sin skola, det hade nog känts roligare om jag hade gått i en högstadieskola. Men jag vill kunna sjunga bra!!!!! Det är en av mina högsta önskningar. Men jag tycker jättemycket om Kajsas röst. Kajsa hade förresten varit med några efter skolan i fredags men min taxi är ju beställd varje dag så jag kanske inte kommer att kunna vara med någon efter gymnasiet. Men man borde ju kunna avbeställa taxin i så fall.

Adam drack lite idag men jag gjorde inte det såklart, inte Kajsa heller fastän hon brukar göra det när hon festar.

Jag och Kajsa pratade lite om olika killar och annat ikväll också, det var trevligt och det var länge sen jag pratade med en tjej om sådant. Min och Kajsas familj har förresten närmare att åka till varandra nu så då kanske vi kan träffas oftare än vad vi har gjort sista tiden, det är inte så svårt ju för nu har vi ju inte träffats på flera år.
Det är dags för mig att sova nu.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0