Helgen

Hej!

Nu var det två dagar sen jag bloggade. Men jag har ju varit hos Björn, min pappa, där har jag ingen punktdisplay eller talsyntes. Hoppas att min bärbara dator kommer snart för den kommer jag att behöva sen när jag ska göra läxor hemma eller om jag behöver ta med mig datorn någonstans. Jag hade en bärbar dator tidigare men den blev så seg och till slut så var vi tvugna att omformatera den. Efter det så har vi inte orkat att installera jaws igen.

I fredags åkte i alla fall Lovisa och jag med tåget som gick till Nykvarn, Adam kom på tåget lite senare.
På kvällen hände inte så mycket, Adam var trött och somnade redan vid halv nio men han vaknade igen vid tolvtiden och låg och pratade lite med mig. Det finns väldigt mycket att prata om på kvällarna, vi får mest sagt då. Jag sjöng förresten mycket i fredags också. Jag lyssnade på några cd-skivor som jag inte har hört på ett tag.

Igår kom Björns flickvän Maria med sina fyra barn. Två av barnen sov över tills idag. De hade varit på Ikea innan och handlat lite, de åt köttbullar där också, det är lite roligt tycker jag. Varje gång jag har varit på Ikea så har jag ätit köttbullar.
Jag lyssnade förresten igenom några band igår som spelades in när jag var liten, det var ett band där jag bara var två eller tre år.
Till middag igår så åt vi fallafel, kräftor, potatisgrattäng och revbensspjäll. Det var trevligt och gott. Till efterrätt så åt vi paj med någon frukt som jag inte kommer ihåg. Vi åt äppelpaj idag också.

Idag har det inte hänt mycket, Adam och jag har hoppat på studsmattan och kastat äpplen till varandra.
När vi åkte hem så fick vi vänta på bussen i nästan en halvtimme. Men vi lyssnade på radio på Adams mobil och sjöng och dansade lite. Nu är nog Adam hemma, han åkte lite längre med bussen. Sedan så skulle han ta tunnelbana och därefter åka en bit med en annan buss.

Min mamma Nina har köpt någon grej där jag kan ha min mobil, man sätter fast en sak i byxorna och sen har man mobilen där, jag förstod inte riktigt. Sedan så har jag ett usbminne som jag kan använda och lägga in läxor på och så.
Hoppas att datorn har kommit imorgon när Nin från syncentralen kommer, annars så kommer jag att ligga efter och det är det värsta jag vet. När gymnasiet startar så borde jag ju ha lite tur hoppas jag. Det vanliga schemat börjar imorgon, långa dagar och så men det går bra, bara jag trivs med lärarna. Vi får se hur det blir imorgon. Då har vi i alla fall engelska som första lektion och efter det engsamble. Engelska har jag svårt för, matte också, hoppas att jag klarar det.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Oskar

matte som är så roligt...

2008-08-31 @ 22:22:57
URL: http://seigon.blogg.se/
Postat av: RonjaR

jag har svårt för engelska, men matte går okej förutom geometri som är svårt.

2008-09-01 @ 20:17:10
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Johan

Engelska och matte är ju jättekul..inte =P

2008-09-01 @ 23:08:31
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0