En kväll med fina vänner

Hej!
 
Hoppas att allt är bra med er! Jag har känt mig lite off de senaste dagarna. Det känns verkligen som att tiden har stått stilla. Jag har självklart gjort saker men inget särskilt. I Nykvarn har det varit minst lika lugnt som det alltid brukar vara. Jag har hunnit umgås en del med Björn på kvällarna, vilket har varit trevligt. Sen har jag letat jobb på dagarna och faktiskt hittat tre telefonjobb som jag har sökt. På kvällarna har jag även försökt förstå mig på vissa människor men det känns som att jag befinner mig på en annan våglängd än de flesta just nu, i alla fall tankemässigt. Människor kan verkligen vara oerhört komplicerade ibland. Det är ju bra att man inte kan läsa alla som en öppen bok. Jag tycker om människor som tänker mycket och som är oförutsägbara. Men sen finns det stunder då jag önskar att jag kunde läsa tankar.
 
Med tanke på att det knappt hänt något sen sist har det känts lite som att dagarna flyter samman och jag har längtat och längtar fortfarande efter att få göra något nytt och annorlunda. Ikväll har jag till exempel känt för att göra något galet men eftersom jag inte har kommit på exakt vad än blev det inte av. Imorgon är det fredag och den kanske bjuder på någon överraskning, vem vet:) Det enda jag är helt säker på är att jag har möte på arbetsförmedlingen klockan två. Jag är glad över att jag fick mötet på eftermiddagen eftersom det gör att jag hinner sova ut, duscha, äta och göra mig i ordning i lugn och ro innan det är dags att åka dit:) Arbetsförmedlaren som jag kommer att träffa brukar tydligen arbets med personer med funktionsnedsättning. Jag hoppas att jag får bra hjälp och stöd av henne:)
 
Eftersom jag inte hade något inplanerat idag ringde jag upp min kära vän Rakel. Det visade sig att hon gärna ville ses och det tackade jag så klart ja till:) Runt fyratiden åkte jag till Hökarängen där jag träffade henne, Sandra och Cissi. Vi hade en trevlig kväll och jag tycker verkligen att det kändes som att jag behövde den här tjejkvällen. Först åt vi middag och efter det låg vi i en säng och tryckte till varandra, lyssnade på musik och pratade. Ronja kom någon timme senare och efter att ha legat en stund till i sängen gick vi och handlade. Det regnade lite ute men jag tycker ändå att det kändes skönt att komma ut i friska luften. Senare på kvällen bakade vi chokladbollar. Alla ville vara med och rulla dem och det blev lite trångt men gick bra till slut:) När vi fikade bjöd Rakel in Christoffer som kom över en stund. Det var trevligt och Christoffer drog ungefär lika många och dåliga men roliga skämt som vanligt:) Stämningen blir oftast väldigt bra när han är med:) Jag åkte hem en stund efter att vi hade fikat och nu sitter jag i mitt rum och pratar med min kära på skype samtidigt som jag försöker varva ner. Helgen ser ut att bli lugn. Det enda som är bestämt är att jag ska besöka Gröna lund på lördag tillsammans med medlemmar i Unga synskadade Stockholm och det ska bli kul. Nu såg jag att klockan är väldigt mycket och att det är hög tid för mig att sova. Hoppas att ni får en underbar helg. Kram!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Hoppas du får något av jobben eller hittar något du vill göra väldigt snart! Jag förstår den där känslan av att vilja göra någonting, men man vet inte vad och så blir det att man bara sitter inne ändå.

Nu blev jag också sugen på negerbollar och en kopp kaffe! :)

SV: Ja, det får jag säga! Tycker det har gått ganska bra i sommar, men nu på senaste har det varit flera pass som har känts sega och tunga. Så är det ju alltid, alla pass går inte bra, men det har varit fler nu på slutet...

Jag hoppas all rehab kommer hjälpa så småningom, för är lite trött på att benen inte pallar all träning nu...

Haha, du var den enda som ens nämnnde det där med vad jag åt occh bara för det ska du får veta det. Isterband var det. Du vet "easter band", det blir "påskorkester" om man översätter det rakt av :P haha

Tycker du ska läsa mitt senaste inlägg nu, tror du kommer tycka det är bra. Du brukar gilla sådana inlägg har jag för mig :)

Ta hand om dig!

2012-08-24 @ 10:06:22
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Jonas

Hej!
Chokladbollar hade jag gärna varit med och ätit tillsammans med er. Ni verkar ha det kul i Stockholm. Jag ska ev. till huvudstaden i oktober, vi får se om det blir en helg eller bara en kväll fram och tillbaks. Hoppas du får ett jobb snart! Ha det bra så ses och hörs vi! Kram.

2012-08-24 @ 11:00:50
URL: http://www.jonte85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0