Äntligen frisk

Hej!
 
Hoppas att ni har haft en bra start på den nya veckan! Den himla förkylningen som jag skrev om i mitt senaste inlägg höll i sig i tio dagar. Det var inte förrän igår morse som jag började känna mig lite piggare. Även om min röst inte är helt återställd hostar jag inte lika mycket och ofta längre, vilket känns oerhört skönt! Under tiden jag var sjuk hände inte mycket alls. Jag låg mest och vilade. Ibland läste jag en bok och ibland låg jag och tänkte. Jag känner att jag har mycket att fundera över just nu och väntar på att mer än en insikt ska landa. Vi får verkligen hoppas att allt känns bättre snart! Igår kände jag mig som sagt piggare och på eftermiddagen åkte jag för att hälsa på min kära vän Crystal. Hon hade bjudit hem många av sina vänner. Jag hade bara träffat två av dem tidigare och tycker att det var trevligt att få lära känna en massa nya människor i alla åldrar. Det var fortfarande så pass varmt att det gick bra att sitta ute:) Runt sjutiden åkte jag hem till Björn och kvällen avslutades med ett fint samtal med min kära. Nu har vi äntligen bestämt när vi ska ses nästa gång, det är inte förrän om åtta dagar men det känns lite skönt att ha något att se fram emot! Att behöva vänta två veckor på en enda kväll och natt känns dock inget vidare och att dessutom veta att det blir lång väntan efter det också känns ännu värre. Men distansförhållanden fungerar uppenbarligen på det här sättet... Jag antar att jag inte kan göra annat än att försöka gilla läget, söka så många jobb som möjligt i Göteborg och hoppas att jag får ett så småningom.
 
Jag skulle så klart ta i princip vilket jobb som helst! Nu börjar det nämligen kännas väldigt tråkigt att inte ha något att göra om dagarna! Det är nästan så att jag skulle vilja plugga ett år till men bara nästan. Jag känner dessutom att jag gärna flyttar hemifrån så snart som möjligt och för att kunna göra det behöver jag pengar så att jag har råd att betala hyra, mat, andra räkningar och kanske något nöje lite då och då. Även om jag både skulle vilja ha jobb och flytta vet jag dock inte om jag skulle kunna tänka mig att flytta var som helst i Sverige. Jag tror till exempel att jag skulle känna mig väldigt ensam i Norrland. Nu är det ju inte omöjligt att lära känna nya människor men jag skulle ha långt till allt, i alla fall till familj, pojkvän och många av mina vänner. Sen tror jag att jag skulle ha svårt att stå ut med de långa avstånden till saker och ting. Men vem vet, det kanske blir där jag hamnar om jag inte hittar något annat. Idag har jag letat jobb i flera timmar utan framgång. Ge upp tänker jag definitivt inte göra men jag kan inte direkt påstå att det är roligt eller utvecklande att söka jobb. Men men, det kommer förhoppningsvis lösa sig i slutändan! Lovisa och jag gick en promenad i skogen under eftermiddagen och det kändes skönt med frisk luft. Nu ska jag gå och se om jag hittar något att äta istället för att sitta här och deppa:)
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej Vispen!
Lycka till med jobbsökandet
Ha det bra!
Kram

2012-08-21 @ 11:20:14
URL: http://www.jonte85.blogg.se
Postat av: Belmina

Vi är i liknande situationer ser jag. Jag borde väl ha kommit ur framtidsvelandet för länge sen antar jag, men tyvärr inte. Förstår att det är mycket tankar för dig också just nu. Hoppas du kommer fram tillnågot bra och att det dyker upp något jobb snart :)

2012-08-21 @ 20:42:20
URL: http://alltdetjagvillskrivaom.wordpress.com
Postat av: Catta

Hej Vispen,

Håll ut, var lycklig och njut av kärleken för den är underbar även på distans. Tids nog lär ni finna den perfekta lösningen för er.

Jag håler tummarna för att du hittar något jobb. Jag vill även tipsa dig om att US Väst mellan den 19-21 oktober kommer att ha en helg om jobbsökande, egenföretagsamhet och motivation. Kanske något för dig. Jag kan maila inbjudan till dig senare.

Kram Catta

2012-08-23 @ 22:07:54
URL: http://www.tystcatta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0