Trött

Hej!

Nu är jag väldigt trött. I måndags och igår har det i och för sig inte hänt särskilt mycket men idag har jag gjort en hel del. Det enda jag saknar är dock träning! I måndags tränade jag inte på grund av att jag hade huvudvärk. Igår blev det ingen träning av någon skum anledning som jag inte riktigt vet. Jag fick inte tag på någon och idag fick jag reda på att två av dem som jag brukar träna mer är sjuka. Därmed blir det väl ingen träning imorgon heller. Det ser alltså inte ut att bli någon showdownträning på hela veckan, förstår ni hur jag känner? Milano kommer bli ett stort skämt för mig och jag kommer ju inte ha någon chants där, menmen. Jag får väl åka dit och skämma ut mig för jag är redan uttagen att få vara med trots att jag verkligen inte förtjänar det med tanke på hur lite jag har tränat på sista tiden. Jag har ju knappt spelat med höger hand och tränat regelbundet sen innan jul.

De senaste dagarna har jag i alla fall varit i skolan. Jag längtar verkligen till sportlovet nu och det börjar ju snart:) På kören och estetisk verksamhet har vi tränat in en låt som heter Flickan och kråkan. Stämman för altarna är jättelätt och jag hade inga som helst problem att lära mig det jag ska sjunga, vilket var skönt:) På sånglektionen har jag börjat sjunga låten If I can dream och läraren och jag bestämde att jag även ska hitta en låt på svenska att sjunga upp snart. Vi får se vilken det blir, kanske någon med Sonja Aldén. Ensemblen är ungefär som vanligt. I måndags fick vi titta på förra veckans uppträdande och de flesta av oss höll med om att vi kan mycket bättre och att de flesta av oss kände oss otaggade. Vi fick i uppgift att skriva en kompskiss som ska lämnas in om några veckor. Jag har lite ångest men det ska nog gå bra på något sätt. Idag började vi i alla fall med en ny låt, Trouble med Coldplay. Jag tycker att det är en riktigt bra låt och tyckte faktiskt om att sjunga den:) På samhällskunskapen har vi haft den sista lektionen innan nästa prov som kommer handla om EU och FN. Det känns lite jobbigt att ha prov precis innan lovet men det ska ändå bli skönt att få det gjort:) Igår hade jag psykologi också och vi har nu gått in på nästa moment som är socialpsykologi. Vi började se en film som heter De ofrivilliga som jag tycker verkar vara helt okej.

Igårkväll var det ungdomsgård och matlagningskväll och det var trevligt att träffa alla igen. Vi lagade god mat och gjorde äppelpaj. Ikväll har jag varit på mitt näst sista styrelsemöte med årets styrelse. Vi får se ifall jag kandiderar till nästa år, jag tycker att det vore roligt att sitta i styrelsen ett år till men beroende på hur många som kandiderar får vi se om jag bestämmer mig för att göra det. Dagens möte gick i alla fall helt okej men nu känner jag mig väldigt trött. När jag kom hem och loggade in på msn var det en massa människor som skrev till mig på en gång plus att telefonen har ringt flera gånger. Det är såklart roligt att folk skriver och ringer men det gjorde mig lite stressad eftersom jag har haft mycket att göra hela dagen. Nu sitter jag i alla fall och pratar med några trevliga vänner på skype och ska snart gå och lägga mig i min kära säng. Jag tror verkligen att jag kommer sova gott inatt. Ni får ha det bra tills nästa gång jag bloggar!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Alla idrottsutövare har sina svackor, så du kan vara lugn tycker jag och göra ditt bästa på den kommande tävlingen i Milano så hoppas jag att du får stå på pallen! Hoppas du får ett bra sportlov och att du får det trevligt med Sven.

Kram!

2011-02-24 @ 09:15:17
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Emmy

Jag tror att det kommer gå bra ändå i Milano. När du vet att du inte tränat så kommer du anstränga dig mer, och då går det bra. :)

Gott med äppelpaj!

Sv: Mitt förstahandsval blir europaskolan natur. Det kan ju som du säger vara skönt att ha ett extra år att tänka. Men just nu är jag lite tveksam. I vilket fall så kommer usa-året vara värt det, men ändå.

2011-02-26 @ 16:32:31
URL: http://emmyiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0