Måndag, det här har hänt de senaste dagarna

Hej!


I lördags åt vi kräftor till middag, de var ganska goda men jag har ätit mycket godare kräftor andra gånger. Efter middage åkte Lovisa och jag hem och jag fick låna en sladd som passar till min dator. Men jag måste köpa en ny sladd den här veckan. En annan sak som jag måste hinna köpa den här veckan är en ögonbindel, alla måste ha det på VM. Sen behöver jag gå till ungdomsmottagningen för att hämta nya minipiller, jag får ringa dit imorgon och boka tid eller också får jag gå dit när de har öppen mottagning men jag vet inte när de har det. På kvällen cyklade jag på motionscykeln vi har hemma, det var skönt och jag ska göra det senare ikväll också.


Igår var det söndag och jag sov till halv två. Jag vet att det var väldigt länge men det behövdes nog med tanke på hur lite jag sov under alnölägret. Klockan halv sex åkte jag till Rebecka, hon fyllde nämligen tjugofem år igår. Presenter är ju alltid svåra att hitta men eftersom Rebecka hade sagt att hon önskade sig en garderobsblomma köpte jag en sådan. Fastän jag tyckte att den såg skum ut verkade Rebecka tycka att den var lite fin. När jag kom dit pratade jag med Rebeckas föräldrar och Alex, Rebeckas pojkvän. Jag fick testa en sak som man tryckte ner i håret som tydligen skulle vara skön men jag tyckte bara att den kändes konstig och obehaglig. En ring testade jag också, den skulle få igång blodcirkulationen när man drog den över fingrarna, det kändes lite speciellt att göra det men inte lika konstigt som hårgrejen. Till middag grillade vi och Rebecka är verkligen hur bra som helst på att laga mat, seriöst! Vi såg en massa luftballonger flyga förbi medan vi satt ute och åt, jag vet faktiskt inte ifall jag hade hört ljudet av en luftballong innan. Nu känner jag i alla fall igen det eftersom det säkert flög förbi åtta stycken. Det vore roligt att testa att flyga luftballong någon gång faktiskt. Jag tycker ju om att vara högt uppe i luften och det kanske är en speciell känsla att stå i en luftballong, när man sitter i ett flygplan har man ju väggar omkring sig.


Efter middagen spelade Rebecka på ett dragspel som hon fick i present av Alex, jag testade också att spela men det gick inte alls bra. Lite senare åt vi tårta, det fanns en chokladtårta och en tårta med nötter, jordgubbar och grädde. Jag smakade chokladtårtan och även en bärpaj som de andra hade ätit tidigare på dagen. Pajen var hur god som helst och chokladtårtan var ännu bättre, särskilt med jordgubbar till. Det är synd att många saker som är goda antingen är dyra eller innehåller en massa fett. Alex brände en cd-skiva till mig med några låtar där han och Rebecka sjunger, jag blev jätteglad över det för de sjunger hur bra som helst! Det vore roligt att kunna skriva låtar, jag har försökt göra det flera gånger men de låtar jag har börjat skriva har antinengen aldrig blivit klara eller också haft en dålig text eller melodi. Några andra kom senare på kvällen men jag pratade inte särskilt mycket med dem. Klockan halv tolv åkte jag hem och efter att ha suttit en stund vid datorn gick jag och lade mig. Kvällen igår var i alla fall hur bra som helst och det var verkligen jätteroligt att träffa alla! Jag fick förresten höra Rebeckas två bröder Zimon och Davids röster igår, de lät trevliga.


Idag har det inte hänt mycket alls, Nina och Danne åkte till en strand och badade. Jag funderade på att följa med dit och simma men bestämde mig för att inte göra det eftersom de skulle stanna där flera timmar. Isabel och jag pratade en stund, en från alnön som jag delade rum med. Nu ska jag snart cykla en stund, det känns alltid skönt när man har tränat på något sätt. Tidigare idag tränade jag bollteknik men det är ju verkligen inte samma sak att träna det utan showdownbord. Imorgon ska jag träffa Jonnie och träna showdown ett tag och det ser jag fram emot.

/Vispen


Kommentarer
Postat av: Kladde

Tjena Vispen kul o läsa att du tränar hårt nu inför VM De kommer gå kanon och du utvecklas verkligen snabbt. Kämpa på med träningen och glöm inte att all träning är bra träning även om det är lite eller mycket kort eller länge. Hörz av!

2009-08-04 @ 15:29:53
Postat av: Johan

Usch, kräftor är inget gott...



SV: Tyvärr så är det ju så att de som har det svårt i andra länder inte har råd att ta sig hit, även om de skulle göra mycket bättre ifrån sig än de idioter som bara håller på med kriminalitet som har lyckats ta sig hit. Visserligen är det väl som du säger, att svenskar väl kan vara minst lika idiotiska som invandrare, men då har de ändå sina rötter här och går inte att utvisa på samma sätt, tyvärr...

2009-08-04 @ 21:51:26
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0