Fredag, skönt med helg

Hej!

Ja, det är tur att helgerna finns, fastän jag bara har gått två dagar i skolan nu känner jag mig ganska trött. Men det kanske är för att jag har haft lov innan eller något, hittills har vi ju inte gjort särskilt mycket. Igårkväll cyklade jag i en timme och det kändes skönt efteråt. Sen pratade jag på skype med några trevliga människor och sen somnade jag lite efter klockan tolv.

Skolan började klockan tio idag och när jag kom dit skulle vi samlas i två ensemblesalar för att ställa i ordning allt och repa lite innan ettorna skulle komma. Det gick väl ganska bra tror jag, min ensemble spelade igenom Peace of my heart. Man fick förresten se vilken ensemble man kommer vara med i i år och en sak som jag tycker är bra är att de har blandat båda klasserna den här gången. Jag kommer inte ihåg vilka som är med i min ensemble förutom Linn. Att spela för ettorna gick i alla fall ganska bra tycker jag, jag behövde ju inte göra särskilt mycket. Stämman på High way to hell kändes lite svår i början eftersom jag sjöng en annan stämma i våras som min hjärna hade vant sig vid men det gick bra till slut. Hedda sjöng väldigt bra och de som spelade var duktiga! Jag satt och lyssnade på när några andra från parallellklassen och några från trean spelade efter oss. Treorna var verkligen hur bra som helst, undrar om även min och paralellklassen har utvecklats mycket tills nästa år. Treorna hade väldigt bra låtar också och sångarna sjöng verkligen jättebra! Det var lite synd att både Roshanak och Ellen inte var där idag för det gjorde ju att min ensemble bara hade två sångare och jag tycker att det låter bättre när man har fler stämmor.

På lunchen pratade jag en del med Rebecka, Pixie och Antonia, de är trevliga. Lite senare spelade alla ensemblar igen och sen slutade vi klockan halv tre. Den här dagen var alltså mycket kortare än gårdagen. Nu hade jag mest tänkt ta det lugnt en stund innan Kim kommer. Hon ska sova över här och det ska bli roligt. Det blir första gången hon hälsar på här sen vi flyttade hit. Vi brukar ju oftast vara hos henne eftersom det finns mer att göra där än hos mig. Hemma hos mig skulle nog de flesta tycka att det är tråkigt men någonting borde vi kunna hitta på:) Hoppas alla får en trevlig helg!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0