Fredag, ska träffa Adam snart

Hej!

Idag är det äntligen fredag igen och nu har jag två lediga dagar framför mig. Jag har bara en del att göra men inte överdrivet mycket som tur är:) Samtidigt som jag skriver det här inlägget lyssnar jag på Sonja Aldén, det gör mig glad:)
Dagen började med sånglektion där jag bestämde mig för att sjunga Empty room på onsdag. Då är det konsert, jag trodde inte att man kunde bjuda in folk förrän häromdagen och Nina ska komma och titta tror jag. Men förutom det tror jag inte att någon jag känner kommer, lika bra det för jag blir bara nervös om folk jag känner ser när jag sjunger. Om jag gör bort mig gör inte det något om jag sjunger för folk jag inte känner eftersom sannolikheten att jag träffar dem igen inte är särskilt stor. Men vi får hoppas att det åtminstone går lite bra för mig på onsdag. Jag har fortfarande svårt att sjunga höga toner och det blir fel när jag försöker menmen.
Efter sånglektionen åt jag lunch och sen gick min assistent och jag vägen till tvärbanan. Fastän jag inte hade gått den på två veckor kände jag mig ganska säker.
På samhällskunskapen fortsatte vi prata om arbetsmarknad och olika fackföreningar. Det var ganska intressant men lektionen igår kändes ändå lite roligare på något sätt. Jag fick alla anteckningar till arbetsmarknad på ett usb-minne av min lärare och jag ska försöka hinna läsa igenom dem i helgen.
Svenskan var jobbig, idag skulle vi börja skriva vår essä. Jag började på mitt utakst men kom inte alls långt, jag har mailat det lilla jag har skrivit nu men ska fortsätta skriva i helgen så att jag inte behöver sitta med allt nästa vecka. Inledningen och avslutningen har jag inte börjat på en men mitten av essän skrev jag lite på. Att jämföra och hitta två essäer som tar upp samma idéer är svårt och jag förstår inte riktigt hur man ska göra. Men på onsdag får vi gensvar av någon i klassen och det kanske gör att jag förstår bättre sen.
Det kändes verkligen skönt när lektionen var slut för då var mitt huvud helt tomt. Helger behövs verkligen!

Ikväll missar jag tyvärr Talang eftersom jag åker till Adam klockan halv åtta. Men Adam går ju före Talang och det ska verkligen bli roligt att träffa honom, vi har ju inte träffats på snart två veckor nu. Men jag har tänkt på honom varje dag och saknar honom jättemycket! Man brukar förresten kunna se Talang på tv fyras hemsida senare:) Det är ju inte ens säkert att någon som sjunger går vidare idag och i så fall gör det ingenting om jag misar det.
Nu ska jag packa lite innan middagen.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0