Tisdag, väntar som vanligt

Hej!

Igårkväll skrev jag på kultur och idéhistorian, jag måste hitta information om Platon för honom har jag inte skrivit mycket om. Men förutom det har jag svarat ganska mycket på de andra frågorna och det kanske bara behövs några rader till på dem. Jag har alltså inte så långt kvar, tur det. Nina hjälpte mig med att hitta artiklar igår, hon tog några som handlade om en man som blev skjuten på Gotland igår. Hmm, det blir nog svårt att skriva den där källkritiska grejen om händelsen men jag ska försöka, vill bara ha det gjort. Det är fortfarande mycket att göra men jag ser i alla fall att det lönar sig om man pluggar.

Idag på kultur och idéhistorian pratade vi om Rom, det var inte så intressant tycker jag och jag var ovanligt trött på lektionen. Öppen scen var inte lika roligt som det brukar vara, konst och design och foto och filmklassen visade upp olika saker, okej, det var flera klasser som hade gjort olika saker. En del av det de visade var bara bilder och ingen pratade. En del bilder var lite skumma men det är nog det som är konst. I slutet av lektionen visade de små filmer som de hade gjort och då blev det åtminstone lite roligare.
Lunchen var inte speciellt god men den gick att äta. Efter lunchen tränade Ellen och jag på låten vi sjunger på kören. Stämman är svår tycker jag, jag är fortfarande osäker på den. Nu måste jag plugga lite innan ensemblen börjar. Det är bara ungefär en halvtimme kvar tills jag ska gå. Magdalena ska vara med och spela piano. Idag är det bara tjugotvå dagar kvar!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0