Söndag, julfest

Hej!

Nu är jag hos Adam, vi ska sova om ett tag eftersom Adam ska till skolan imorgon. Eller inte till skolan förresten utan till sin prao. Jag sover här inatt på grund av att vi kom hit väldigt sent och för att jag ändå är ledig imorgon. Jag skulle ha åkt hem direkt från julfesten men så blev det inte eftersom Adam ville att jag skulle följa med honom hem och natta honom. Vi skulle ha varit hemma hos honom vid niotiden men vi stod och pratade med Maja vilket gjorde att vi helt glömde bort tiden. Bussen hann precis åka när vi kom springande vilket gjorde att vi fick vänta en halvtimme på nästa buss.

Julfesten var i alla fall jätterolig! Vi åkte färdtjänst dit eftersom Adams present för femtio kronor var en stor plastgran som var jobbig att bära. Min julklapp var två olika sorters doftande ljus plus Anton Berg-choklad. Ljuset luktade kaffe och frukt. Taxin släppte av oss på Blommensbergsbacken istället för på Blommensbergsvägen men som tur var tog det inte lång tid att gå till rätt adress. När vi kom dit drack vi glögg och pratade. Sedan var det julbrod och jag mår fortfarande dåligt efter att ha ätit mycket men det är det värt. Jag åt en massa lax, sill, Janssons frästelse, potatisgrattäng, röbetsallad och drack julmust. Jag åt en del annat också men kommer inte ihåg allt. Vi pratade om snobbar under middagen och jag kom på en massa fördelar med att vara snobb, seriöst, man är rik, får det man vill ha och har det bra. Man får resa mycket och allting. Jag vill vara snobb men jag tycker inte om Moderaterna och det verkar ju de flesta snobbarna på vissa ställen göra. Nästa gång det är val kommer jag att få rösta, jag vet inte vad jag ska rösta på men jag tycker nog mycket som de som är på den vänstra sidan.

Vi fick våra julklappar senare, jag fick en lykta men bytte mot Adams julklapp som var en temugg med te. Sedan tog vi hem julmat och det betyder att jag får god lunch imorgon. Det var roligt att träffa alla idag, särskilt Maja och Ronja. Alla var glada och jag fick julstämning.
Nu måste vi sova här eftersom Adam ska gå upp tidigt imorgon.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Julmat är ju inte ens gott! hehe



Man behöver väl inte vara moderat bara för att man är snobb?

2008-12-15 @ 21:19:25
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0