Onsdag, en vecka kvar!

Hej!

Nu är det bara en vecka kvar till julafton, kan ni förstå det? Jag längtar otroligt mycket, det finns en massa saker som är bra med julen! Alla är för det mesta glada plus att alla får presenter på samma dag! I år är jag hos min farmor och firar jul med min pappa på julafton. Jag firar varannat år med Nina och varannat år med Björn på julafton nuförtiden. Hoppas att tomten kommer för jag tror fortfarande på tomten, det gör att det känns roligare. Sedan tittar jag fortfarande på Kalle ankas jul, det är en viktig tradition för mig. Nu senare år har jag förlorat några traditioner och därför måste jag försöka ha kvar så många som möjligt i år har jag bestämt! Även om jag inte firar med båda mina föräldrar samtidigt ska inte det få förstöra så mycket för mig i år! Men tänk om jag hade gifta föräldrar som många andra...

På idrotten skulle vi göra en egen dans, vi var ungefär fyra personer i varje grupp. Min grupp hade väldigt svårt att komma på vad vi skulle göra men till slut blev det något flummigt som vi kom på. Vi stod bland annat och låtsades spela gitarr och på ett ställe i dansen satt jag ner på knä och viftade lite med armarna, det skulle se avslappnat ut men det lyckades jag nog inte med. Alla blev i alla fall godkända vad jag vet.
Jag åkte tillbaka till skolan med Elin i min klass, Ellen var inte med på idrotten idag. Jag fick tillbaka mitt matteprov idag, jag fick vg+. Än så länge har jag alltså fått vg++, vg+ och vg+ på mina prov, alltså borde jag ha ett starkt vg. Det känns bra med tanke på att vi nästa termin bara kommer att ha sådana moment som jag har svårt för i matten.
Till lunch var det gröt som jag fick lite julkänslor av. Dessutom bjöd skolan på en mandarin och en pepparkaka till alla! Nu har jag håltimme i lite mer än en halvtimme till innan svenskan börjar. Vi har vår sista lektion med läraren idag, nästa termin kommer vi att byta lärare och det är synd för jag trivs med läraren vi har nu. Vissa ska i alla fall ta med sig fika till lektionen men det glömde jag totalt bort. Ellen bakade en kladdkaka igår och hon sa att jag ska få smaka.
Datorkunskapsläraren gav mig en läxa i jul, att skriva vad jag vill lära mig i word och vad jag redan kan. Det tar nog inte särskilt lång tid och jag ska göra det snart så att jag slipper vänta med det till sista kvällen.

Jag har problem med att lämna in samhällskunskapen. Den ska vara inne senast klockan tolv ikväll, när jag mailade en lärare som skulle hjälpa mig att skriva ut uppgiften kom inte mailet fram fastän jag provade flera gånger. Samma sak hände ju igår när jag skulle maila uppgiften i kultur och idéhistoria. Kulturamas mail verkar bara fungera ibland. Fronter fungerar ju inte för mig och läraren i samhällskunskap sa att man inte får maila in uppgiften. Jag stör mig, det är väl inte mitt fel att fronter inte är anpassad? Jag funderar på att maila honom ändå för det är väl bättre än att inte lämna in uppgiften överhuvudtaget?
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Sharon

Underkänner han dig för att du mailat in uppgiften istället för att lämna in en hög papper är han dum i huvudet. Som du själv säger är det inte ditt fel att saker och ting inte fungerar, det är snarare deras. Ta upp det med din mentor (som jag förstått att du tycker om) eller rektor om han underkänner dig, för så får det inte gå till.



Lycka till

2008-12-17 @ 16:23:52
Postat av: ´F

2008-12-17 @ 18:21:40
Postat av: ronja

sv: jag vet ine, hon kanske är med på uppesittarkvällen den 23:e.

2008-12-18 @ 15:33:44
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Johan

Men vadå, han kan väl för f*n inte underkänna dig bara för att du inte kan använda Fronter? Klart du ska få maila honom! Jag mailar alla lärare och det går hur bra som helst!

2008-12-19 @ 23:23:14
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0