Fredagen den sextonde mars

Hej!

Hur mår ni? Nu har det hunnit bli fredag och idag är det exakt ett halvår sen som jag hade en oförglömlig kväll med Ronja och Reza:) Den här kvällen har dock mest känts jobbig. Reza åkte hem för en stund sen och att lämna honom är alltid lika tråkigt. Nu kommer vi dessutom inte ha möjlighet att ses särskilt mycket de kommande veckorna, vilket inte gör saker och ting roligare. Men men, saknad är ju ett tecken på att man tycker om någon. Reza och jag gör allt för att ses så ofta som möjligt och mer än så kan vi ju inte göra. nu sitter jag hemma vid datorn eftersom den här fredagkvällen inte bjöd på något roligare. Några av mina vänner är ute på krogen och jag kunde så klart ha hängt med dit men med tanke på att jag varken gillar hög musik eller att dricka mig full kände jag att jag hellre ville åka hem. USS årsmöteshelg har börjat idag men på grund av prov och andra skolarbeten som ska lämnas in snart är det nog lika bra att jag inte är där. Då hinner jag plugga imorgon och sedan vara med under själva årsmötet på söndag. Den här helgen har jag även fått frågan om jag ville följa med till Göteborg för att tävla i showdown. Med tanke på att jag älskar staden hade jag kanske åkt dit om jag hade haft lite mer pengar samt inte haft allt det där himla skolarbetet. Aja, nu är det som det är och jag ska försöka göra det bästa möjliga som i nuläget ser ut att vara att lägga ner några timmar på att plugga imorgon och hoppas att jag lär mig mer om energi samt skriver minst en sida på min projektrapport.

Sen sist har det inte hänt något särskilt. I skolan är det en hel del som måste göras innan påsklovet och jag har bestämt mig för att göra mitt bästa trots att motivationen inte finns där. Att fira påsk är alltid trevligt och jag ska nog kunna fixa allt på något sätt. Ytterligare en sak som gör det hela lite lättare är att Reza och jag har pratat om att försöka ses en del när jag har påsklov. Fastän det är tre veckor kvar tills det är långfredag och ledigheten börjar kan jag lova er att jag räknar ner dagarna! Den här veckan har jag äntligen fått hålla mitt tal på en av svenskalektionerna. Att jag var nervös märkte både jag och min publik och läraren sa att hon hoppas att jag hinner öva på att tala inför folk någon mer gång innan nationella provet. Det märks alltså tydligt att jag behöver öva mer på att hålla tal och det kan jag definitivt hålla med om. Trots att jag inte känner mig nöjd med min insats känns det hur som helst skönt att ha en redovisning mindre att tänka på. I onsdags var jag med på en lunchkonsert med vokalensemblen. Vi sjöng två låtar, Grönt gräs och Tears dry on their own. Jag tycker att det gick helt okej och det kändes kul att äntligen få sjunga upp något inför en publik:) Idag har jag varit på syncentralen och lagat mat och den här gången var även en kille som hette Andreas med. Vi hjälptes åt att laga fisk, pressad potatis och gino. I ginon hade vi bland annat banan, kiwi, hallon och mango och jag tyckte om både maten och efterrätten:)

På fritiden har jag mest gjort det gamla vanliga. I tisdags tränade jag showdown och det kändes jätteskönt att slå på bollen i några timmar:) Träningen får mig nästan alltid att bli trött på ett skönt sätt plus att jag känner att jag mår bra av att träna lite då och då. Månaderna inför studenten har jag dock bestämt mig för att ta det lite lugnare än vanligt och att bara träna för skojs skull. Jag ska försöka delta i en eller två tävlingar under våren trots att jag inte är med i landslaget just nu och vem vet, det kanske kommer att gå bättre för mig när jag inte har samma press på mig:) I onsdags kväll och igårkväll har jag umgåtts med min kära pojkvän. Vi hade det lite extra trevligt i onsdags då vi åkte till Hötorget och letade oss fram till kungshallarna. Hötorget och T-centralen är förresten mina favorit-tunnelbanestationer:) I kungshallarna åt vi libanesisk mat som jag tycker var både god och prisvärd. Efter middagen tog vi det ganska lugnt, låg och hade det mysigt i sängen, lyssnade på radio, hämtade is ur en underhållande ismaskin och drack Vitamin well, en dryck som jag verkligen har fastnat för:) Igår var Reza tvungen att jobba till senare än vad vi hade räknat med och det var lite synd. När han väl var färdig åt vi middag på Max, jag åt en sallad och en glass. Efter det var vi tvungna att delta på flera telefonmöten, vilket gjorde att vi knappt hann umgås på hela kvällen. Klockan hann bli runt elva innan vi kunde fokusera på varandra till hundra procent. Vi hade som tur var ett väldigt givande och fint samtal innan vi somnade och det var ett samtal som jag sent kommer att glömma:) Det fick mig att känna glädje och lycka inombords och gav mig lite ny energi. Nu ska jag sova så att jag får något gjort imorgon.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0