Äntligen en dag med mindre plugg

Hej!

Nu har det äntligen hunnit bli torsdag och som jag har längtat efter den här dagen, inte för att det händer något särskilt idag utan för att jag inte behöver plugga hela kvällen. Jag vet inte hur många timmar jag har lagt ner på att plugga den senaste veckan och jag vill helst slippa tänka på det. Det som jag har lagt ner mest tid på är utan tvekan min projektrapport. Med tanke på att projektarbete är en hundrapoängskurs är det förmodligen tänkt att alla elever ska lägga ner ett antal timmar på att skriva sina rapporter. Jag som är väldigt seg i mitt skrivande fick nog lägga ner mycket längre tid än många andra. Det kändes hur som helst jätteskönt igårkväll när jag var färdig med mitt första utkast. Tills nästa vecka ska jag läsa igenom rapporter som två personer i min klass har skrivit och det känns bra eftersom det förhoppningsvis kommer att göra så att både jag och dem kommer framåt i arbetet. Jag lär få skriva om en stor del av min rapport efter opponeringstillfället och det känns långtifrån roligt. Men när jag ändå har kommit såhär långt tänker jag inte ge upp och med tanke på att den här kursen slutar i april är det bara att kämpa på och gilla läget. En massa måsten kommer jag ju alltid att ha och det är bara att inse att vissa är mindre roliga.

 

Den här veckan har verkligen gått långsamt och jag har inte hunnit göra mycket annat än att plugga. De himla proven och inlämningsuppgifterna har till och med funnits med i mina drömmar. Igår var det prov på naturkunskapen och den här gången fungerade Internet, vilket gjorde att jag kunde ladda ner provet som läraren skickade till mig. Ytterligare en positiv sak var att jag kunde läsa nästan alla frågor och det var bara några saker som vi gick igenom muntligt i slutet av lektionen. Jag skrev någonting under nästan varenda fråga och nu är det bara att hoppas på det bästa. Naturkunskap är inte mitt favoritämne men jag tycker att läraren är bra eftersom han verkligen kan trycka till när det behövs:) Idag är det som sagt torsdag, solen skiner och samtidigt som jag skriver det här lyssnar jag på någon som spelar piano i ett rum i närheten, det är fint. Jag älskar att man i princip alltid hör någon form av musik på den här skolan. Senare idag träffar jag min kära pojkvän, vilket får mig att tro att det här kan bli en bra torsdag. Reza är dock lite sjuk och det lär inte hända särskilt mycket ikväll. Men huvudsaken är att vi har möjlighet att ses. Imorgon åker jag till syncentralen för att träna på att laga mat och efter det väntar en helg då jag bland annat ska fira Maria som fyllde år häromdagen samt fika med några kompisar:) Vad ska ni hitta på? Hoppas hur som helst att ni får en fin helg!
/Vispen


Kommentarer
Postat av: Niklas

Förstår mycket väl att det är tufft! Stressa inte för mycket bara vännen, är övertygad om att du fixar detta gallant! Gör det du uppskattar på din fritid, så känns nog skolan lite lättare sedan. Hoppas Reza kryar på sig snart, hälsa! Ha det bra! Kram

2012-03-22 @ 20:55:15

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0