Jag tycker om när det händer saker

Hej!

Förlåt för att jag aldrig uppdaterar bloggen längre. Det beror helt enkelt på att jag har gjort en massa saker hela dagarna och därför inte har haft tid att sitta vid datorn. Nu vill jag dock skriva ner vad jag har gjort så att jag ska kunna komma ihåg det i framtiden och för att ni som vill läsa vad jag gör ska kunna göra det:) Hoppas att ni mår bra förresten, att ni också har saker att göra och att ni har fått en trevlig start på helgen!

Jag märker verkligen hur bra jag mår när jag har saker att göra. Att ta det lugnt kan vara skönt men med tanke på att jag hade en lugn helg förra veckan känns det helt underbart att faktiskt ha haft saker att göra de senaste dagarna. Jag kan ju börja med att skriva lite om skolan. I onsdags hade jag svenska och naturkunskap men eftersom det inte hände något särskilt på de lektionerna orkar jag inte skriva om det. Något som kändes riktigt bra var i alla fall att jag lyckades hänga med bra på naturkunskapen och jag hann anteckna allt som läraren gick igenom! Igår skulle jag ha haft projektarbete men eftersom taxin aldrig kom och lektionen bara var fyrtio minuter lång hade jag inte hunnit gå på den ifall jag hade beställt en ny taxi. Det var så klart oerhört störande att jag inte kunde ta mig till skolan men jag hörde som tur var att läraren mest hade repeterat saker som vi gick igenom förra veckan och därför var det ju tur i oturen:) Idag har jag haft ljudteknik då läraren gick igenom skillnaden på olika sorts mikrofoner. Vi testade även att spela in ljud och nästa vecka ska vi få spela in en låt tillsammans, det ser jag fram emot. Nej, nu vill jag skriva om roligare saker än skolan:)

På fritiden har jag hunnit göra en massa trevliga saker. Jag har hunnit prata med en person som går en kurs och eftersom det ingår att träna orientering och förflyttning med någon ska vi göra det tillsammans. Med tanke på att jag faktiskt börjar bli äldre och eftersom jag gärna vill och behöver lära mig att åka kommunalt ska vi tillsammans träna på att åka tunnelbana och att hitta på några tunnelbanestationer. Det ska både bli nyttigt och roligt. Pluggat har jag hunnit med också och igår prioriterade jag faktiskt skolan framför träningen. Kommande veckor har jag dock som mål att hinna med både och.

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig men jag avslutar det här inlägget med att tacka mina fantastiska vänner som jag har träffat den här veckan. Jag har hunnit träffa Alireza och vi hade verkligen en underbar tid tillsammans. En finare människa och vän får man leta efter och jag blir alltid lika glad och lycklig när jag är med honom! Vi åt middag på pizza hut, träffade Johan en liten stund, var på samma hotell som förra gången vi träffades, handlade godis, drack te, åt en jättegod frukost, fikade, tryckte till och pratade väldigt mycket. Trots att vi inte gjorde särskilt mycket flög tiden iväg och jag längtar redan tills vi ses nästa gång! Ikväll har jag träffat Rebecka och de andra tjejerna som bor i flickhuset. Vi åkte och handlade, bakade en kaka som verkligen blev jättegod, såg ett avsnitt av True talent samt kvällens avsnitt av Idol, åt en jättegod middag och träffade Rebeckas pojkvän Henke som jag verkligen hade sett fram emot att träffa. Henke var verkligen trevlig och snäll. När vi hälsade på varandra fick jag först en halvbra kram men när jag sa att jag tycker om att trycka till fick jag en riktigt bra kram istället. Det finns verkligen många fina människor på jorden och jag är verkligen glad över att jag ofta träffar en massa härliga människor. Eftersom jag ska på fotbollshelg imorgon blir det inget mer bloggande för mig ikväll. Jag skriver igen på söndag och berättar om helgen! Ta hand om er tills dess!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Reza

Du är själv en fin tjej och kul att vara med!

2011-09-10 @ 02:32:11
URL: http://rezasvilja.blogg.se/
Postat av: Niklas

Underbart Vispen! Härligt att höra att du har det så bra! Ta hand om dig! Kram

2011-09-10 @ 21:19:53
Postat av: juliaericson

Hejsan! Tycker du ska vara med i söndagens blogg, de enda du behöver göra är att kommentera "nöff" så är du med, du väljer själv hur många gånger du vill kommentera och jag kör inte med något jävla tjaffs hit o dit om att man ska lägga till via bloglovin och grejer, kommentera och sen håll tummarna på att det blir du!



Kika in här för att delta; http://radiosignal.blogg.se/2011/september/even-the-best-falls-down-sometimes.html#comment



Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer.

2011-09-11 @ 01:35:48
URL: http://radiosignal.blogg.se/
Postat av: Jonas Jakobsen

Sv: Ja, precis om man inte kan jobba heltid pg.a. av sitt funktionshinder kan man söka aktivitetsersättning upp till en heltid. Det gör man alltså hos försäkringskassan. Det är dock en ganska lång process som tar 2- 3 månader.

2011-09-13 @ 10:47:52
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Jonas Jakobsen

Sv: Ja, precis om man inte kan jobba heltid pg.a. av sitt funktionshinder kan man söka aktivitetsersättning upp till en heltid. Det gör man alltså hos försäkringskassan. Det är dock en ganska lång process som tar 2- 3 månader. Ha det bra! Kram.



2011-09-13 @ 10:48:32
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0