Sista träningslägret innan Holland

Hej!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på några dagar. Jag försökte blogga från mobilen flera gånger i helgen men det jag skrev verkar konstigt nog inte ha kommit fram. När jag kom hem igårkväll kände jag mig för trött för att blogga och därför skrev jag ingenting då heller. Nu har jag dock äntligen tänkt uppdatera er:) Förra fredagen började med skola och ljudteknik. Vi spelade in det sista på låten Johnny be goode som vi har jobbat med några lektioner. Nästa vecka kommer vi att jobba med att mixa ihop alla spår och då kommer alla att jobba individuellt. Jag får se hur det går för mig som aldrig har mixat musik tidigare, något nytt lär jag definitivt lära mig:)

Efter skolan åkte jag direkt till Quality hotel i Handen och jag hann checka in, ta det lugnt en stund på mitt rum och prata med några av mina fina vänner innan vi skulle samlas. Eftersom det var flera som inte hade kommit fick vi inte särskilt mycket information då utan vi fick istället börja spela nästan direkt. Lite senare samlades vi igen och fick information om vad vi skulle göra under helgen. Vi som tillhör landslaget fick reda på att vi skulle få coacha en av de nyare spelarna, något som jag tycker var väldigt roligt. Middag fick vi inte förrän runt åttatiden och då var alla väldigt hungriga. Madde, Mariah och jag tittade på Idol från Maddes dator medan vi åt och när vi hade ätit gick alla tillbaka till hotellet, satte oss i lobbyn och såg slutet av programmet. Jag tycker att det var synd att Maikel åkte ut i fredags men kan samtidigt förstå det med tanke på att han inte sjöng särskilt bra. Att Roshanak fick ett wildcard och gick vidare bland de elva bästa tycker jag var jätteroligt. Förutom Roshanak är André, Olle, Molly och Amanda P mina favoriter. När Idol var slut var jag uppe en stund till och pratade med alla trevliga människor innan jag gick och la mig. Trots att det var ganska sent tog det dock tid innan jag somnade och det kändes jobbigt och segt att ligga där i sängen och tänka i över en timme. Jag vet inte varför jag har börjat känna mig orolig och stressad på sista tiden men det har gjort att jag sover sämre. Antingen har jag svårt att somna eller också somnar jag i tid men vaknar flera gånger under natten.

Det tog tid för mig och Shakti som jag delade rum med att göra oss i ordning i lördags morse. När vi väl kom till frukosten var klockan tjugo över åtta och eftersom vi skulle samlas tio i nio hade vi inte särskilt lång tid på oss att äta. Jag som har väldigt svårt att äta på morgonen tyckte att det var ganska jobbigt. Det kändes dock bättre när vi hade kommit ut och jag kände hur varmt det var. Jag har hört att Sverige har haft sin sista varma dag för i år och nu är det alltså bara att se fram emot nästa sommar. Lördagens träning kändes både bra och givande, i alla fall enligt mig. Efter att ha kört en gemensam uppvärmning tränade vi på olika moment. Det handlade mycket om att ha bollkontroll och att lära sig att behärska olika slag. Jag tränade bland annat med Sven och det kändes bra, särskilt när vi tränade på ett visst slag. För mig gick det ganska dåligt tills Sven kom på att vi kunde tävla och se vem av oss som gjorde flest mål. Eftersom jag gärna ville vinna över Sven blev jag helt plötsligt mycket mer fokuserad och lyckades göra mål åtta gånger på tio försök:) För Sven gick det dock inte lika bra, han lyckades bara göra tre mål men att tävla fungerade alltså åtminstone bra för mig:) Dessutom var Sven riktigt bra på att peppa mig, vilket gjorde att jag tyckte att det kändes som att momentträningen gick mycket fortare än i vanliga fall.

Lunch beställde vi från George pizzeria och efter lunchen hann vi sitta ute i solen en stund och äta varsin glass innan vi satte igång att träna igen. Jag kände att jag hade mycket svårare att koncentrera mig under eftermiddagen. Att höra lljudet från alla showdownbord blev ganska jobbigt efter en stund och jag tror att huvudvärken jag hade berodde på det. Dessutom blev jag trött efter att ha koncentrerat mig i flera timmar. Servarna satt inte alls och min bollkontroll brukar vara bättre i vanliga fall. När vi tränade på attack och försvar gick det varken bra för mig att skjuta mål eller att försvara mig. Vi avslutade dagens showdownträning med att spela några set mot varandra. För mig gick det sådär, jag vann över Anders och Claudio men förlorade mot Sven. Eftermiddagen avslutades med ett träningspass på ett gym som fanns på hotellet. Man fick välja mellan att cykla, springa eller att köra cross training. Eftersom alla cyklar blev upptagna när jag fick välja vad jag ville göra valde jag att köra cross training. Sven tränade bredvid mig och det kändes skönt att se att det inte bara var jag som blev trött av träningspasset:)

Efter att ha stretchat och duschat var det äntligen dags för middag. Vi gick till China station och där var det lika trevligt som vanligt. Det tog dock ganska lång tid innan vi fick vår mat men jag drack mangojuice medan jag väntade så det kändes ändå helt okej:) Efter middagen var jag en stund med Sven. Vi hann prata om en massa saker och kom bland annat fram till att det nog är bäst för oss båda att jag inte åker till Holland i november. När jag beställde flygbiljetten för några veckor sedan kändes det självklart att jag skulle åka och därför tyckte jag att det var onödigt att betala några hundra kronor extra för ett avbeställningsskydd. Idag har dock saker och ting förändrats och med tanke på att både Sven och jag känner att det nog är bäst att jag inte åker får jag tyvärr inse att jag förlorade en del pengar på att inte betala något avbeställningsskydd. Nu har jag dock lärt mig något av det här och sett att jag nog borde göra det nästa gång hur säker jag än känner mig när jag beställer en biljett. Det är ju av våra misstag vi lär oss saker och att stanna hemma känns säkrare än att åka till Holland i fyra dagar och inte veta om jag kommer att trivas där och hur allt kommer att kännas. Att ångra mig när jag väl är där går ju inte. Nu har jag alltså ingenting inplanerat under höstlovet och jag tycker därför att det vore jätteroligt ifall någon skulle vilja träffa mig då!

Även om samtalet med Sven inte direkt gjorde mig glad känner jag att vårt samtal var nödvänligt och att det dessutom fick mig att känna mig säkrare på vad jag vill och känner. Efter att ha varit ganska förvirrad de senaste månaderna känns det åtminstone skönt att ha en sak mindre att fundera över:) Lördagkvällen avslutades på ett trevligt sätt tillsammans med några av de andra, bland annat Mariah, Claudio, Shakti, Sven, Adde, Zebben, Krister och Madde. Jag som oftast brukar vara uppe tills de flesta har gått och lagt sig gick och la mig tidigare än ganska många av de andra den här gången. Men eftersom jag kände att jag ville orka träna och prestera något under söndagen kändes det bra:)

Gårdagen började med frukost som jag faktiskt hann njuta av trots att vi skulle börja träna en halvtimme tidigare än i lördags:) Dagen började med att landslagsspelarna skulle träna på att vara coacher. Adde och jag fick tillsammans äran att coacha Lappis eller Micke som han hellre vill bli kallad och jag måste säga att jag tycker att det gick bra. Världens bästa coach är jag definitivt inte men jag försökte så gott jag kunde och det gick faktiskt bra för Micke som gjorde ett strålande jobb! Han vann alla set förutom ett som han förlorade med tretton-tio:) Förmiddagen avslutades med att vi fick spela några set mot varandra. Jag lyckades vinna över Sven och Anders men förlorade istället mot Zebben med tolv-tio. Menmen, det är ju i helgen som det verkligen gäller och då får ni hålla tummarna för att det går bra för Claudio, Adde, Christoffer och mig!

Eftermiddagen blev ganska lugn och jag hann prata med lite folk innan de skulle åka hem, bland annat Tobbe som jag knappt hade sagt ett enda ord till under helgen. Dessutom hann jag säga hej då till Claudio och Sven som jag ju kommer att träffa igen i helgen! Ja, nästa helg åker vi till Holland och jag är övertygad om att det kommer bli en rolig och ansträngade helg. Vi landar i Holland sent på fredag kväll för att sedan spela hela lördagen plus en stor del av söndagen. Sen åker vi hem igen på söndag kväll och då vet jag åtminstone en person som kommer att vara trött. Att ha tränat hela förra helgen känns dock bra och nu känner jag mig taggad inför nästa tävling! Jag vet i alla fall att några av de nya spelarna tycker att det var bra att få träna tillsammans med landslaget och jag förstår dem. När de ser vilka duktiga spelare vi har i Sverige och Europa, förutom svenska landslaget var även Sven från Holland och Stine från Danmark med i helgen, tror jag absolut att det får de att vilja kämpa hårdare för att bli lika duktiga som vi i framtiden. Oj, vad tiden går fort, nu måste jag sätta igång och plugga. Jag bloggar någon dag senare i veckan. Ta hand om er tills dess!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har skrivit en diktsamling :)

Klicka på denna länken så kommer du till den:

https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=54488

2011-10-04 @ 19:07:57
URL: http://maryhline.blogg.se/
Postat av: Maja

Lycka till i HOlland! Håller tummarna, visa hur duktig du är!

Kram

2011-10-06 @ 11:14:45
URL: http://majareichard.blogspot.com
Postat av: Paulin

Önskar dig stort lycka till!!



Kram

2011-10-12 @ 21:57:15
URL: http://mylittlediary.webblogg.se/
Postat av: Paulin

Ja det är jobbigt men precis som du skrev får vi hoppas att tiden går fort. Han kan inte komma hem men som det ser ut ska jag åka upp till honom på hans födelsedag och stanna över nyår. tack för dina ord!



kram

2011-10-12 @ 21:59:17
URL: http://mylittlediary.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0