Tre dagar kvar

Hej!

Som ni ser på rubriken har jag börjat räkna ner dagarna på riktigt nu. Idag är det bara tre dagar kvar tills Haninge open börjar. Tre dagar är ju inte alls särskilt lång tid och nu börjar den där nervositeten i magen kännas väldigt tydligt. De senaste nätterna har jag åtminstone kunnat sova och det är ju bra. Däremot har jag drömt en massa saker varenda natt och alla drömmar har tyvärr inte varit trevliga och glada. Men jag hoppas att jag kommer kunna sova bättre efter tävlingen och att jag då kommer känna mig säkrare på vad jag känner och hur jag vill göra med vissa saker.

Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en trevlig helg! Imorgon börjar ju en ny vecka och jag ser fram emot den samtidigt som det känns lite som att jag gärna skulle stoppa tiden och vänta tills jag verkligen känner mig redo att göra allt som behöver göras. Min helg har i alla fall varit helt okej och jag har tagit det ganska lugnt, vilket har känts skönt med tanke på att det händer en hel del i mitt liv kommande veckor. I fredags var jag ledig och det enda jag gjorde var att maila några uppgifter till min psykologilärare, läsa och åka till Björn där jag sov natten mellan fredag och lördag. Jag gjorde i och för sig en del annat i fredags också men inget intressant.

Igår var ungdomsgården öppen och jag bestämde mig för att åka dit. Där träffade jag en massa trevliga människor, bland annat Karro och henne var det länge sen jag träffade senast:) Alla satt och fikade när jag kom till gården och jag satte mig och pratade med några innan alla en stund senare gick iväg till Vinterviken där vi spenderade resten av eftermiddagen. Det var trevligt trots att det var ganska kallt ute. Jag kände mig ganska stel efter att ha varit ute i några timmar. Igår hade de i alla fall någon sorts vårfirande i Vinterviken och man kunde se en kör sjunga och några band spela. Jag tycker att vissa av dem var helt okej:) Förutom att titta på de som spelade fikade vi och sen pratade vi såklart med varandra också, det hade ju varit konstigt annars:)

Klockan sex följde jag med några till tunnelbanan. Alla åkte tillsammans till Slussen där jag gick av för att möta upp Sofia. Vi skulle nämligen åka och se Idas slutkonsert. När vi kom fram blev jag överraskad då jag plötsligt fick syn på Cattis i min parallellklass. Både Cattis och Carla, som också går i parallellklassen, skulle vara med och sjunga på konserten, vilket ju var trevligt:) Min kära vän Ida har ju gått gospellinjen på Kulturama och igår hade de alltså sin slutkonsert. Jag tycker verkligen att alla var fantastiskt duktiga och jag blev väldigt stolt över Ida som sjöng hur bra som helst igår! Carla och Cattis sjöng också väldigt bra! Innan Ida skulle börja sjunga berättade hon att vissa hade sagt till henne att det måste vara skönt att inte se någonting för att man då inte ser publiken. Men Ida tycker precis som jag att den märks ändå för även om man kanske inte ser publiken med ögonen känner man ju när folk helt plötsligt vänder sina blickar rakt emot en och tittar på en där man står. Jag kan känna andras blickar även när jag inte står på scen, kanske inte alltid men det händer.

Idag har jg varit och tränat under förmiddagen. Johnnie och jag körde ett teknikpass där jag bland annat tränade väldigt mycket på att serva. Det var skumt för ibland fick jag en viss serv att sitta medan den bara någon minut senare inte alls gick lika bra. Som tur är har jag i alla fall två servar som jag har tränat på ganska länge som jag känner mig ganska säker på. Att valla kan vara svårt och det fungerar ungefär som med servarna. Ibland går det bra och ibladn går det hur dåligt som helst. Men vi får se hur det går nästa vecka.

Efter träningen åkte jag direkt till Täby där jag träffade Rebecka. Vi skulle nämligen leta efter studentkläder till mig. Det var dock inte lika lätt som jag trodde och vi fick gå in i ett antal klädesaffärer innan vi till slut hittade en vit klänning som vi trodde skulle passa mig. När jag provade den lite senare tycker jag att den satt helt okej. Det enda som är lite jobbigt med den är att den är lite för stor bak på ryggen och att den är lite svår att få över huvudet. Men för att vara en studentklänning som jag förmodligen bara kommer använda en gång i livet känns den som sagt helt okej:) Idag hittade vi även ett par svarta skor till mig som jag kommer använda på studentdagen. De kommer jag kunna använda resten av sommaren också. Jag får stå ut med att de är lite vita för jag orkar helt enkelt inte hitta ett par andra skor och skorna jag köpte idag kostade ändå en del. Min kära vän Philip från Tyskland som kommer till Haninge open nu i veckan ville ha godis från Sverige och eftersom han tycker om marabou köpte jag tre olika sorters marabou med nötter till honom. Eftersom det är mors dag idag köpte jag en sorts tvål och hårinpackning till min kära mamma Nina. Det verkade hon uppskatta, vilket var roligt. Idag unnade jag mig dessutom en kula mangoglass. Egentligen kanske jag inte var värd det men jag brukar inte hitta mangoglass särskilt ofta, bara mangosorbet som jag tycker är helt okej men som kan bli tråkig i längden. Dessutom tycker jag att det är tråkigt att handla kläder och nu när jag ändå hade gått runt i flera timmar ville jag njuta av en glass för en liten stund:)

Medan jag har skrivit det här har jag hunnit äta middag och dessutom hunnit lyssna på dragningen av grupperna på Haninge open. Min grupp ser ju inte direkt lätt ut, jag hamnade tillsammans med minst tre andra jätteduktiga spelare plus två spelare som jag aldrig har mött tidigare. När jag såg det grupperna jag ännu nervösare än tidigare så egentligen borde jag kanske inte ha lyssnat på dragningen för nu kommer jag förmodligen bara tänka på tävlingen hela tiden. Jag brukar ha otur när det gäller dragningar och jag kan ju säga att jag önskar att jag kunde ha fått spela i någon annan grupp än den jag var tvungen att hamna i. Men nu är det soom det är och det är väl bara att gilla läget antar jag. För att vinna måste man ju slå alla spelare vilka det än är. Haninge open har jag ingen chans att vinna och topp tre verkar också nästintill omöjligt. Men jag ska göra mitt bästa och försöka tänka på hur roligt jag tycker att showdown faktiskt är, istället för att tänka på hur tråkigt det är att förlora och hur dåligt det kommer att gå för mig. Nu lämnar jag bloggen för ikväll men jag lär säkert skriva åtminstone ett inlägg innan matcherna börjar på torsdag morgon.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Det kommer gå super i helgen! Tänk inte att du inte har en chans att vinna, redan innan tävlingen, då lär du inte vinna. Allt är möjligt tills det är helt kört. Oddsen kanske inte är de bästa alla gånger, men odds är inget bevis för att det inte går. Jag tror på dig i helgen, Vispen!



SV: Tack!

Ja precis, det går ju inte. Man hinner ju inte. Jag tränar ca 5-6 dagar i veckan, men nu på senaste har det blivit lite mindre p.g.a. foten/benet och slutrapporten i kursen, men normalt sett ska jag göra det. Då är det ett lagpass, ett rent skottpass, 2 styrkepass och 1 intervallpass. Så kan man slänga in ett 6:e pass, goalball, om vi får tillfälle för det, eller kondition.



Klart studenten kommer bli bra! Det är ett minne för livet, det lovar jag! Ta vara på den dagen och tiden dessförinnan och gör den till just det fina och underbara minne den ska vara! :)



Kram

2011-05-30 @ 14:38:37
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0