Sommartid och en månad kvar

Hej!

Jag ser verkligen fram emot sommaren då det förhoppningsvis kommer vara varmare ute och då jag inte behöver tänka på skolan och allt plugg. Även om det fortfarande är några månader kvar tills sommaren verkligen är här började jag i alla fall se att tiden går eftersom vi idag ställer fram våra klockor en timme. Jag tycker alltid att det är lika jobbigt att förlora en timme, imorgon kommer det vara extra jobbigt att gå upp. Det enda positiva den här tiden på året tycker jag är att man äntligen kan börja längta till sommaren. Innan det blir sommar har jag som tur är några saker att se fram emot. Om exakt en månad åker jag till Milano och det ska bli helt underbart! Förra året hade jag verkligen trevligt där och det var andra gången jag fick åka utomlands med landslaget. Tänk att det nästan redan är ett år sen dess. Förutom att jag ser fram emot Milano är sista tävlingen i svenska cupen om ungefär två veckor:) Dessutom är det påsklov om tre veckor och eftersom Sven kommer över några dagar då ser jag fram emot det. Att fira påsk är ju dessutom alltid lika trevligt:) Hoppas att ni också har roliga saker att se fram emot!

Jag har inte gjort särskilt mycket sen jag skrev senast. Skolan var som vanligt i fredags och vi hade inte prov på samhällskunskapen som de flesta av oss verkade tro. Efter skolan träffade jag Rebecka och hennes mamma Lotta. Vi åkte först till Skanstull där vi åt middag. Det var ganska underhållande:) Därefter åkte vi till en kyrka där en man från USA sjöng gospel. Han var väldigt duktig och hade cool röst!

En tråkig sak var att jag inte åt någon våffla i fredags trots att det var våffeldagen. Jag måste ta och bli bättre på att fira alla roliga dagar som finns. Igår åkte jag, tillsammans med Nina, Lovisa, Danne och Edvin, för att träffa min kusin Matilda och hennes föräldrar. Hennes pappa Olle fyllde nämligen år för några dagar sen och vi var där och åt våfflor:) Min kära mormor Lia kom förbi också och det var trevligt att träffa alla:) Igårkväll såg jag Körslaget igen och jag blev lite förvånad över att team Jasmine åkte ut. Jag tycker att det fanns körer som var sämre. Mina favoriter än så länge är i alla fall team Gabriel och team Lisa.

Idag ska jag försöka ta det så lugnt som möjligt eftersom jag tyvärr har blivit förkyld. Min hals gör ont och jag kan alltså varken sjunga eller träna. Det är verkligen hur jobbigt som helst och jag stör mig på att jag skulle bli sjuk just nu! Många i min omgivning har dock varit sjuka på sista tiden och med tanke på det är det kanske inte särskilt konstigt att även jag skulle smittas. Nu när sjukdomen dessutom äntligen har brutit ut kanske det innebär att jag blir frisk snart. Imorgon har jag kör och ensemble, två lektioner där jag kommer behöva sjunga, om jag kommer att klara det vet jag inte än men vi får se. I vilket fall som helst kommer jag gå dit och göra mitt bästa. Tills imorgon får jag väl dricka en del te med honung eftersom det tydligen ska vara bra mot förkylning. Ni får ha det bra tills nästa gång jag skriver.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Tråkigt att du blivit förkyld! Krya på dig vännen! Kram

2011-03-28 @ 09:58:09
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Marie

Tack för den stöttande och härliga kommentaren! Då är vi två som letar en trivsam plats i världen att kalla hem :)



Och du.. tänk inte på våffeldagen. För vi åt våfflor både lördag och söndag hehe, men inte fredag. Och fredagen var tom med min namnsdag! Så njut istället där du kan och får chansen.. våfflor kommer igen :D


Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0