Skön fredag

Hej!

Jag som hoppades att våren verkligen var påväg nu hade fel. Det ska tydligen återigen komma en massa snö men eftersom det förmodligen blir plusgrader i helgen hoppas jag att det mesta smälter bort då. Hela den här veckan har varit ganska lugn och skön för mig. I onsdags hade jag först kontaktlörartid där vi bara var några stycken. Det verkade som att många tog en extra lång sovmorgon och inte orkade komma. Vi fick hur som helst en del bra information och jag pratade om de datum jag kommer behöva vara ledig den här terminen. Det verkar som att det inte ska vara några problem, vilket jag är glad över:)

Efter lunchen lyssnade jag på när några från vux sjöng, de var verkligen duktiga och jag blev väldigt glad av att höra dem. Lite senare var det dags för gymnasiet att spela men eftersom vi inte var tillräckligt många från min ensemble som var i skolan i onsdags kunde vi inte spela någon låt. Jag blev väldigt besviken över att det var många som inte dök upp eftersom det ju förstörde för oss andra. De kunde ju åtminstone ha meddelat oss om att de inte skulle komma, ifall de var sjuka eller så. Nu när det inte är lång tid kvar av terminen borde man väl verkligen försöka göra sitt bästa? Efter gymnasiet tror jag inte att särskilt många av oss kommer ha chansen att uppträda oc när vi nu skulle göra det här som en kul grej tycker jag absolut att fler kunde ha kommit, menmen. Det var trevligt att se de andra ensemblerna spela och jag kom än en gång att tänka på hur mycket alla faktiskt har utvecklats sen vi gick i ettan.

I onsdags kväll åkte jag iväg för att vara med på det sista mötet med USs styrelse. Sju av nio personer var där och vi hade ett ganska kort men trevligt möte. Efter mötet åkte de flesta av oss vidare till en restaurang där vi träffade några av ungdomledarna. Vi hade en trevlig kväll tillsammans, jag kände att jag kunde ha roligt trots att jag fick väldigt ont i huvudet under kvällen. Restaurangen var dessutom väldigt bra, den heter Chutney och ligger på Söder. De serverar bara vegetarisk och vegansk mat och maten jag åt var i alla fall väldigt god! Jag drack förresten en jättegod dricka också som hette mango madness som jag fick känslor av:) Än så länge har jag tyckt om allt jag har testat som innehåller mango!

Igår var det skola igen och jag hade historia, religion och en extra körlektion. På historian tittade vi lite på film och diskuterade den. Religionslektionen var lite annorlunda och vi fick, istället för att sitta i skolan, gå till Sjöstadskapellet där vi träffade en präst som svarade på våra frågor. Det var en väldigt intressant och givande lektion. Körlektionen gick bra också och de låtar vi övar på låter bättre och bättre för varje vecka vilket ju är bra:)

Igårkväll tränade jag igen. När jag kom till träningen fikade jag först med några trevliga människor och tittade därefter på när de dansade zumba. Jag har testat det och tycker att det är ganska svårt men samtidigt väldigt roligt. Musiken är ju dessutom väldigt rolig och jag har alltid svårt att sitta still när jag hör den:) Gårdagens träning gick sådär. Jag spelade sju set och förlorade fyra av dem, menmen. Madde och Maria kom förbi en stund och det var trevligt att träffa dem igen:)

Idag har jag mest tagit det lugnt. Eftersom historielektionen var inställd gjorde det att jag fick en exra lång sovmorgon och min skoldag börjar inte förrän halv fyra:) Om en stund ska jag alltså åka till skolan och senare ikväll åker jag till Björn för att sova där tills imorgon. Det känns faktiskt skönt att jag inte har något särskilt inplanerat ikväll eftersom jag har fullt upp resten av helgen och en stor del av nästa vecka. Men det är skönt och roligt när det händer saker:) Hoppas att ni får en trevlig helg.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag undrar om det inte var på den restaurangen vi åt en gång när jag gick på Ågesta... :)



Det där med deltagandet är lite sådär i min dramagrupp också då och då. Många läser bara den kursen vid sidan av sina ordinarie program, så många av dem har tentor, spärrtentor, sceminarium osv. och man märker ganska tydligt vilka som verkligen går in för kursen och vilka som det bara är en kul grej vid sidan av... Lite tråkigt ibland, men så är det.

2011-03-21 @ 23:31:42
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0