Sjuk

Hej!

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Som jag skrev för några dagar sen kändes det som att någon jobbig sjukdom höll på att bryta ut i min kropp. Det kanske inte är särskilt konstigt att jag blev sjuk med tanke på att de flesta i min omgivning har eller är sjuka nu. Att vara sjuk är dock verkligen jobbigt, tråkigt och oerhört frustrerande! Varenda gång jag är sjuk brukar jag sakna att göra de saker som jag brukar göra i vanliga fall, som att träna, sjunga och bara orka känna mig pigg om dagarna. Tyvärr brukar det vara just när jag inte kan göra dessa saker som jag faktiskt förstår hur mycket de betyder för mig. Därför är jag ändå glad över att jag inte blir sjuk särskilt ofta och att det bara händer cirka en till två gånger om året. De senaste dagarna har jag hur som helst försökt göra allt för att bli frisk. Jag har druckit ett antal koppar te med honung, avstått från att vara med på två träningar, försökt prata så lite som möjligt i telefon och bara sjungit när det har varit nödvänligt. Ändå är min hals inte helt bra än och igår fick jag dessutom feber. I och för sig tror jag att febern nästan försvann helt och hållet inatt vilket känns skönt. Imorgon hoppas jag att jag ska vara så pass frisk att jag i alla fall kan träna för jag skulle verkligen behöva avreagera mig lite. Ifall jag åker dit imorgon ska jag dock försöka ta det lite lugt men lite borde jag nog i alla fall kunna träna med tanke på att jag faktiskt har låtit min kropp vila i några dagar.

Eftersom jag mest har suttit hemma och tyckt sybd om mig själv de senaste kvällarna har det inte direkt hänt något särskilt i mitt liv sen jag skrev senast. Jag menar självklart inte att jag hela tiden har tyckt synd om mig själv men lite borde man ju i alla fall få klaga, eller?:) En del saker har jag faktiskt gjort även om det mesta har känts tråkigt. Att plugga har gått ganska dåligt och jag har känt mig omotiverad till det mesta. Men snart kommer det säkert vända för så brukar det ju alltid vara. Det går i perioder och livet kan inte alltid vara lätt för hur skulle vi i så fall kunna njuta av de riktigt bra stunderna vi får uppleva i livet? I måndags fick jag äntligen tillgång till TPB-katalogen vilket innebär att jag nu kan ladda ner de talböcker som finns där utan att behöva ringa och beställa hem dem från mitt lokala bibliotek. Det känns skönt att jag nu kan ladda ner en bok när jag känner för det och att jag inte behöver vänta på att få en viss bok även om det är många andra som lånar den. Läst har jag inte gjort på flera år men nu tror jag att jag kommer börja göra det oftare igen:) När jag var yngre läste jag ibland flera böcker i veckan och att läsa en bok och drömma mig bort en stund tycker jag kan vara riktigt skönt ibland. I sommar ska jag nog passa på att låna en punktskriftsbok också eftersom det var hur länge som helst sen jag läste punktskrift ordentligt senast. Nu gör jag det i princip bara på datorn och jag har märkt att jag läser mycket långsammare idag än vad jag gjorde för några år sen.

Skolan har rullat på som vanligt. Jag har gått dit och försökt göra mitt bästa och det mesta har känts helt okej även om jag har känt mig lite tröttare än vanligt. Den här veckan började vi öva in låten What a wonderful world på kören och estetisk verksamhet. Nästa torsdag åker vi iväg och sjunger på ett äldreboende och det ska verkligen både bli intressant och roligt att se vad vår publik kommer tycka om vår sång. Jag hoppas att de kommer uppskatta att vi kommer och sjunger eftersom vi faktiskt har hållt på med det här projektet ett antal veckor. På ensemblen tränar vi mest på de låtar jag har skrivit om tidigare. I måndags började vi förresten med en ny låt, I'm so happy av Salem al Fakir, en låt som jag blev ganska glad av att sjunga:) Som ni ser är det alltså en helt vanlig vecka i mitt liv som går och som ni vet ser jag verkligen fram emot bättre tider. Dock försöker jag komma ihåg att leva i nuet och jag har bestämt mig för att försöka tänka ut tre positiva saker med varje dag för att göra livet lite roligare. Jag brukar för det mesta lyckas med det och jag tycker om att tänka igenom dagen som gått då jag ligger i sängen om kvällarna. Nu ska jag inte tråka ut er mer utan jag ska istället försöka göra något bättre än att sitta här. Ha en trevlig kväll!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Krya på dig vännen! Hoppas du snart blir helt frisk igen.

2011-03-31 @ 09:46:15
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej vännen!



Krya på dig och hoppas att du snart blir frisk igen. Ha det bra!

Kram

2011-03-31 @ 09:47:59
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0