Lördag eftermiddag

Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Idag är det lördag och jag har inga särskilda planer förutom att som vanligt köra ett konditionspass, plugga lite och börja kolla runt lite efter sommarjobb. Att hitta ett sommarjobb blir nog inte det lättaste men jag ska verkligen försöka hitta något i år. För en stund sen kom jag hem från mataffären med Björn och Maria. Att handla med dem på helgerna har nästan blivit en tradition och jag tycker verkligen om att gå runt och kolla på vad som finns, se ifall det har kommit någon ny rolig vara och att kolla på roligt godis och roliga frukter:) Jag har, sen jag var liten, tyckt om att gå runt i stora mataffärer.

Ikväll är ju finalen av melodifestivalen och den ska jag såklart se! Vem eller vilka hejar ni på ikväll? Jag tycker att det skulle vara roligt ifall Sanna Nielsen eller The moniker vann. Deras låtar är verkligen bra och jag tror att det skulle kunna gå riktigt bra för dem i Eurovision song contest! Men jag tror att Sverige kommer skicka Eric Saade eller Danny. I så fall får vi väl hoppas att resten av Europa tycker att de är lika snygga som de flesta svenska tjejer verkar tycka:) Oavsett vem som vinner ska det i alla fall bli roligt att se finalen ikväll! Nästa år får jag försöka fixa biljetter till Globen för det vore kul att se finalen live på plats.

De senaste dagarna har varit ganska lugna. Funktionärsmiddagen var trevlig i onsdags. Dit kom de som hjälpt till i USS förra året. Vi åt på den grekiska restaurangen Kamarina på söder och maten var som vanligt väldigt god:) Ronja blev årets funktionär även i år, grattis till henne! Efter att vi hade ätit lyssnade vi på när gruppen Piroth spelade och sjöng. Jag hade aldrig hört de spela live tidigare så det var roligt:) Kvällen var som sagt trevlig och det var roligt att träffa alla härliga människor!

Skolan var som vanligt i torsdags och fredags. Tyvärr tränade jag inte i torsdags eftersom folk antingen var sjuka eller bortresta. Därför blev min kväll ganska tråkig och ensam men jag överlevde. Eftersom både Nina och Lovisa är i Romme och åker skidor i helgen bestämde jag mig för att åka till Björn. Igår hämtade han upp mig efter skolan och vi åkte tillsammans till Marias vänner Jenny och Jonas som bodde i en trevlig lägenhet. Där åt vi en god middag. De lagade jättegod vegetarisk mat till mig som bland annat bestod av linser, soyakött, vinbladsdolmar, falafel och jordnötssås. Efter middagen fick jag testa Marias iphone eftersom jag har funderat på att kanske köpa en. Jag känner dock att det var bra att fick testa en för det fick mig att förstå att iphone verkligen inte är något jag vill ha. Att skriva gick mycket långsammare än på en vanlig mobil och att hitta saker tog jättelång tid. Jag tror självklart att man kan vänja sig vid att använda en iphone och jag tycker att det är väldigt praktiskt att det finns en massa appar och att man kan ha både facebook och andra bra saker i den. Det jag störde mig på var som sagt att det mesta tog tid att göra och jag har hört att även seende personer stör sig på det. Med en mobil tycker jag att det är viktigast att kunna sms-a och ringa. Om det tar lång tid att sms-a, vilket jag redan tycker att det gör med en mobil med knappar, kanske jag inte orkar köpa en iphone. Den är ju inte direkt billig heller men jag får se. I framtiden kanske jag, precis som många andra, inser hur bra den faktiskt är. Ett stort plus är ju faktiskt att det finns talsyntes i telefonen redan när man köper den och att man inte behöer installera det själv:) För länge sen köpte jag en ny mobil men det har inte blivit av att jag har fått en licens till en talsyntes till den. Jag har helt enkelt tyckt att det har varit för jobbigt att fixa när jag ändå har en annan mobil som fungerar. Dessutom tycker jag att den nya mobilen hänger sig oftare än min gamla men ändå. Det här med att orka fixa den nya har jag alltså inte gjort än. Däför tror jag att det vore bra för mig att köpa en mobil där allt fanns från början. Seende personer kan ju göra det och de behöver inte hålla på och krångla och åka iväg för att få sin mobil fixad. Igårkväll kände jag mig ganska trött och gick och la mig nästan direkt efter att vi kom hem. Innan dess pratade jag i alla fall en stund med Sven och det var trevligt:) Nu ska jag göra något annat än att blogga, kanske äta något och därefter träna på några låtar. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Det var ju hockey i torsdags kväll, Vispen, ha ha ;)



Jag tror nog att det blir en Iphone för mig nästa gång. Har bara testat en 1 gång och det var, som du säger, inte så lätt och allt tog väldigt lång tid, men jag tror absolut att det är en vanesak, precis som med allt annat. Jag vet flera synskadade som redan har Iphone och det funkar tydligen jättebra. Det svåra är väl som sagt att allt är ganska annorlunda jämfört med en "vanlig mobil", men återigen, det är sådant man lär sig.

Det jag är mest orolig för är hur det ska gå att messa. Nu skriver jag jättefort, i alla fall enligt Albin och flera andra, men Iphone verkar vara lite svårare på den punkten. Dock, återigen, det är troligen en vanesak.

Dock tror jag det dröjer ett tag innan jag köper ny mobil. Har bara haft den här i 1,5 år och än så länge är det inget fel på den. :)



SV: Det händer en hel del faktiskt... :)

Det är tur det, då får man annat att fokusera och tänka på istället för alla tankar och grejer...



Då åker du på kryssning nästa helg alltså?

Vi åkte en Helsingforskryssning när jag fyllde 20. Det var kul :)



Pjäsen gick riktigt bra! Alla 3 grupper hade satt ihop riktigt kul och underhållande pjäser :)



Ja, de är bra. Metalcore, Metal över huvud taget, är väl inget jag lyssnar på sådär jättemycket, men Eyes set to kill är faktiskt bra!

Move that body är en riktig Classic Euro-hit som de flesta känner igen. Finns massa mixar av den, men originalet är ändå bäst! :)



Jasså? :)

Får jag fråga i vem? :)

Jag hoppas verkligen det blir bra till slut, på ett eller annat sätt. Just nu pekar inte så mycket på det, men ingen kan säga vad framtiden har att erbjuda och jag tänker aldrig sluta hoppas, för åh vad jag älskar den tjejen, det är helt otroligt. Även om vi bara blir vänner så är det guld värd, för en så fin människa har jag aldrig någonsin träffat.



Kram

2011-03-12 @ 23:54:38
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Jonas Jakobsen

Tack för din fina kommentar! Jag hade verkligen en toppenhelg i Stockholm, allt flöt på bra. Jag åt ochså mat på Kamarina i helgen, den var verkligen supergod. Ha en bra vecka, hör av dig om du vill och har tid att snacka lite grann på telefon. Ha det bra!

Kram.

2011-03-14 @ 08:48:02
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Ismen

Hej Vispie!:D



Det är klart att du skall få höra något jag har spelat in, hur gör vi? Mailadress? Skicka den, så skickar jag något kul!



Jag använder Sonar, vilket fungerar väldigt bra med något som heter Cake talk, vet inte om du har hört talas om det? Vilket skall du använda, och finns det anpassning till det?



Puss och kram!

2011-03-15 @ 10:47:29
URL: http://ismen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0