Fem underbara dagar

Hej!

Hoppas att allt är bra med er. Eftersom jag känner mig ganska trött blir det här inget långt inlägg men jag ville ändå logga in här och skriva lite:) Som ni kanske redan vet har jag spenderat de fem senaste dagarna med min helt fantastiska och underbara vän Sven! Det här har verkligen varit en av de bästa veckorna i mitt liv, utan tvekan! Att få träffa någon som betyder otroligt mycket för en, hinna lära känna personen ännu bättre och att helt enkelt bara hinna umgås har verkligen betytt mycket för mig! Tidigare hade jag bara träffat Sven på showdowntävlingar och eftersom man då behöver tänka på sina matcher och vara koncentrerad hela dagarna har vi inte hunnit umgås särskilt mycket då. Jag kan inte uttrycka i skrift hur oerhört tacksam jag är över att Sven ville komma till Sverige den här veckan och att han faktiskt tog ledigt från sitt jobb några dagar för att komma hit. Under dessa dagar har vi bland annat varit på ungdomsgården men eftersom jag skrev om det i tisdags ska jag inte säga mer om det förutom att det var trevligt:) Mina vänner som var där och som aldrig hade träffat Sven tidigare sa att de tyckte att han var trevlig och det var ju roligt:) Tränat har vi såklart gjort för showdown är något vi båda tycker om. Tyvärr känner jag fortfarande att min högra hand gör ont ibland, vilket nog innebär att jag får ringa och boka en ny tid på vårdcentralen. Läkraren jag träffade senast fick det att låta som att mitt finger skulle vara helt återställt efter bara några dagar men eftersom det har gått några veckor sen jag var där är det kanske bäst att jag åker och kollar det igen för säkerhets skull. Jag orkade i alla fall spela några matcher med högerhanden och det var trevligt även om jag inte vann någon av dem. Några set lyckades jag i alla fall vinna och jag blev extra glad när jag vann över Sven. Han och Christoffer är nog de som kan få mig att tagga till mest för tillfället:) När jag spelade med min vänstra hand gick det ungefär lika dåligt som vanligt. Som tur var är det inte bara jag som är dålig med vänsterhanden utan det blev jämnt när jag spelade mot Sven och att faktiskt lyckas vinna en match med vänsterhanden kändes oerhört skönt!

Våra kvällar har varit trevliga också. Vi har spenderat mycket tid med bland annat Krister och Madde. I onsdags var vi och åt på China station och i fredags var vi på en grekisk restaurang som ligger på Söder:) Maria kom förbi en stund och träffade oss också och det var trevligt:) Hon sjöng karaoke med oss och var lika glad och skrattade lika mycket som vanligt:) Vi har varit både hos Nina och Björn. Hos Nina hann vi inte göra särskilt mycket förutom att sova och ta det lugnt. Nina och Danne har jobbat den här veckan, vilket gjorde att vi inte hann umgås särskilt mycket med dem. Igårkväll var vi i alla fall hos Björn där vi åt en god middag, drack milkshake, jag drack mangomilkshake såklart, och tittade på melodifestivalen tillsammans med honom och Lovisa. Jag tycker att det var roligt att the Moniker gick vidare eftersom jag tycker att hans låt är rolig! Sven, Lovisa och jag har gått runt och nynnat på den både igårkväll och idag. Att Sara Varga skulle gå vidare trodde jag inte men jag blev faktiskt ganska glad när hon gjorde det, hennes låt är ju ganska speciell:) Däremot tror jag att hennes låt kanske inte skulle bli lika bra om den översattes till engelska. Det enda som jag tycker var synd med gårdagens program var att Shirley's angels inte gick vidare. När vi hade tittat på melodifestivalen igårkväll spelade vi kort och jag blev som vanligt lite irriterad när jag förlorade. Spel som bara bygger på tur är inte riktigt min grej. Resten av kvällen var i alla fall trevlig förutom att jag redan då började tänka på att vi knappt hade någon tid kvar tillsammans. Ibland önskar jag att jag kunde njuta för stunden istället för att bara tänka framåt hela tiden. Jag brukar ofta känna mig ledsen innan roliga händelser ens är slut, då jag istället borde lägga min energi på att försöka ha roligt så länge som möjligt. När det roliga väl är över brukar jag tänka tillbaka på det som har hänt och vara lite ledsen, då jag istället borde tänka framåt och se fram emot kommande saker som ska hända. Det där är alltså något jag borde försöka träna på för jag vill verkligen kunna ha trevligt så länge som möjligt. När det roliga väl är slut tycker jag dock att det kan kännas skönt att få vara ledsen en stund om det behövs. Självklart känner jag mig ledsen över att dessa fem dagar redan är över och att tiden har gått fort men det är ju samtidigt ett tecken på att jag verkligen har haft trevligt. Samtidigt som jag känner mig lite nere och ensam är jag oerhört glad över att jag faktiskt har haft så pass trevligt och att jag dessutom alltid kommer kunna minnas de här dagarna! Ibland kändes det nästan som att jag drömde och nu när jag sitter här och skriver har jag nästan lite svårt att tro och förstå att min vän, som bor i Holland väldigt långt ifrån mig, faktiskt har varit här. Jag har verkligen känt många känslor den här veckan men jag har oftast känt mig glad och lycklig tack vare min underbara vän och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen!

Den här dagen har alltså varit jobbig på många sätt och vis samtidigt som jag också har några underbara minnen från den. Vår sista natt var till exempel helt underbar, trots att jag kände mig ledsen imorse fick Sven mig att känna mig glad och skratta en del och jag känner dessutom att vi hann ta farväl av varandra på ett bra sätt innan vi lämnade sven på Arlanda:) Eftersom jag inte känner att jag kan uttrycka min glädje, tacksamhet och kärlek i ord över allt jag känner just nu avslutar jag med att säga att det här som sagt var en av de bästa veckorna i mitt liv! Imorgon börjar skolan igen och det är nog en hel del att göra innan nästa lov som är om ungefär en och en halv månad. Som tur är kan jag tänka tillbaka på dessa underbara dagar när det känns tungt och om inte allt för många veckor kan jag börja räkna ner dagarna till då jag, tillsammans med det svenska landslaget, åker till Milano! Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag har inte sovit särskilt mycket den här veckan men det har absolut känts värt det och nu har jag all tid på mig att sova.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Shass

Sv: Ja, som min slutkläm löd: Det är inte mörkret vi är rädda för... Det är det okända. Tystnaden. Otryggheten. Det är ju bara det att mycket av det där göms just i nattens mörker och stillhet.

2011-03-08 @ 23:00:43
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag är nog lite som du. Tänker framåt och kan känna mig ledsen innan något bra ens är över, även om man borde vara där och då, njuta av varje ögonblick, varje sekund. A lyckades få mig att göra det. Varje sekund tillsammans med henne finns förevigt i mitt hjärta och kommer aldrig, aldrig, tas därifrån. Fick jag bara återuppleva en ända dag av alla mina ca 8000 vet jag exakt vilken dag det skulle vara. 11:e augusti förra året. Så fullkomligt magiskt underbart så det finns inte ord för det! :)

2011-03-13 @ 00:06:01
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0