En riktigt bra dag

Hej!

Jag vill börja med att tacka för alla mail, sms och meddelanden där ni har skrivit grattis på namnsdagen:) Trots att jag inte tycker om namnet Elvira är det ju väldigt omtänksamt av er att faktiskt ha skickat en grattishälsning! Nu hade jag hur som helst tänkt skriva lite kort om dagen. Tyvärr sov jag väldigt dåligt inatt på grund av att jag kände mig lite spänd, jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om på flera timmar. När jag väl somnade om var klockan ganska mycket och när jag återigen vaknade, några timmar senare, upptäckte jag att jag hade försovit mig. Det var inte det minska roligt och jag fick skynda ur sängen och var tvungen att duscha på bara några minuter. Nina kom hem från jobbet precis när jag hade duschat färdigt och vi åkte direkt. Som tur var slapp vi bilköer på väg till Arlanda, vilket var skönt. Eftersom de tydligen håller på att bygga om i parkeringshuset tog det däremot lång tid för oss att hitta en parkeringsplats där. Väl inne på Arlanda fick vi gå ganska långt för att hitta rätt terminal och trots att jag trodde att vi skulle komma försent fick vi ändå vänta i ungefär en halvtimme innan Sven kom. Ett tag trodde jag nästan inte att han skulle komma och jag tänkte att jag kanske hade fått fel information eller liknande. Men plötsligt såg vi honom komma tillsammans med en ledsagare:) Efter att ha sagt hej åkte vi till ett Mc donalds i närheten där vi åt lunch. Jag kan ju säga att jag kände mig nervös och sa därför inte särskilt mycket. Men Nina och Sven pratade på bra, vilket ju var trevligt.

Efter att vi hade ätit lite åkte vi hem till mig och när vi kom hit visade Lovisa och jag Sven hur huset såg ut. Han verkade tycka om vårt hus. Efter det tog vi det lugnt i några timmar och det var inte förrän då jag kände att nervositeten släppte lite. Timmarna gick fort och plötsligt var klockan sex och vi fick äta en snabb middag innan det var dags för oss att ta en taxi till ungdomsgården:) Jag tycker verkligen att vi hade en trevlig kväll där! Kvällens tema var showdown och vi spelade en hel del. Jag spelade med min högra hand för första gången på ungefär en månad och det gick helt okej. Tyvärr känner jag dock att handen fortfarande gjorde ont ibland, vilket ju verkligen är jättestörande! En positiv sak är åtminstone att jag känner att styrkan i armen verkar sitta kvar och jag lyckades vinna ett set mot både Christoffer och Ida så jättemycket sämre än tidigare kan jag ju i alla fall inte ha blivit:) Däremot förlorade jag när jag mötte Sven. När det stod åtta-åtta lyckades jag göra mål och jag tycker verkligen att jag kunde ha fått någon liten poäng till. Men nej, det gick såklart inte utan det var itället Sven som gjorde två mål. Åh vad jag störde mig när det hände men jag har bestämt mig för att åtminstone lyckas vinna ett set över honom den här veckan! Förutom att vi spelade en del showdown ikväll åt vi hamburgare, pratade och hade trevligt. Det var en massa trevliga människor på gården idag, bland annat Adam, Ida, Sara, Christoffer, Daniel, Rakel och Emma! Emma hade jag inte träffat på jättelänge så det var roligt att få prata lite med henne. Eftersom jag har känt mig väldigt glad i princip hela dagen ville jag ge alla lite extra kärlek. Kärleken är ju verkligen det finaste som finns samtidigt som den kan vara det jobbigaste och såvraste som finns. Idag kramade jag i alla fall alla en massa och kände mig glad och lycklig hela kvällen!

Nu är vi hemma här igen och ska snart gå och lägga oss. Ingen av oss sov särskilt mycket igår natt så vi får hoppas att det blir bättre inatt. Hoppas att ni har haft en lika underbar dag som jag, jag känner mig verkligen gladare än vad jag har gjort på länge! Trots att det fortfarande känns konstigt att prata engelska ibland och även om det ibland går väldigt dåligt har jag överlevt den här dagen och jag är verkligen glad över att ha min vän här! Godnatt och kram till er alla!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Hoppas att du får ett par trevliga dagar med Sven. Hoppas att vi hörs något framöver

Kram!

2011-03-02 @ 10:24:00
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0