Snart åker jag

Hej!

Det märks verkligen att sommarlovet har börjat för jag har kunnat ta det lugnt de senaste dagarna utan att ha dåligt samvete. Under terminerna då jag går i skolan brukar jag ha svårt att slappna av på grund av att alla inlämningar alltid brukar finnas i mina tankar. Eftersom jag som sagt inte har gjort något särskilt de senaste dagarna har jag tyvärr ingenting att skriva om idag. Det enda jag har gjort är att träna, både kondition och showdown. Showdownträningen gick dock väldigt dåligt utan att jag egentligen vet varför. Jag försökte verkligen spela men det kändes som att min arm inte orkade slå lika hårt som vanligt och som att bollen dessutom inte verkade vilja samarbeta med mig. Den rullade runt på bordet utan att jag fick någon som helst kontroll ibland. Min kondition har också blivit sämre, vilket ju inte direkt var någon nyhet för mig. I sommar ska jag dock lägga ner mer tid på att träna på cross trainern och cykla på motionscykeln och jag hoppas verkligen att det ska ge resultat. Jag vill även försöka träna mycket showdown den här sommaren trots att det inte är någon tävling på länge. Träning skadar ju aldrig och om jag någonsin vill ha möjlighet att placera mig högre på tävlingar måste jag träna så mycket som möjligt. Förutom att jag har tränat en del har jag sjungit lite, lyssnat på en massa bra musik, ätit, och sovit. Dessutom har jag packat och jag hoppas verkligen att jag inte har glömt något. Idag åker jag nämligen till Berlin tillsammans med några andra USS-are. Vi kommer att åka nattåg till och från Tyskland. Jag som inte tycker om att åka långa sträckor med bil, buss och tåg kommer förmodligen ha väldigt tråkigt under resorna. Som tur är kan man i alla fall gå runt lite när man åker tåg och man behöver ju inte sitta fastspänd hela tiden. Dessutom hoppas jag att några av dem som jag åker med till Tyskland kommer vilja underhålla mig lite:) Det ska hur som helst bli skönt att få komma iväg lite och eftersom jag aldrig har varit i Tyskland tidigare ska det bli roligt att besöka landet. Jag älskar att resa och önskar att jag kunde göra det oftare. Den här gången kommer jag verkligen hinna se Berlin för nu åker jag inte utomlands för att spela showdown. Jag kommer hem på måndag eftermiddag och jag lovar att berätta om resan på måndag eller tisdag. Ha en fortsatt trevlig vecka och passa på att äta jordgubbar innan det är försent:) Det är ju vid den här tiden på året som de är som godast, i alla fall enligt mig.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Hoppas ni får det grymt i Tyskland! :)



SV: Nej, farligt är det så klart inte, men jag tror det kan vara svårt för oss som inte ser något alls, eftersom du ska leta upp andra deltagare runtom i landet och sedan döda dem innan de hinner döda dig. Kan bli svårt, såvida man inte får ha med sig ledsagare, det står det inte något om i reglerna, så det får man nog ;)

Du kan dra med dig Rebecka och åka upp till någon i Luleå, leta upp den personen och kanske matförgifta den, eller varför inte skjuta den? Det enklaste sättet är ju nästan att skicka mjältbrand, då behöver du inte åka någonstans :)

Haha, detta låter säkert helsjukt för andra som läser det här :D



Ja, det är väldigt tråkigt. Har inte hänt speciellt mycket annat än att jag har suttit vid datorn och att syrran slutade 9:an idag. Får väl se hur det blir nu i helgen... Stör mig som tusan att jag inte ens kan träna...



Ja, det vore kul tycker jag, vi får se till och bestämma något framöver :)



Ha't gött nu i Tyskland!

2011-06-16 @ 21:39:32
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0