Några lugna dagar

Hej!

Nu var det några dagar sen jag bloggade och det beror på att jag inte har kunnat logga in här, fråga mig inte varför. Jag försökte dessutom posta ett inlägg igårkväll men det verkar inte ha kommit fram, vilket jag tycker är lite synd eftersom jag verkligen kände för att skriva och därmed skrev ett ganska långt inlägg. Nu ska jag snart äta middag och därför blir det här bara en kort sammanfattning av vad som har hänt i mitt liv de senaste dagarna.

Ja, vad har hänt egentligen? I onsdags tränade jag showdown och det var verkligen på tiden. Jag spelade sämre än någonsin, något som inte direkt kom som en överraskning med tanke på att jag alltid spelar dåligt när jag inte har tränat på länge, ibland önskar jag att jag var mer talangfull men nu är det ju som det är. Krister vann över mig hela tiden vilket resulterade i att jag blev på ganska dåligt humör. När vi hade spelat några matcher avslutade vi kvällen med att äta middag tillsammans, något som jag definitivt tycker var roligare och trevligare än att träna. De kommande veckorna har jag dock bestämt mig för att försöka träna oftare igen eftersom jag inte har någon lust att bli överkörd av killarna i fortsättningen! Något som däremot är jobbigt är att jag har haft väldigt ont i handleden sen jag tränade senast. Jag har ingen aning om vad det kan bero på men jag hoppas så klart att det går över snart.

I torsdags kväll åkte jag till Björn och här har jag varit sen dess. Förutom att jag har tänkt mycket på det hemska som hände i Norge häromdagen, har jag även tränat kondition och styrka, ätit en massa god mat, sjungit, lyssnat på musik, pratat med några av mina vänner och drömt en massa, både dagdrömt och drömt saker på nätterna som jag har kommit ihåg när jag har vaknat. Många av mina drömmar har handlat om Måns och det börjar bli riktigt störande. Han dyker upp i mina drömmar nästan varenda natt och hans låtar börjar spelas varenda gång jag startar min spellista i spotify. Ändå har jag inte särskilt många av hans låtar i spellistan men det är som att han förföljer mig. Idag är det tolv dagar sen jag fick den där underbara kramen av Måns och det är sen dess han har funnits i mina tankar och drömmar. Det var ju onödigt att han skulle vara så bra på att trycka till. Jag måste hitta någon annan som kan kramas lika bra som Måns så att jag kan släppa honom.
Tänk att en kram har kunnat påverka mig så pass starkt. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli såhär besatt av en kändis. Om jag inte hade kramat Måns hade det inte hänt, det är jag helt säker på. Men den där kramen var verkligen speciell och jag vet att det inte berodde på att Måns råkar vara känd. Jag tror att jag hade blivit minst lika förälskad i människan även om han inte hade varit det. Om det hade varit någon annan än just Måns hade det varit mycket enklare. I så fall hade jag definitivt gjort väldigt mycket för att försöka lära känna personen bättre och gärna träffat honom igen. Nu var det ju tyvärr Måns jag kramade, han är ju upptagen och har förmodligen en massa tjejer och kvinnor som drömmer om honom. Därför kan jag inte göra annat än att försöka hitta någon annan som kramas lika bra som Måns, någon som det känns bra med från allra första kramen. Det kommer inte att bli lätt för det har jag bara varit med om två gånger i mitt liv. Den andra gången det hände var förra året och killen jag kramade då var till min stora besvikelse upptagen. Eftersom det här har hänt mig två gånger betyder ju det att det i alla fall borde finnas en liten chans att det händer igen.
Man brukar ju säga att saker är bra när de händer för tredje gången och därför hoppas jag verkligen att jag hittar en tredje man som är bra på att kramas, att jag blir kär i honom och att han blir kär i mig. Någonstans på jorden finns förmodligen en bra tilltryckare som kommer dyka upp när jag som minst anar det, det får jag åtminstone hoppas:)

I fredags såg jag den andra delen av Harry Potter och dödsrelikerna. Eftersom det var ganska länge sen jag var på bio med familjen senast tycker jag att det var trevligt att vi faktiskt såg filmen tillsammans. Jag tyckte riktigt mycket om filmen trots att några av scenerna inte finns med i boken. Dessutom blev jag lite besviken över att det fanns vissa händelser som jag tyckte var bra beskrivna i boken och som jag gärna hade velat se, inte fanns med i filmen. Slutet tyckte jag hur som helst om:) Jag funderar på att se filmen igen någon dag eftersom jag tyckte om den och eftersom jag dessutom alltid brukar missa saker när jag ser en film för första gången. Nu kommer det ju ingen mer film om Harry vilket innebär att jag därmed hinner se de släppta filmerna hur många gånger som helst i framtiden. Jag älskar verkligen Harry Potter, det är utan tvekan de bästa böcker jag någonsin läst! Jag hoppas att J K Rowling bestämmer sig för att skriva ytterligare en bok om Harry eller att hon börjar skriva böcker som handlar om någon annan och att dessa böcker blir lika kända som Harry Potter-böckerna.

Förutom att jag var på bio i fredags har jag mest tagit det lugnt. Igår följde jag med till stranden och låg och solade medan Lovisa, Disa och Harald badade. Eftersom jag aldrig har tyckt om att bada och eftersom jag sedan länge är för gammal för att gräva i sanden eller göra något liknande, har jag bestämt mig för att försöka vänja mig vid att sola. Jag kan ju inte direkt säga att jag tycker att det är underhållande på något sätt, det enda som händer är ju att man förhoppningsvis blir lite brun, men det är helt okej om jag har någon att prata med eller en bok att läsa. Just nu håller jag på att läsa om Harry Potter-böckerna men den här gången läser jag dem på engelska eftersom jag vill bli bättre på det. Nu lämnar jag bloggen och jag avslutar detta inlägg med att lägga in en av Måns låtar. Den här tycker jag verkligen om!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Shass

Känner igen mig så i det du skriver om kramen... igen. Hehe. Oroa dig inte Vispen, rätt vad det är står han med stort H där och ger dig en kram som du bara smälter av. Som de sade i Triss-reklamen förr i tiden: Plötsligt händer det...

2011-07-25 @ 14:52:14
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Johan

Inlägget du skrev som inte publiserades, varför publiserade du det inte där i söndags istället?



Klart det finns en kille där ute för dig med, Vispen, var så säker, för det är jag! :)



Sola är gött tyckerjag :)



SV: Ja, tycker Amaranth är riktigt bra! Gillar hon den "nya" sångerskan, Tanja gillar jag inte alls lika bra...



Ja, jag vet vilken glass du menar. Gott är det, helst klart, men värt alla pengar... Tveksamt.



Nej, det tror jag inte. Vanliga mobiler kommer nog finnas kvar, men touchscreens tar ju över mer och mer, det är sant.



Ta hand om dig!

2011-07-27 @ 19:19:49
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0