Imorgon gäller det

Hej!

Hopppas att allt är bra med er. Jag mår ganska bra idag förutom att jag känner mig väldigt nervös. Min sömn har störts av nervositeten och igår hade jag bara sovit ungefär fem timmar på två nätter. Inatt sov jag dock lite bättre och det var ju tur:) Vi får hoppas att jag kan sova något inatt för sömn är ju oerhört viktigt när man ska prestera dagen efter. Idag är det i alal fall torsdag och dagen som jag har väntat på i flera månaden är äntligen kommen! Jag skulle egentligen ha varit med på historielektionen idag men jag bestämde mig för att hoppa över den eftersom det skulle bli väldigt stressigt ifall taxin inte kom i tid. Den brukar ju krångla ganska ofta och jag ville inte ta den risken. Imorgon missar jag ytterligare en historielektion och det känns tråkigt. Läraren är verkligen bra och jag känner att jag lär mig väldigt mycket på hans föreläsningar. Men nu är det som det är och nu ska jag försöka att bara fokusera på den kommande tävlingen.

Igår förberedde jag det sista inför Finland. Efter skolan träffade jag Rebecka och vi var och växlade pengar till mig och köpte dextrosol. Det är alltid bra att äta det mellan och under matcherna. Efter det åt vi middag hos Rebecka och lyssnade på en massa bra musik. Vi skulle ha tittat på en film också men eftersom tiden gick fort och klockan helt plötsligt hann bli ganska mycket struntade vi i det. När jag kom hem igårkväll började jag packa och nu har jag bara några småsaker kvar att lägga ner i väskan. Om en stund ska jag äta något och sen hoppas jag att taxin är i tid och att den tar mig till cityterminalen där jag ska ta en buss till Arlanda. Där lär man ju få vänta en stund innan planet går men jag tycker väldigt mycket om Arlanda och tycker bara att det är trevligt att vara där:) Vi är fem personer som ska tävla i helgen, Christoffer, Daniel, Kourosh, Claudio och jag. Sen har vi med oss två ledsagare, Rikard och en tjej som heter Maria som jag aldrig har träffat tidigare. När vi pratade igårkväll tycker jag i alla fall att hon verkar vara trevlig och det känns bra. Dessutom känns det lite skönt att inte vara den enda tjejen från Sverige som åker:)  Det ska bli jätteroligt att tävla igen och att träffa alla underbara människor! Jag ska göra mitt bästa och mitt mål i den här tävlingen är att bli etta eller tvåa i grundspelet och att därmed komma topp sex i tävlingen. Eftersom alla spelare är jätteduktiga tvivlar jag på att det kommer gå så pass bra för mig men mål måste man ju sätta upp. Jag tror att det gör att jag kommer kämpa hårdare för när jag har satt upp ett mål brukar jag försöka göra allt för att lyckas och nå dit jag vill. Hoppas bara att nervositeten inte kommer göra att jag spelar sämre och att min hand inte kommer göra lika ont längre. Tyvärr känner jag fortfarande att den gör ont sen förra veckan, vilket jag tycker är jobbigt. Det borde ju ha gått över för länge sen kan jag tycka. Nu lämnar jag bloggen för den här gången och jag skriver igen på söndag kväll när jag kommer hem. Ha det bra tills dess och håll tummarna för mig och Sverige nu, om ni vill:)
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Elsa

Jag håller tummarna för dig, så får vi fira dig lite sen på onsdag!

2011-01-20 @ 12:13:31
URL: http://www.minipinan.sping.se
Postat av: Shass

Håller tummarna! KÖR HÅRT!

2011-01-20 @ 16:46:27
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Jonas Jakobsen

Lycka till! Jag håller tummarna för dig.

2011-01-21 @ 08:57:00
Postat av: Emmy

Lycka till nu! Hoppas att du vinner!

Jobbigt att du inte kunnat sova, men det blir säkert bättre när du väl är där. Självklart håller jag tummarna för dig :)

Jag brukar också äta dextrosol på mina innebandymatcher, det hjälper mig att koncentrera mig. Är ganska tankspridd ibland. Det är ganska gott om man inte tar för mycket, tycker jag. :)

Synd att du missar lektionerna, men ibland måste man ju satsa. Ha det bra och lycka till igen!! :)

2011-01-21 @ 14:19:05
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Kicki

Jag håller tummarna för dig vispen! Letar efter resultat men hittar inget ännu. Lycka till

2011-01-22 @ 15:46:25
Postat av: Emmy

Fyra är ju bra! Men jag förstår att det är surt att precis missa medaljen när man är så nära.

Ja det känns riktigt skönt att alla miljoner papper är ivägskickade och godkända nu, så nu är det bara att vänta tills jag får en familj och sen skaffa visum osv. Haha, jag har märkt att jag också blivit en aning beroende av internet vilket ibland är väldigt irriterande. Ha det bra! Kram :)

2011-01-23 @ 21:30:44
URL: http://emmyiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0