Ett nytt år har börjat

Hej!

Det här blir det första inlägget jag skriver år 2011:) Hoppas att allt är bra med er. Anledningen till varför jag inte har uppdaterat bloggen på länge är att det inte har hänt särskilt mycket de senaste dagarna. Jag hade i alla fall en väldigt trevlig nyårsafton i Nykvarn tillsammans med Björn, Lovisa, Maria och Irre. På kvällen åt vi en god middag och sen åt vi gino till efterrätt:) När klockan närmade sig tolv åkte vi iväg för att se alla fyrverkerier och smällare. Vi brukar alltid försöka hitta ett ställe där det bor många människor och där det smäller mycket. Mellan år 2009 och 2010 var det nästan inga som smällde men den här gången var det ganska många som gjorde det:) Jag tycker väldigt mycket om sällare som låter högt och det finns en särskild sort som brukar pipa lite innan den smäller som är min favorit. Efter att ha tittat på alla smällare och när jag hade skickat en massa sms till mina kära vänner där jag önskade de gott nytt år, åkte vi tillbaka hem och åt igen. Under jul och nyår har jag verkligen ätit mycket mer än vanligt men så brukar det ju alltid vara och även om det kanske inte är särskilt bra är det en tradition:) Lovisa fick ett frågesport-spel i julklapp som vi spelade. Jag tycker att de flesta av frågorna var väldigt svåra och att det mest var en massa tråkiga frågor som man behövde vara minst fyrtio plus för att kunna. Det kan i och för sig också vara så att det är jag som knappt kan något men att vara äldre är såklart en fördel eftersom man då har hunnit lära sig mer än när man är yngre.

Min helg har varit väldigt lugn. Jag har tagit det lugnt både i lördags och igår och har egentligen inte gjort någonting alls förutom att sova extra länge, träna lite, sjunga en del och prata med mina vänner. Idag har jag däremot varit med min farmor Irre på stan. Jag fick i julklapp av henne att vi skulle gå och kolla efter kläder och det passade bra för oss att göra det idag. Det är något vi brukar göra varje år och det har därmed blivit en tradition. Tyvärr hittade vi inte särskilt mmycket kläder som var reade idag och det mesta var ganska dyrt. Tre par byxor och en tröja fick i alla fall följa med tillbaka hem:) Trots att jag har ätit en hel del den senaste månaden upptäckte jag att jag i år behöver en storlek mindre i byxor än vad jag behövde förra året. Det måste ju betyda att jag i alla fall inte har gått upp särskilt mycket i vikt det senaste året och det känns skönt:) I och för sig skulle det ju kunna vara så att storleken jag hade förra året har gjorts om och blivit större men det hoppas jag inte.

Nu sitter jag i mitt rum och fick nyss två nya racketar som Björn har gjort till mig, han är snickare vilket ju är bra. Racketarna ser lite olika ut och Björn gjorde två sorters racketar som jag ska testa. De har såklart samma mått som de vanliga racketarna men ser lite annorlunda ut och vi ska försöka hitta något som passar extra bra för mig:) Någon dag ska vi åka och kolla efter en ny handske igen också eftersom min börjar bli gammal och har gått sönder lite. Sist vi kollade efter handskar var sorten jag letade efter slut överallt men en affär beställde in nya handskar förra veckan. Hoppas att vi hinner hitta en bra innan Finland, idag är det bara sjutton dagar kvar och jag längtar verkligen! Ikväll åker jag hem till Huddinge igen och jag får hoppas att taxin hittar hit:) En del chaufförer brukar ha svårt att hitta även om man förklarar exakt hur de ska köra. Det har jag många exempel på. Den här veckan har jag inte planerat in att göra särskilt mycket förutom att träna, plugga och kanske träffa någon kompis. Men det blir skönt att ta det lite lugnt innan skolan och all stress sätter igång. Jag bloggar igen när det har hänt något roligt.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emmy

Ja det blir mycket roligare att skriva när folk kommenterar.:) Nej det är svårt att minnas från när man bara var 4 månader. Jag läser mest bloggar från utbytesstudenter som är i USA just nu. Men en blogg jag läser, du kanske har läst den för den är rätt känd, är http://hanapee.blogg.se/ , hon lägger upp mycket bilder men blandar det med längre inlägg. Vilka bloggar brukar du själv läsa? :)

Jag själv brukar också äta mer under julen, det finns ju så mycket god mat och julgodis:) Men det tränas oftast bort med all innebandy sen. ;)

Förhoppningsvis hittar taxin nu, jag såg att Björn hade plogat jättebra när vi var där och plocka upp Lovisa. ;)

Kram :)

2011-01-03 @ 20:05:08
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Emmy

Jag såg vad du skrev klart och tydligt, konstigt :)

Själv har jag aldrig varit på någon riktig skidsemester alls. Bara såna här endagars åk i Flottsbro, 3 gånger nu. Men det fungerar rätt bra också, men det skulle vara kul att åka på ett riktigt fjäll.:)

Man får väl uppdatera så ofta man hinner helt enkelt, nu är det lov så nu har jag ju ganska mycket fritid. ;)

Kram

2011-01-04 @ 12:34:19
URL: http://emmyiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0