Milano

Hej!

Idag är det äntligen dags. Än så länge är det bara morgon och snart ska jag åka till skolan för att ha en sånglektion och kontaktlärartid. Efter lunchen åker jag till T-centralen där jag ska möta upp Maria. Vi kommer åka till Arlanda med Arlanda express och därefter blir det som vanligt en del väntan innan vi får gå på planet. Eftersom vi dessutom ska mellanlanda på ett ställe innan vi landar i Milano kommer resan ta en del tid men det är det absolut värt:) De spelare som åker till Milano och tävlar för landslaget i år är Zebben, Claudio, Anders, Christoffer, Daniel och jag. Förra året tyckte jag att Milano var en av de bästa tävlingarna och i år lär det bli hård konkurens med tanke på att vi är hela trettiotvå tjejer och femtiotvå killar. Jag har två mål i helgen, det ena är att komma minst topp åtta och det andra är att inte komma fyra. Jag hoppas verkligen att jag når dessa mål. Tyvärr har det hänt några saker som kanske kommer påverka mig negativt under tävlingen men jag ska verkligen försöka göra mitt bästa och jag hoppas att jag kommer kunna tycka att det är roligt att spela och att jag inte kommer vara allt för orolig över vad som händer på andra ställen på jorden under matcherna. Nervositeten brukar ju vara ett stort problem för mig och jag har som vanligt sovit dåligt de senaste nätterna. Men vi får helt enkelt se hur det går, mer än sitt bästa kan man ju inte göra. Hoppas att ni håller tummarna för mig och resten av landslaget. Ha nu en fortsatt trevlig vecka och ta hand om varandra. Om jag får lite tid över kanske jag lägger in något kort inlägg från mobilen någon dag och berättar hur det går.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Jocke sa att man ska låta Arlanda express gå på T-banespåren i framtiden. Vet du när det ska vara klart?



SV: Danielle Steel är grym. Det var Nico som tipsade mig om henne från början. Hon har skrivit många jättebra och gripande böcker, så det tycker jag absolut att du ska läsa!



Hm, Som jag vill vara, jadu, det måste ha varit minst 2 år sedan... Tiden går snabbt...

Vad tycker du om den då?



Jag tycker som sagt du ska läsa Den långa vägen hem. Den är hemsk, ja, men som sagt, man ska inte blunda för sanningen. Danielle skriver så fängslande, man får verkligen en känsla för det hela.



Traditioner är viktigt för mig med, men påsken känns inte så jätteviktig längre. Då är julen betydligt mer viktig, även om vi som sagt inte är kristet troende heller...

Nu säger du att ni inte är kristna. Menar du att ni inte är troende, eller tillhör ni inte kristendomen alls?



Jag misstänker att jag vet vem du syftar du...

Du måste dock tro på det Vispen. Tron och hoppet är det sista som överger en, tror du inte att det kan bli som du vill, då blur det inte så. Tyvärr är kärleken mer kompliserad än så. Det är inte bara du som bestämmer. Man är 2 om ett förhållande. Båda måste vilja, båda måste tro på det, särskilt när man bor så långt från varandra. Jag tror på er, jag tror på mig och A också. Förr eller senare kommer det ordna sig, det både tror och hoppas jag. Sedan får vi se om det blir som vänner, eller mer än så. Det kan bara framtiden utvisa.

Ibland vore det bra att kunna se in i framtiden, bara en kort sekund, för att se om det man kämpar och tror på just nu kommer löna sig, eller om det är till ingen nytta. Visste man det senare, då skulle man inte behöva lägga ner någon tid och energi på det nu heller, men nu vet man inte. Kanske blir det bra, kanske inte. Därför fortsätter man att hoppas, tro och kämpa för det man verkligen tror på. Jag gör det och jag hoppas du också gör det, Vispen! Ibland är det jobbigt och tungt, men ge inte upp.

2011-04-27 @ 12:07:27
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Jonas Jakobsen

Hoppas det går bra i milano och att du kommer på en bra placering!



Ha det bra!

2011-04-27 @ 14:59:10
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Nora

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-05-08 @ 11:44:21
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0