En vecka kvar

Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Jag tror att det här kan bli en bra dag. Solen skiner ute och jag hoppas att det är varmare idag än vad det har varit de senaste dagarna. Igår plockade jag undan min vinterjacka för att iställer börja använda en av mina vårjackor. Det tog lite tid eftersom jag var tvungen att lägga över en massa saker i den nya jackan. Jag brukar ju använda mina jackor som handväskor. Än så länge har jag inte hittat en enda handväska som jag skulle kunna tänka mig att använda men jag ska fortsätta leta. Ifall jag börjar använda handväska kanske jag skulle vänja mig vid det och till och med tycka om det till slut, vem vet:) Förutom att det är varmt ute idag är det exakt en vecka kvar tills jag tillsammans med det svenska landslaget åker till Milano och tävlar! För några dagar sen fick alla ett mail där det stod vad vi behöver ha med oss och så vidare och varje gång jag får dessa mail innan viktiga tävlingar känner jag verkligen att det börjar närma sig.

De senaste dagarna har jag mest tagit det lugnt, pluggat och fortsatt leta sommarjobb. Ifall jag inte hittar något jobb hoppas jag på att åtminstone hitta en praktikplats. Även om jag inte skulle få betalt ger det ju lite mer erfarenhet och jag väljer faktiskt att vara någonstans och göra saker i några veckor framför att sitta hemma och känna mig seg. Jag brukar ju känna mig rastlös efter bara några dagar och att sitta hemma i flera veckor utan att göra någonting skulle alltså göra mig galen. I måndags var jag och träffade min kära vän Shakti och det var roligt att träffa henne igen. Eftersom båda var lite trötta och flummiga skrattade vi mycket och pratade om allt möjligt trevligt. Sen spelade vi in en intervju med mig där jag pratade om showdown. Intervjun vi gjorde för några månader sen försvann. Senare på kvällen tränade jag en stund. Det var ganska många som var där, vilket var trevligt:)

Igår läste jag ut en av de bästa böcker jag någonsin läst, Ska vi slå vad av Jennifer Crusie. Boken väckte många känslor hos mig och jag tycker verkligen att det var en rolig och underhållande bok. Läs den, ni kommer inte att ångra er! Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer eftersom jag vill hinna äta något innan Nina och jag åker till Arlanda för att hämta min kära vän Sven! Det ska bli helt underbart att äntligen få träffa honom igen. Eftersom jag vill spendera så mycket tid som möjligt med honom när han är här kommer jag nog inte hinna uppdatera bloggen särskilt ofta. Men något kort inlägg hinner jag säkert skriva någon dag. Om inte önskar jag er en riktigt glad påsk! Unna er att äta en massa god mat och godis för det är bara påsk en gång om året.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hoppas du får det bra med sven!



Ha det bra!



Kram

2011-04-20 @ 10:36:14
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Johan

Lycka till i Milano om vi inte hörs innan dess och ha't så kul med Schven! :)



SV: Ja, det hände en hel del, nu är det lite lugnare, bara fältstudien, som jag måste komma igång med snart, och träningen som tar upp tid nu, men det sistnämnda gör ju inget :)

Påsklov har jag ju inte offisiellt sett, men jag gör nästan inget skolarbete ändå, så lite lov har jag väl ändå, även fast jag inte borde.



Japp, det tar 90min att åka enkel resa. Ca 25min om man skulle åka direkt.



Det var en liten insident bara, inget större, tycker egentligen inte det var något att bråka om, men vi fick igenom det och det tackar man ju inte nej till :)



Jadå, jag är ganska säker på att jag kommer in på någon av dem, det svåra nu är bara vilka/hur många jag ska välja. Allt beror ju på hur det blir med lägenhet...



Nej, jag vill inte heller bo kvar hemma allt för länge. Tyvärr är det inte världens ättaste att få tag i lägenhet i Linköping, + att jag, som sagt, har ställt mig i bostadskö alldeles för sent. Men det är ju för att jag så sent som för mindre än 1 år sedan var helt inställd på att flytta ner till A i Göteborg nu i sommar, så det är ju först nu Linköping har blivit aktuellt...



Ha det gött!



Kram

2011-04-20 @ 14:49:37
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: sandra R

Vad mycket du skriver. Hoppas du får det kul med din Sven!



SV;: Ja, vi får väl se hur mycket vi skriver i bloggen, men du är välkomen att läsa!

2011-04-21 @ 01:10:56
URL: http://colaknarkaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0