Skola och en trevlig kväll

Hej!

Hoppas att ni mår bra, jag har känt mig ganska seg idag men känner att det ska bli skönt med helg snart. I och för sig kommer den här helgen inte bli särskilt lugn. Jag ska nämligen åka på helg med uss styrelse och vara borta tills på söndag. Eftersom jag aldrig har varit på någon styrelsehelg tidigare tycker jag att det ska bli roligt. Det är ju inte riktigt samma sak som att vara med på ett styrelsemöte som bara är några timmar. Den här helgen kommer vi hinna ta upp mycket mer än vanligt och eftersom vi inte har haft något möte sen i våras passar det ju riktigt bra att ha styrelsehelg nu. Jag har en del läxor men känner att jag kommer hinna med de också, det hoppas jag i alla fall:)

Sen jag bloggade senast har det varit skola som vanligt. Min klass hade gemensam kontaktlärartid då vi både hade Ola och Aleks, det var roligt att se Ola igen:) Vi pratade mest om vad vi skulle vilja göra på kontaktlärartiden i år och det kom upp några förslag som jag tycker var bra. På eftermiddagen hade jag ensemble där vi fortsatte med låten I want it all, tills nästa vecka ska jag kolla in slutet. I onsdags kväll hände inte särskilt mycket, inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Gårdagen började med historia där vi fortsatte att prata om medeltiden. Jag tycker fortfarande inte särskilt mycket om ämnet men det är helt okej. Om vi hade haft en annan lärare är jag nästan helt säker på att jag hade tyckt ännu sämre om historia och förmodligen nästan somnat varenda lektion. Efter historian var det religion där vi pratade om islam, det var faktiskt ganska intressant:) Tyvärr krånglade min dator hela lektionen och det gjorde att jag inte kunde anteckna någonting. Åh vad jag stör mig på datorer ibland, nu har jag fått licens till jaws och allting men då är det klart att det istället är någonting annat som krånglar. Torsdagar är i alla fall min skönaste skoldag för jag slutar direkt efter lunch:)

När jag kom hem igår försökte jag träna på Save tonight. Nu tror jag att jag har kommit på vilka ackord som finns med i låten, det tog lång tid för mig att komma på det för som jag har skrivit tidigare är jag lite efter när det gäller sånt. Usch, jag vill inte tänka på den där himla uppgiften, det känns verkligen jättetråkigt och jobbigt att behöva lära sig en hel låt utantill och dessutom veta exakt hur alla instrument ska spela och hur sångarna ska sjunga. Jag kan nästan lova att jag kommer få ig, hoppas bara att några andra kan lära ut sina låtar före mig så att jag kan se lite hur de gör. Tills på måndag har jag dessutom fått i uppgift att veta vilken låt jag vill sjunga när jag övar mitt sceniska uttryck med Petra. Det gjorde jag ju även förra året och det är ju något som jag behöver träna mer på. Problemet jag har nu är bara att välja en låt som jag tycker om men det ska nog gå bra:)

Igår hade jag äntligen träning i Handen igen! Jag hade verkligen saknat stället vi tränar på, att få spela showdown på ett tjeckiskt bord, alla trevliga människor och den bra stämningen! Vi tränade inte på några speciella moment igår utan spelade bara träningsmatcher men jag tycker att det var väldigt roligt och kände att jag behövde det efter att inte ha tränat ordentligt på över två veckor. Jag kände mig glad hela träningen, till och med när jag förlorade! När vi hade tränat en stund fick jag veta att vi ju kunde fira att jag vann brons i EM. Så lite senare gick vi till restaurangen China station och åt middag. Jag tycker ju verkligen om den restaurangen, alla är otroligt trevliga och hjälpsamma där och känner alltid igen oss när vi kommer:) Jag blev både bjuden på mat och kokosglass igår och det var verkligen hur gott som helst! Vi satt på restaurangen länge och pratade om en massa roliga saker. Det är inte ofta som jag känner mig så glad som när jag är med de människorna och det var ju verkligen jättesnällt av dem att de ville följa med och äta och jag blev verkligen glad och överraskad! Ibland är det skönt att leva och att få vara med så mycket trevliga människor! Jag känner verkligen att jag har utvecklats som person sen jag började träna showdown och det är såklart mycket tack vare alla människor jag har runtomkring mig och utan alla som hjälper till och stöttar mig hela tiden hade jag aldrig kommit såhär långt. Jag menar inte att jag har nått toppen än för det har jag ju inte men att komma trea i EM kändes ändå väldigt roligt om man jämför med förra året då jag kom näst sist. Igår hade jag som sagt väldigt trevligt och när jag kom hem somnade jag nästan direkt efter att ha lagt huvudet på kudden:)

Idag har jag bara haft historia då vi hade vikarie. Det var i alla fall samma lärare som jag har i samhällskunskap och han verkar faktiskt vara bra. Han har kommit ihåg att maila mig nästan varenda lektion hittils:) Nu ska jag plugga en stund innan samhällskunskapen börjar men hoppas att ni får en trevlig helg. Jag tror att jag kommer ha roligt med styrelsen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag håller med! Tror showdownen har hjälpt dig utvecklas otroligt senaste året! :)

2010-09-04 @ 02:24:42

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0