Valborg och helg

Hej!

Nu ska jag snart sova men eftersom det var tre dagar sen jag bloggade senast och jag förmodligen kommer ha fullt upp nästa vecka tänkte jag ändå blogga nu och skriva lite om vad jag har gjort i helgen.

Elevhälsovårdsdagen i fredags var väl helt okej och jag kommer förmodligen få uppleva en liknande dag om ett år då alla treor kommer ha mösspåtagning, jag kommer räkna det som att jag tar studenten nästa år fastän jag ska gå gymnasiet även ett fjärde år. Det var hur som helst ganska roligt, först pratade rektorn, därefter sjöng Cattis och så spelade Jack gitarr, de var duktiga. Sen fick man se när eleverna tog på sig sina kära studentmössor och  efter det tror jag att det var några lärare som sjöng den vanliga studentsången. Lite senare gick vi för att titta på när några skulle springa runt en sjö som ligger nära skolan. Eftersom jag inte springer särskilt snabbt ville jag inte vara med i laget men det hade ändå varit roligt att få gå eller springa i sin egen takt, vi skulle ha haft ett sådant lag också. Men det var tyvärr inte tillräckligt många som ville vara med i det. Tävlingen var i alla fall ganska rolig att se för alla olika estetiska inriktningar tävlade mot varandra och hade olika hejarramsor och annat. AM, Artist och musiker, som jag är med i vann tävlingen precis som förra året så det var kul, jag trodde inte att AM var särskilt bra på idrott men det är de tydligen, i alla fall vissa:) Treorna hade en liten poängtävling sen men jag hann inte titta på den eftersom min taxi var beställd till en viss tid och det var försent att ändra den. Men jag tycker som sagt att dagen var helt okej och det var för det mesta varmt ute vilket var skönt:)

Senare på kvällen åkte jag till Björn och efter middagen åkte vi som vanligt för att titta på en majbrasa. Där var det som vanligt ganska bra stämning, en del folk och sen fanns det en del stånd där man kunde köpa olika saker. Vi köpte brända mandlar som var goda och sen köpte vi lotter men alla var tyvärr nitlotter förutom några som gjorde att man fick ta en till lott men vi vann tyvärr ingenting. En rolig sak som hände var att jag träffade en av mina gamla lärare som jag hade i förskoleklassen. Hon hette Barbro och det var verkligen roligt att hon kom fram till mig och sa hej, kul att hon kommer ihåg sina gamla elever:) Jag har faktiskt kvar ett brev från henne för hon skrev det till mig när vi gjorde en bok i nian där vi skulle skriva om oss själva. Synd bara att jag inte fick brev från fler lärare för det hade varit roligt att ha som minne.

Igår var det lördag och det enda som jag orkar skriva om då är att jag var på fest hos Ronja. Det var en riktigt rolig och trevlig kväll då jag träffade en massa trevliga människor och gjorde en massa roliga saker:) Ronja kallade det för sweet sixteen och vi var sexton personer så det var ju lite kul. När vi kom dit hann vi prata lite innan vi hade en presentationsrunda. Därefter åt vi middag och körde sen en frågesport där Ronja ställde frågor om sig själv. Jag tyckte att det var lite svårt att komma på svar pp dem men det var väl ändå helt okej för det slutade med att alla förutom ett av lagen vann:) Ronja öppnade sina paket, hon hade fått många. De flesta gav henne smycken och sen fick hon en del choklad. Maja och jag gav henne örhängen, ett kinderägg, en chokladkaka och en övningkörningsskylt, det var såklart för att skämta men det var kul:) När vi hade fikat och jag hade tittat på när några spelade Kallaha, det spelade jag mycket när jag var liten, var det dags för mig att åka hem igen.

Idag åkte jag till Rebecka på eftermiddagen och där träffade jag även Ida. Vi hade verkligen jätteroligt ikväll! Ida spelade piano och sjöng hur bra som helst, vi åt god mat, lyssnade på musik, gick och handlade lite, fikade och åt en god kaka som Rebecka bakade och sen lyssnade vi på ett radioprogram som Rebecka var med i för ett tag sen. Jag hade som sagt jätteroligt ikväll och skrattade mer än vad jag har gjort på länge! Nu hinner jag inte skriva mer, har jätteont i halsen och hoppas att det har gått över tills imorgon. Då har vi nämligen ett litet uppspel med vokalensemblen som jag absolut inte får missa.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej kompis!



Jag firade valborg i bromma. Där fanns det förutom en majbrasa ochså brända mandlar och lotter!

2010-05-04 @ 15:27:33

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0