Onsdag och torsdag, gått på stan och sett en bra film

Hej!

Nu skriver jag ett kort inlägg eftersom jag snart ska sova så att jag orkar upp imorgon. Då ska jag nämligen åka till en kompis ganska tidigt men det blir säkert trevligt:) Tyvärr var träningen inställd idag också vilket kändes jättetråkigt! Det är ju sportlov och jag har bara fått träna en enda gång under lovet, inser ni hur tråkigt det känns? Aja, jag har i alla fall gått på stan både igår och idag och det är ju väldigt ovanligt för att vara jag. Igår var jag i alla fall där med min syster Lovisa och min mormor Lia. Först gick vi och åt lunch i en galleria där det var dyrt men gott. Jag åt en mozarellasallad. Sen gick vi i några klädaffärer och jag hittade underklädder, strumpor, toffsar till håret och två långärmade tröjor, en lila och en svart. När vi kom tillbaka hem spelade vi kort, jag vann:)

Idag åkte jag in till Farsta centrum för att möta upp min kompis Manja:) Det var verkligen roligt att träffa henne idag! Vi gick först till en kinarestaurang där de hade jättegod mat. Jag åt nudlar med grönsaker och ägg och hon åt någon kycklingrätt som jag i alla fall tycker luktade väldigt gott:) Jag åt segt som vanligt men det går ju extra långsamt när man pratar samtidigt. Men när vi var klara gick vi runt lite i några affärer. Jag hittade en tjocktröja som bara kostade tvåhundra kronor som jag köpte. Tyvärr var den grå och det är ju inte direkt en fin färg men eftersom den var billig kunde jag ju lika gärna köpa den, jag kan ju ha den när jag tränar eller så. Manja hittade filmen Luftslottet som sprängdes som är tredje filmen i bokserien som Stieg Larsson har skrivit. Filmen släpptes på dvd igår och det var ju roligt att vi hittade den:) En jobbig sak som hände idag var att min käpp gick sönder helt plötsligt när vi var ute, den kanske går att fixa och jaghar ju en reservkäpp men det var ändå störande.

Eftersom träningen var inställd idag åkte vi hem till Manja och det var roligt att se hur hon bor. Det är alltid roligt att åka hem till folk tycker jag och det är något särskilt med lägenheter, i alla fall när det bara är en eller två personer som bor där. På något sätt tycker jag att det ofta känns väldigt trevligt och mysigt att vara i lägenheter, villor och andra hus kan jag ibland tycka känns stora. Men när jag var på språkresa i England var jag i ett hus där jag verkligen trivdes. Sen har jag två kompisar som jag tycker har trevliga hus också där jag alltid känner en speciell stämning:) Idag bakade vi i alla fall chokladbollar som blev jättegoda! Manja var verkligen bra på att baka det och hon gjorde ganska stora chokladbollar, jag orkade bara äta en. Det var väldigt trevligt att fika samtidigt som vi tittade på filmen. Vi drack te också som jag fick lite känslor av:) Oj vad bra filmen var, jag tycker att alla tre filmerna i serien verkligen är hur bra som helst! Ni borde verkligen se dem! Alla spelar så otroligt bra och det känns hur verkligt som helst. Sen var tredje filmen verkligen spännande och det hände saker hela tiden! Det känns tråkigt att jag nu har sett hela serien men någon gång ska jag se alla tre filmerna igen och kanske sitta uppe hela natten med några kompisar eller så, det vore ju kul:) När vi hade sett filmen var klockan redan åtta och då var det dags för mig att åka hem. Men det var som sagt hur roligt och trevligt som helst idag!

Sen jag kom hem idag har jag packat inför helgen. Då ska jag åka på en upptaktshelg med unga synskadade där vi ska planera inför sommarens kampanj. Vi ska dessutom få testa på yoga och på söndag ska vi tydligen få prata med några politiker, det ser jag fram emot:) Jag bloggar igen på söndag och då lovar jag att skriva ett längre och bättre inlägg. Hoppas att alla får en bra helg!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Jag tycker om chokladbollar! Vi ses om några timmar på Stockholms central!

2010-03-05 @ 09:40:41
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Elsa

Yoga låter kul, har aldrig testat det faktist! Du får rapportera efteråt om hur det var :)

2010-03-05 @ 23:44:55
URL: http://minipinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0