Träningsläger och mycket showdown

Hej!

Idag är det måndag och jag hade egentligen tänkt skriva om helgen igår men då var jag väldigt trött och orkade därför inte göra det. Helgen började klockan ett i fredags då vi möttes i Handen där jag brukar träna. Jag beställde taxin i god tid och det var tur eftersom vägen tydligen var avspärrad på vissa ställen, jag vet inte riktigt varför. Det kanske var lite på grund av att kronprinsessan skulle gifta sig men vi behövde inte åka genom stan och därför borde det ju inte ha varit några problem menmen. Vi började träningslägret med att prata lite och spelade sedan trippelmatcher under resten av eftermiddagen. Jag älskar ju trippel och kände att det var roligt att spela i olika lag. Sedan kände jag att jag lärde mig mycket av att spela mot de andra, särskilt när jag spelade mot killarna. Middag åt vi på restaurangen Viking, jag åt pasta med grönsaker:) Därefter tränade vi på olika moment, till exempel på att serva och skjuta envallar, jag kände att det var svårt att valla men kände i alla fall att jag hittade en serv som fungerade ganska bra under kvällen. Jag hann också bli intervjuad av två personer som frågade lite vad man kände om att vara med i landslaget. Tidigare i år satte några av oss showdownspelare upp riktlinjer som vi tycker att man ska följa om man vill tillhöra landslaget jag tycker att riktlinjerna är bra och försöker verkligen göra vad jag kan för att följa dem. När vi hade tränat i några timmar gick vi till hotellet och checkade in, vi bodde på Quality hotell I Handen och jag tycker verkligen om det hotellet. Rummen är bra plus att frukosten alltid är otroligt god! På hotellet tittade killarna på en fotbollsmatch, jag satt med där men orkade inte engagera mig riktigt, det var dessutom en tråkig match som slutade noll-noll. Ibland kan jag tycka att fotboll kan vara lite roligt att titta på, det tråkiga är bara att det ofta tar väldigt lång tid innan det blir mål. Senare på kvällen var jag med Helene och Alexander på rummet, vi spelade bland annat ett spel på internet som jag hade väldigt roligt åt och sen lyssnade vi lite på Harry potter innnan jag somnade.

I lördags var det frukost runt åttatiden då jag åt ganska mycket, ovanligt men man måste ju passa på när det är bra frukost:) Sen började vi spela klockan nio och vi spelade matcher. Alla spelade mot alla och jag tycker att det var väldigt roligt och lärorikt. Jag började med att förlora mot Claudio med två-noll i set men jag lyckades i alla fall göra några mål vilket kändes roligt:) Sedan spelade mot Kourosh och vann med två-noll i set men det var en rolig och jämn match. Därefter förlorade jag mot Anders med två-ett och det kändes verkligen tråkigt för det hade varit roligt att vinna över honom men Anders är en spelare som jag verkligen har svårt för. Även om jag för det mesta visste ungefär var bollen skulle komma var jag ändå för långsam för att hinna blockera hans skott ibland, särskilt när han sköt hårda kantskott. Nästa match spelade jag mot Zebben och den förlorade jag ckså med två-noll och det var ju inte särskilt konstigt med tanke på att han för tillfället är den bästa spelaren i Sverige och kanske en av de bästa spelarna i världen, han kom ju till exempel trea på VM. I ett set lyckades jag i alla fall få nio poäng och det var ju i alla fall bättre än noll:) Den sista matchen spelade jag mot Helene och det var också en rolig och jämn match. Claudio coachade Helene medan Zebben coachade mig. Jag vann till slut matchen med två-noll i set men det var som sagt väldigt jämnt. När alla matcher var spelade åt vi lunch på Mc donalds, inte precis jättenyttigt men ändå. Därefter berättade de att det var fyra spelare som kom med i landlsaget, Zebben, Claudio, Helene och jag. Jag blev verkligen glad när jag fick veta det. Innan EM ska jag dessutom åka till Prag och tävla vilket ska bli jäteroligt! Helene, Anders och Kourosh följer också med dit och jag tycker att det var bra att de andra killarna får vara med på en tävling även om de inte tillhör landslaget. Under eftermiddagen spelade vi fler lagmatcher, en del av de blev inte särskilt jämna men det var roligt ändå. Sen gick vi till ett gym och tränade kondition, jag cyklade på en motionscykel i en timme och igår hade jag verkligen träningsvärk vilket kändes skönt:) Vi åt middag på en pizzeria där vi ofta brukar äta när vi är i Handen. På kvällen tittade vi på fotboll och såg även en del av Kronprinsessans brölopp. Tänk om man hade ett så stort blölopp, det verkade verkligen vara roligt. Jag älskar verkligen fester och annat där det är mycket folk. Sen hade de ju en jättestor tårta som tydligen var tre meter, dubbelt så lång som jag. Undrar om gästerna åt upp hela. Vi gick och lade oss ganska sent den kvällen eftersom vi tyckte att det var roligt att sitta uppe länge och prata.

Igår spelade vi tre matcher i bäst av fem set. Jag mötte Helene och vann med tre-ett i set, det var en rolig match. Sen spelade Claudio och Zebben mot varandra och Claudio vann med tre-två vilket jag tycker var roligt eftersom Zebben vann i lördags när de spelade. Kourosh vann över Anders vilket jag också tycker var roligt eftersom Kourosh förlorade alla sina matchr i lördags. När matcherna var spelade pratade vi lite om helgen innan de flesta sedan gick tillbaka till hotellet, packade ihop det sista och checkade ut för att sedan åka hem. Jag tycker i alla fall att helgen var väldigt bra och jag kände att jag lärde mig en hel del nya saker plus att jag dessutom kände att jag lärde känna de andra lite bättre. Om sjutton dagar åker jag till Prag och sedan är EM i augusti och då har vi ett till träningsläger precis innan det.

När jag kom hem igår hann jag sova en stund innan min mormor Lia kom och fikade lite. Förutom det hände inte särskilt mycket igår. Idag har jag också mest tagit det lugnt, det enda jag har gjort är att träna kondition, lyssna på en talbok och prata med lite folk. Resten av den här veckan ser lugn ut och jag har tyvärr inga planer överhuvudtaget vilket känns tråkigt. På fredag är det ju midsommar så då ska jag väl förmodligen fira det på något sätt och sen hoppas jag att jag hittar på något mer att göra för annars lär jag ju bli väldigt uttråkad. Hoppas att ni har det bra i alla fall.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hoppas du får en trevlig sommar!

2010-06-22 @ 12:10:00
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0