Träningsläger imorgon

Hej!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde både igår och i tisdags och det känns bra. Imorgon åker jag ju nämligen på träningsläger och då vill jag vara helt frisk så att jag verkligen kan göra mitt bästa. Huvudvärken känns fortfarande lite men den borde vara borta tills imorgon. Sen jag skrev senast har jag inte gjort särskilt mycket. Igår lyssnade jag en del på musik och sjöng faktiskt lite också, det är ganska ovanligt att jag brukar sjunga nuförtiden men igår sjöng jag trots att jag inte hade någon särskild låt som jag behövde träna på. På kvällen kom Dannes jobbarkompisar hit och vi grillade och åt middag. Sen chattade jag med några av mina vänner och det var trevligt.

Idag tränade jag lite på förmiddagen och ringde till en kompis som jag inte hade pratat med på länge. Sen har jag varit på showdownträning som vanligt. Anders var med idag också vilket ju var trevligt:) Tyvärr kände jag att jag spelade ganska dåligt, det blev i alla fall oftast ganska jämna matcher så det var ju i alla fall bra. Jag tycker att Anders spelade väldigt bra med tanke på att han inte har tränat någon showdown sen Haninge open. Om jag inte hade tränat på sådär länge vet jag att jag hade spelat jättedåligt. Nu ska jag nog börja packa lite inför helgen och därför hinner jag inte skriva mer. Men jag bloggar igen på söndag när jag kommer hem. Då vet jag också ifall jag kommer med i landslaget eller inte.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0