Bloggar igen

Hej!

Nu var det ganska länge sen jag skrev och jag vet faktiskt inte varför. Ibland har jag varit nära på att göra det men sen har det inte blivit av av någon skum anledning, nu gör jag det i alla fall:) I torsdags kväll var jag ju på Adams studentmottagning. Han fick en massa fina presenter av folk, bland annat en massa pengar, presentkort, glas och ett studentroll. Jag var bland de första att komma dit och det var trevligt. Efter någon timme åt vi middag, pajer som Adam och hans mamma hade gjort, de var verkligen jättegoda! De hade gjort en paj med soltorkade tomater som jag såklart tyckte väldigt mycket om. Lite senare åt vi efterrätt, tårtor och ostkaka, Adams mamma kan verkligen göra jättegod ostkaka! Adams pappa höll ett fint tal där han sa bra saker om Adam och pratade om en del minnen han hade från när Adam var yngre. De frågade om jag ville sjunga något men eftersom jag inte kom på någon låt blev det inte av. Sådant där är ju väldigt jobbigt men jag trodde inte att de skulle vilja höra mig. Alla sjöng i alla fall studentsången, den kan jag knappt texten på men den får jag väl lära mig tills nästa år:) Under kvällen hann jag prata ganska mycket med en del av de som var där, bland annat Peter som också går på Kulturama och Adams faster Kerstin som brukar läsa min blogg ganska ofta. Sen pratade jag såklart mycket med Adam och Christine. Jag åkte hem någon gång runt tio och kände mig ganska trött efter dagen men jag hade verkligen en väldigt trevlig kväll:)

I fredags var det skola som vanligt. På engelskan gjorde vi någon slags musikquiz men för mig gick det otroligt dåligt. Egentligen vet jag jättelite om musik, olika instrument och kända artister menmen. Pontus hade i alla fall flest rätt av alla och vann en påse med kanelbullar, det var ju ett bra pris. Spanska flöt på ganska bra och vi tittade på film som jag som vanligt hade svårt att förstå. De pratar ju ofta jättefort plus att de har olika dialekter. En riktigt rolig sak var i alla fall att läraren pratade med mig och sa att om jag försökte förstå filmen i fredags och försöker förstå några låtar vi ska lyssna på på tisdag kommer jag få mvg i kursen! Förstår ni hur roligt det skulle vara? Jag trodde verkligen inte att jag ens skulle ligga i närheten av mvg i spanska. På tisdag ska jag i alla fall göra mitt bästa för att visa läraren att jag kan, om det nu är möjligt. Min fredagkväll var lugn och spenderades mest framför datorn. Vi åt förresten grillad mat och tittade på Så ska det låta:)

Igår tog jag det mest lugnt under förmiddagen och tränade lite innan jag åkte till Kulturama. Där träffade jag Rebecka och vi var där för att se när de som går första året på vuxenutbildningen sjöng. Jag tycker att en del av sångarna var jätteduktiga och att de flesta av låtarna var bra. De som går yrkesutbildningen ska däremot vara bättre men jag tror tyvärr inte att jag har möjlighet att se dem nästa vecka vilket är synd. Efter konserten åkte vi till Kungsträdgården. De hade ju nämligen smak av Stockholm där, eller vad det heter. Vi åt libanesisk mat, inte särskilt mycket Stockholm men ändå. Efter det tittade vi på när några sjöng på en scen men jag tycker inte att de var särskilt bra. Tyvärr tycker jag inte att stämningen var lika bra som jag trodde att den skulle vara igår och jag vet inte vad det berodde på. Det var i alla fall sjukt mycket folk som var där, tydligen flera tusen. Igårkväll satt jag uppe till nästan klockan fyra och chattade. Jag vet, det var verkligen hur sent som helst och så länge har jag nog aldrig varit uppe när jag har varit ensam, det är ju såklart en helt annan sak när man är med andra, då kan jag lugnt vara uppe en hel natt utan problem.

Idag är det ju söndag och det tycker jag känns ganska segt. Jag har i alla fall varit och träffat mina vänner Robin och Kim, Kim träffade jag för inte särskilt länge sen medan det säkert var flera år sen jag träffade Robin senast. Det var hur som helst väldigt trevligt att träffa dem igen idag, vi pratade om en massa trevliga saker och jag skrattade mycket, dock inte lika mycket som Kim för det är ju ganska svårt:) Ikväll har jag inget planerat men jag ska nog träna och kanske börja lyssna på en talbok som en kompis har tipsat mig om.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0