Snart träning

Hej!

Nu är det ju redan helg, i alla fall snart. Jag ska träna i helgen och det ser jag fram emot för det finns väldigt mycket som jag behöver träna mer på i showdownen. Sen behöver jag ju verkligen träna nu innan jag åke till Grekland. De senaste dagarna har varit lugna, precis som nästan hela min sommar hittills. Därför känns det skönt att äntligen få träna lite nu. I tisdags träffade jag Rebecka. Vi gick först runt en stund i Haninge centrum och tittade i olika affärer. Jag störde mig på en del musik som affärerna spelade, en del affärer spelar ju verkligen jättedålig musik. När jag hör den känner jag bara att jag vill gå därifrån, man blir ju väldigt irriterad när en låt låter nästan exakt likadant i tre minuter eller mer. När vi hade gått runt en stund gick vi och grillade och det var trevligt. Vi åt halomiost, bananer med choklad coh lite annat trevligt. Lite senare på eftermiddagen tränade jag och det kändes helt okej förutom att det hände en väldigt tråkig sak.

Min onsdag var också lugn. På eftermiddagen cyklade jag en timme och det var väldigt skönt. Sen åt jag mango och det var ju ett tag sen sist:) På kvällen åkte jag till Christoffer för att fira honom, han fyller tjugoett år idag, grattis:) Vi var några stycken som träffades hos honom och när alla hade kommit gick vi till en pizzeria. Tyvärr höll de på att bygga om, det gör de ju överallt nuförtiden. Eftersom vi tyvärr inte kunde äta där åkte vi istället in till Skanstull och åt på en restaurang som heter läckerbiten. De hade ganska god mat även om vi tyckte att den var ganska dyr. Trevligt hade vi i alla fall och hann prata mycket:)

Gårdagen orkar jag inte skriva särskilt mycket om för jag gjorde knappt någonting. Mina kusiner Berthine och Mårten var här och det var trevligt. Jag läste förresten färdigt boken Genom dina ögon igår. Det känns tråkigt att ha läst ut den för den var ju jättebra, det är aldrig roligt när bra saker tar slut. Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste packa lite inför helgen och kanske äta något innan jag åker. Men hoppas att alla får en bra helg!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0