Det blev mycket träning i helgen

Hej!

Hoppas att ni mår bra, det gör jag även om jag känner mig lite seg. Idag har det varit ganska kallt här i Nykvarn där jag är nu och det var det igår också. I Stockholm har vädret inte heller varit jättefint menmen, det kan ju inte alltid vara varmt och det är säkert bra att det regnar lite då och då:) Segheten som jag känner kan nog även bero på att jag inte direkt har gjort någonting idag. Men det här är för mig den sista lugna dagen på ganska länge. Efter lägret i Grekland kanske jag i och för sig hinner ta det lite lugnt innan all träning inför EM börjar. Anledningen till varför jag bloggar nu är i alla fall att jag tänkte skriva lite om helgen.

Fredagen började med att jag vaknade klockan tio. Det hade jag aldrig gjort om jag inte hade ställt in mobilen på att ringa då. Efter att ha gått upp, kollat datorn och packat allt, åt jag en tidig lunch med Berthine och Irre. En stund senare satt jag i bilen tillsammans med Björn och Maria. Eftersom de ändå skulle till Stockholm i helgen kunde jag åka till Handen med dem. Innan vi åkte till träningen gick vi runt en stund i Haninge centrum och kollade på presenter till Freja.

Träningen började klockan tre och de andra var redan där när jag kom. Helene och jag var de enda från landslaget som kunde träna i helgen men jag tycker ändå att det var väldigt roligt och vi fick spela mycket vilket ju säkert gjorde att vi utvecklades lite. På fredagen tränade vi på några moment, bland annat servar, raka skott och på envall. Sen spelade vi två träningsmatcher som jag tycker gick helt okej. Helene och jag vann faktiskt lika många gånger i helgen och det tycker jag var roligt:) Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för oss på EM.

Efter att ha tränat några timmar gick vi till hotellet och checkade in. Vi skulle egentligen inte ha fått sova där och jag tror inte att det blev bestämt förrän samma dag. Men det var ju väldigt trevligt för jag älskar verkligen det hotellet:) Vi åt middag på China station, en resturang som jag verkligen kan rekomendera. Alla verkade tycka om maten och de bjöd dessutom på friterad banan med glass till efterrätt:) Efter middagen satt jag i lobbyn med Madde och Zander en stund innan jag gick och la mig. Sova kunde jag som tur var göra även om jag vaknade många gånger under natten.

På lördagen skulle vi börja träna klockan nio. Efter att ha ätit en god frukost på det kära hotellet tränade vi showdown hela förmiddagen. Jag tycker inte att jag spelade särskilt bra men Helene gjorde i alla fall det vilket ju var bra. Vi ringde till en sportaffär för att fråga om de hade några handskar kvar och de hade ett par som var ganska små. Jag åkte till sportafärren tillsammans med en som brukar vara domare på tävlingar. Handsken jag testade kändes helt okej och jag köpte den fastän den nästan kändes lite för liten, de sa att den kommer töjas ut efter att man har använt den lite. När jag testade handsken i söndags kände jag nästan att handsken jag har nu skyddar bättre och därför bestämde jag mig för att använda min gamla handske tills den går sönder och ha den andra handsken i reserv.

Vi beställde lunch från pizzerian där George jobbar och medan vi sedan väntade på maten lyssnade vi på bra musik. Efter att ha ätit åkte vi till Almåsa för att bada. Jag som verkligen inte tycker om att göra det kände mig inte särskilt glad när jag fick veta att vi tydligen skulle vara där ganska länge men när vi väl var där kände jag i alla fall att det kunde ha varit värre. Som tur var var det inga andra som badade när vi var där och därför var det lugnt i bassängen, förutom där några av de andra kastade en boll till varandra. Jag simmade en stund och även om det inte direkt kändes skönt kunde det ju som sagt ha varit värre. Jag drunknade inte eller så och det var ju trevligt även om jag har hört att drunkna är ett av de skönaste sätten att dö på. Efter att ha badat satt jag i bastun en stund med Helene. Jag tycker ju inte om när det är för varmt men när jag satt så långt ner man kunde komma var det helt okej. Innan vi åkte tillbaka till Handen träffade jag Margaritha som bodde på Almåsa den här veckan och det var verkligen roligt att träffa henne igen. Vi hann prata om lite allt möjligt en stund innan en taxi kom och hämtade oss.

En sak som var synd var att vi skulle ha grillat i lördags men eftersom det var dåligt väder och regnade hade vi ingen möjlighet att göra det. Istället åt vi återigen på China station men det var ingen som klagade:) Den kvällen hade de dessutom karaokekväll på restaurangen och medan vi åt lyssnade vi på när andra sjöng vilket jag tycker var väldigt roligt. Vissa brukar ju säga att de tycker att jag är kritisk när jag hör andra sjunga men jag kan lugnt säga att jag var snäll i jämförelse med några av de andra. De som jag tycker sjöng helt okej eller till och med bra tyckte de antingen nästan var dåliga eller kanske att de bara kunde sjunga lite. Det var hur som helst en väldigt rolig kväll. Jag tycker till och med nästan att det var värt att skämma ut mig. Jag sjöng en låt, jag vet inte varför jag gjorde det men jag tappade i alla fall aldrig bort texten även om jag var nära på att göra det några gånger. Det som var jobbigt var att musiken var så hög att jag inte kunde höra mig själv så därför lät det säkert väldigt falskt men jag överlevde i alla fall och det var ändå ganska roligt att sjunga. Madde och Helene sjöng också och de var verkligen jätteduktiga:) Sen spelade vi på spelautomater som fanns på restaurangen, jag tittade mest på när de andra spelade men det var roligt:)

Igår spelade vi matcher igen under förmiddagen och en domare var med och dömde en match:) Innan jag åkte hem runt tvåtiden åt vi lunch tillsammans och då gick det bra att grilla eftersom vädret var bättre än i lördags. Jag tycker att det var en väldigt roligt helg och känner att det var bra att få träna sådär mycket i helgen. De vanliga träningarna är ju såklart också bra men att träna en hel helg är ju helt klart ännu bättre:) Idag är det bara tretton dagar kvar tills träingslägret inför EM börjar och det ser jag fram emot. Då kommer jag ju även få träffa resten av landslaget och till EM kommer det ju en massa spelare från andra länder. Nu ska vi äta här men jag ska försöka blogga igen innan lägret.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glass är aldrig fel. :P

2010-07-27 @ 11:19:38
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0