Varit med Ronja

Hej!

Jaha, nu är det bara jättekort tid kvar av lovet och jag börjar som vanligt bli lite deprimerad. Det känns seriöst inte alls roligt att börja skolan igen, jag har tappat motivationen att plugga känns det som. Men jag måste ju försöka och verkligen göra mitt bästa för att få bra betyg, det måste man ju ha. Igår hände inte mycket tror jag, oj, jag har till och med glömt vad jag gör om dagarna. Men det beror nog mycket på att jag inte gör särskilt mycket. Eller ja, just det, Irre och jag var och handlade kläder eftersom jag fick det av henne i julklapp. Förra året gick vi ju också i affärer och den gången gick det lättare att hitta bra kläder. Igår letade vi länge innan vi hittade något eftersom en del kläder var dyra och jag inte tyckte om det jag provade. Efter lång tid hade jag i alla fall hittat en tjocktröja som var lila, det är ju en fin färg, tre par byxor som var lite olika färger som inte var så fina och ett par tights. Eftersom det var rea på vissa ställen blev det inte så dyrt så det var ju bra. Vi handlade kläderna på HM och Gina tricot. När jag kom hem igår pratade jag lite med Adam som nu är på kryssning med Christine. De verkade ha riktigt roligt och även om jag såklart är glad för deras skull önskar jag att jag själv också kunde åka på kryssning snart. Det var ju en sak som Adam och jag gjorde flera gånger, vi kanske kommer göra det någon gång i framtiden igen för det vore ju kul. Men jag borde ju kunna hitta andra vänner som också tycker om att åka på kryssningar och sånt. Åh vad jg älskar kryssningar, seriöst!

Idag har jag varit med Ronja och det var roligt:) Vi gjorde inte så mycket och hon måste ha tyckt att det var väldigt tråkigt här. Men jag varnade henne faktiskt innan hon kom hit och sa att det verkligen inte finns någonting att göra. Det är en av anledningarna till varför jag inte bjuder hit vänner så ofta, sen tycker jag bättre om att åka till andra eftersom det oftast brukar finnas fler saker att göra hos dem än hos mig plus att det är kul att se hur andra bor. Jag fick en present av Ronja som var en födelsedagspresent och julklapp. Det var två saker fr håret, en av dem kanske tyvärr hade gått sönder men jag tror inte det, sen fick jag en singel med Gathania som var med i Idol för några år sen. Låten tycker jag var sådär eftersom den efter ett tag kändes ganska tjatig och för att jag inte tyckte om melodin. Vi pratade mycket idag och försökte sjunga toner, jag förstår inte hur vissa kan ha gehör och alltid höra vilken ton man sjunger. Sådant har jag aldrig lärt mig eller orkat träna på för det verkar ju ganska omöjligt att till exempel höra skillnad på ett a och ett b. Om någon bara sjunger eller spelar en ton, vilken som helst, hur kan man då göra för att höra vilken det är? Jag känner några som har hur bra gehör som helst och som kan höra toner från lampor, fläktar och annat skumt. Vi lyssnade en del på musik och det var kul men sen skulle Ronja åka hem. Det kändes inte som att hon var här så länge, högst i två timmar men hela den här dagen har gått fort. En helg kvar nu innan skolan börjar igen och jag får se om jag orkar blogga innan det. Annars skriver jag kanske på måndag kväll och då kommer jag verkligen vara helt körd. Att gå i skolan till klockan fem första dagen och att därefter träna i två och en halv timme känns ganska jobbigt men det överlever jag nog.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ronja

Men vispen, det spelar ju ingen roll att man inte gör något, det är ju sällskapet som är huvudsaken och du fick mig ju att skratta hela tiden! Jag hade inte ett dugg tråkigt. Du dampade ju på din dator och allt möjligt och liksom, var underhållande. Sen hade vi ju nästan ett bråk om c - tonen, men jag vann till slut! :)

2010-01-14 @ 17:26:37
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0