Sammanfattning av år 2010

Hej!

Min dator har krånglat hela dagen men jag ska försöka sammanfatta året. Tyvärr blir det inte någon lång sammanfattning men något ska jag i alla fall skriva. Det är mest för min egen skull så att jag ska ha någonting att läsa i framtiden. Men det är såklart jätteroligt om ni vill läsa också:) Om ni vill läsa mer om en speciell händelse kan ni leta reda på den för jag har skrivit lite längre om alla händelser i bloggen.



JANUARI:

Januari började med att jag köpte ett par nya gymnastikskor som jag har använt väldigt mycket i år, både när jag spelar showdown och när jag tränar på cross trainern. New years cup var en liten turnering som spelades i Stockholm i början av året, jag slutade som tvåa vilket inte kändes helt fel:) Dessutom var det då som Madde och jag började lära känna varandra. Under året har vi haft väldigt roligt och vi brukar säga att hon är som en lillasyster för mig:)

Senare i januari firade jag min kusin Mårten som fyllde sexton år och var på middag hos Lia där de flesta åt kalkon. Skolan började igen efter jullovet och jag kämpade för att nå godkänt i matte b. Matte är det enda ämne som jag har haft riktigt svårt för i skolan och jag fick ju till och med IG på ett prov. Eftersom det aldrig hade hänt tidigare var jag ledsen över det. Min lärare Stephan fick mig i alla fall att orka fortsätta plugga, han hjälpte mig alltid när jag fastnade och stod ut med mig trots att det ibland kunde ta lång tid för mig att förstå vissa saker. De andra ämnena gick helt okej för mig men i ensemblen behövde jag bli bättre på att röra mig på scenen och även försöka sjunga bättre och bli bättre på att sjunga starkt genom att använda magstödet mer.

Showdownen var egentligen det enda som fick mig att orka med allt vissa dagar. Aktiva synskadade anordnade en showdownhelg och jag var på Mälargårdarna för första gången. Där träffade jag bland annat Christoffer, Margaritha, Manja, Mariah och Micke och det har varit roligt att lära känna dem bättre i år:)



FEBRUARI:

I början av februari var det tävling i Trollhättan. Dit åkte jag tillsammans med några spelare från Stockholm och Rebecka. Det var tur att Rebecka följde med eftersom hon var den enda som kunde se fullt och eftersom det dessutom var en del förseningar och strul med tågen. Människor var stressade i och med alla förseningar och det var ganska jobbigt. Tävlingen var hur som helst väldigt rolig och jag vann alla mina matcher. Då spelade jag i b-gruppen och motståndet var inte alls lika hårt som i a-gruppen men det kändes skönt att vinna. Människorna var verkligen trevliga och jag kände mig gladare än vad jag hade gjort på länge och jag kommer länge minnas kvällen och natten mellan lördag och söndag:) För att ha någonting från Trollhättan och för att minnas den roliga helgen köpte jag en jojo på hotellet där vi bodde. En annan sak som jag kommer ihåg med helgen i Trollhättan var den extremt sociala killen som vi träffade på tåget på fredagen och som kom till hotellet under helgen för att träffa oss igen:)

Melodifestivalen började några veckor senare och min favorit var Anna Bergendahl som ju vann i år. Tyvärr kom hon inte särskilt långt i eurovision song contest menmen. På alla hjärtans dag hade jag ingen att fira med och det hoppas jag att jag ska ha nästa år. Fettisdagen firade jag i alla fall och åt två stora semlor på ungdomsgården:)

Februari avslutades med en cuptävling för b-gruppen där Johnnie vann och jag blev tvåa. Det räckte i alla fall för att jag skulle komma med i a-gruppen vilket gjorde mig otroligt glad. Tyvärr har jag ju missat den första cuptävlingen i höst men det finns inte mycket att göra åt det.



MARS:

I mars var det sportlov då jag tyvärr inte gjorde särskilt mycket. Unga synskadade hade i alla fall en upptaktshelg som jag åkte på. Vi bodde på Almåsa och där har jag ju varit ganska många gånger i mitt liv:) På Almåsa äter man ju oftast väldigt mycket, både en massa god mat plus att man fikar flera gånger om dagen. Under helgen pratade vi mycket om funktionshinderkunskap och jag fick lära mig en massa nya saker. Några föreläsare pratade bland annat om media och sociala medier. En person som är helt blind pratade om hur det är att arbeta inom politik och sen var det en intressant debatt mellan några us-are och några politiker. Jag testade även kundalini-yoga och träffade såkart en massa trevliga människor, bland annat Elvira, Ida, Claudio, Anna och Jonas:)

Senare i mars var jag på genrepet av melodifestivalen med Ellen. Vi hade hur roligt som helst! Sponsorerna gav oss olika saker, vi sjöng karaoke och det bästa av allt var när jag träffade Shirley Clamp! Dessutom fick jag en autograf av Måns Zelmerlöw men honom hann jag inte prata med den gången. Att se själva genrepet var såklart också väldigt roligt den kvällen.

I mars var jag även på USS funktionärsmiddag som var väldigt trevlig. Någon vecka senare var USS årsmöte där jag plus åtta andra röstades in i styrelsen. Jag känner verkligen att jag har lärt mig mycket om hur det är att sitta i en styrelse under det här året och jag funderar på att kandidera till styrelsen även nästa år för att jag då kommer ha mer erfarenhet och veta mer om hur det fungerar.

Stockholms handikappidrotsförbund anordnade en dag då de visade upp olika sporter. Jag fick vara med och visa showdown och folk fick utmana mig. Det var roligt och jag fick spela tvåminutersmatcher. Jag vann alla förutom en.

I skolan hade vi sånguppspel då jag sjöng jazzlåten God bless the child. Det var roligt och jag kände mig faktiskt ganska nöjd med mitt framträdande trots att jag inte har kunnat höra hur det lät. Hur som helst lyckades jag i alla fall beröra med min sång vilket kändes bra.

Den långa taxiresan är också något som jag kommer minnas länge. Ni kanske läste inlägget då en taxichaufför åkte in i en hästhage istället för på en väg och när jag fick trycka på gaspedalen medan chauffören stod utanför och försökte få loss bilen ur leran. Jag hade ju ingen som helst erfarenhet av hur man körde bil och eftersom chauffören inte hade förklarat för mig hur jag skulle göra tryckte jag ner gaspedalen så mycket som möjligt eftersom jag trodde att det var det bästa sättet att komma loss på. Det resulterade i att chauffören blev lerig och att vi fastnade ännu mer. En ny erfarenhet var det i alla fall, när jag väl hade förstått hur jag skulle göra lyckades vi faktiskt komma några meter med bilen och loss kom vi efter någon timme med hjälp av en traktor:)


APRIL:

I april var det äntligen dags för tävling i Milano! Jag älskade verkligen Italien på grund av människorna, den glada stämningen och maten! Vi åt en massa pasta och det har jag ju alltid tyckt om. Däremot testade jag aldrig pizza vilket jag får göra om jag åker till Italien någon mer gång eftersom det sägs att den ska vara god. Glassen var förresten väldigt god i Italien! Jag älskade mango, choklad och jordgubbsglassen:) Själva tävlingen var såklart något jag hade sett fram emot länge. Tyvärr kom jag bara åtta individuellt men i trippeln blev Sverige trea efter att ha spelat en oerhört jämn match mot Slovenien. Jag kommer länge minnas den matchen eftersom jag avgjorde när det stod ttjugonio-tjugonio och när jag lyckades göra mål på en av Sloveniens bästa spelare. Självklart var det bara tur att det blev mål men jag kan lova att jag och de andra svenska spelarna blev glada:) Zebben blev trea i Milano vilket ju var roligt. Två saker jag har kvar från Milano är en tröja som det står I love Milano på och en nyckelring med en bild av en boll och två racketar på.

I april var det, förutom tävlingen i Milano, SM i showdown. Sveriges bästa tjejer och killar spelade mot varandra. Zebben vann av herrarna och jag vann av damerna:) Det kändes jätteroligt att vinna SM och jag vann en stor pokal och en medalj som står på skrivbordet i mitt rum:)

Skolan rullade på som vanligt och det var mycket att göra men jag kämpade på så gått det gick.


MAJ:

I maj var det mycket att göra i skolan. Den muntliga delen av engelskans nationella prov blev jag långtifrån nöjd med men av någon konstig anledning blev jag ändå godkänd. Förutom matte b hade jag även lite svårt med engelska b i tvåan men som tur var lyckades jag ju få godkänt till slut.

Ronja hade en fest hemma hos sig eftersom hon fyllde sexton år och det var trevligt att fira henne.

Haninge open var nästa showdowntävling och dit kom en massa trevliga människor. Det var dessutom den första internationella tävlingen där jag blev nöjd med min placering. Jag kom trea och det kändes väldigt roligt:) Johnnie var min coach under i stort sett alla matcher den tävlingen och det var mycket tack vare honom som det gick så pass bra för mig. Zebben kom tvåa bland herrarna vilket ju var roligt också:) I trippeln gick det tyvärr inte lika bra och Sverige ett, laget som jag var med i, kom på en sjunde plats. Sista kvällen var trevlig. Några saker som jag minns extra tydligt är prisutdelningen, när Adde sjöng Breaking the law, när Christoffer underhöll alla med gitarr och sång och när jag för första gången pratade lite med Sven från Holland som idag är en av mina bästa vänner.

Förutom att jag som vanligt tränade en hel del i maj höll jag även på en del med musik. Vi repade inför terminskonserten, övade rörelser med Petra och jag försökte göra allt för att sjunga tillräckligt bra för att min ensemblelärare skulle bli nöjd med mig. Sjöng gjorde jag mest för att jag var tvungen och jag uppskattade inte alls att sjunga solo. Kör var däremot ett av mina favoritämnen och Dimitri och Linda var två riktigt bra lärare. Vokalensemblen var rolig också och jag tyckte om att sjunga i en mindre grupp. Utanför skolan sjöng jag ju i en annan kör och konserten vi hade i våras blev lyckad.


JUNI:

I juni hade vi terminskonsert där jag tyvärr inte blev särskilt nöjd med min insats. Det var hur som helst roligt att höra alla andra och läraren gav mig VG i betyg vilket jag aldrig trodde att han skulle göra. Idrotten kämpade jag också med och jag minns att jag satt med uppsatsen vi skulle skriva hur många timmar som helst. Trots att jag bara fick VG på den fick jag MVG i betyg och det kändes enormt skönt eftersom idrotten betyder jättemycket för mig!

Det blev varmare ute och jag fick så småningom sommarlov som för mig började med ett träningsläger med landslaget:) Där lärde jag mig en del nya saker plus att jag fick reda på att jag skulle få åka till Tjeckien och tävla i början av juli.

Midsommaren firade jag som vanligt tillsammans med Björn, Lovisa, Maria, Irre och en massa andra människor. Vi åt en massa god mat, spelade kubb, kastade yxa, fikade och åt en massa jordgubbar:)


JULI:

I början av juli åkte jag till Allsång på Skansen tillsammans med några andra glada USS-are. Vi hade en trevlig kväll tillsammans och jag skrek väldigt mycket, särskilt efter att Anna Bergendahl hade sjungit:)

Några dagar senare var det dags att packa väskan och åka till Arlanda för att sedan sätta sig på ett flygplan mot Prag. Jag hade aldrig varit i Tjeckien tidigare och jag tyckte om landet trots att de flesta inte var särskilt bra på engelska. Maten var däremot sådär men överlevde gjorde man definitivt:) Dessutom hade de en massa gott iste som jag drack varenda dag. När vi var i Prag var det oerhört varmt ute vilket var skönt. Däremot var det inte lika skönt att spela i värmen men jag vande mig efter ett tag. Tyvärr spelade jag inte så pass bra som jag hade hoppats på och slutade som femma. Att titta på när andra spelade sina matcher var i alla fall roligt. Jag blev särskilt imponerad av Leander från Holland och många fick stå ut med att jag tjatade om honom väldigt mycket i Prag.

Min vän Rakel fyllde tjugo år i mitten av juli och hon bjöd några av sina vänner att komma och fira henne. vi bodde i en liten stuga och det var riktigt trevligt. Förutom att vi lekte en del roliga lekar, sjöng, åt god mat och fikade, hann vi även prata mycket med varandra och bara ta det lugnt vilket var jätteroligt:) Jag träffade några av mina vänner och lärde även känna nya människor:)

I slutet av juli åkte jag till Grekland tillsammans med Louise, Trixie, Alexander, Johanna, Anders och Jörgen. Det var en oförglömlig resa då jag lärde känna en massa trevliga människor och dessutom lärde mig en hel del nya saker. Balroom dancing och bcgamon var två saker som jag inte hade testat tidigare. Dessutom lärde jag mig mer om hur det går till att plugga utomlands och det är ju något jag har funderat lite på. Lägret med ICC var verkligen helt fantastiskt! Jag hoppas verkligen att jag i alla fall får träffa en del av de som var med på lägret i framtiden. Philip från Tyskland hade jag till exempel väldigt roligt med och sen träffade jag några trevliga människor från Holland och England som jag gärna träffar igen:) Vi som åkte från Sverige måste verkligen se till att ha en återträff snart!

Den största händelsen i augusti var absolut EM 2010! Det var enligt mig verkligen en av de roligaste tävlingarna där jag ju kom trea individuellt och där Sverige dessutom vann brons i trippeln! Att komma trea i EM kändes väldigt stort och hur roligt som helst. Jag kan inte beskriva hur skönt det kändes att vinna bronsmatchen och när jag sedan fick min medalj. Nu satsar jag såklart högre och hoppas på att komma tvåa eller kanske till och med vinna en internationell tävling i framtiden.


AUGUSTI:

I augusti tog sommarlovet slut och jag började i trean. Precis som förra året spelade vi för de nya ettorna och det kändes roligt.

Sedan fyllde min mormor Lia år och hon, familjen och kusinerna åt på en restaurang för att fira henne. Nästa dag var det dags att besöka Gröna lund med USS och jag hade en väldigt rolig dag.


SEPTEMBER:

I september var det mycket i skolan men jag firade även att jag vann brons i EM tillsammans med några showdownspelare. Dessutom var jag på styrelsehelg där många i styrelsen lärde känna varandra lite bättre och där jag testade att vara ordförande på ett möte.

Senare samma månad var det ju val och jag röstade för första gången. Socialdemokraterna fick min röst och jag tycker att det var synd att det återigen blev det högra blocket som vann. Men om flest personer vill det är det ju det som är bäst. Däremot kan jag säga att jag inte blev nöjd med att Sverigedemokraterna fick så pass många röster i år.

Idol började i september också och jag har tittat på i princip varenda program under hösten:) Mina favoriter i år var Olle och Linnea.

I september var det även en träningshelg som verkligen blev lyckad. Helene, Claudio, Tobbe och jag var med och det var som sagt väldigt roligt. Vi tränade på olika moment och spelade matcher.


OKTOBER:

Oktober var en ganska jobbig månad. jag var väldigt skoltrött och längtade efter bättre tider. Showdownen var i princip det enda som fick mig att orka och mina vänner hjälpte mig såklart också:) Shifs Talangjakt började i alla fall och jag hade en trevlig dag på centralen tillsammans med Helene då vi visade showdown för folk. Vi var även på Beckis och även om jag föredrog centralen träffade jag i alla fall några trevliga människor även den dagen:)

En annan riktigt stor händelse i oktober var när jag klippte mig. Jag klippte ju bort ungefär en halv meter av mitt hår och som jag skrev då kan jag ibland känna att jag saknar att ha långt hår. Det växer ju som tur är ut igen även om det tar tid och många har sagt till mig att det ser bättre ut när jag har kortare hår. Å andra sidan finns det även de som har sagt att de saknar mitt långa hår och jag har fått några kommentarer om att jag ju knappt har något hår kvar.

Några dagar senare var det äntligen dags för European top twelve! Rebecka var med mig under större delen av tävlingen och det var skönt att känna att jag hade stöd från någon. Jag kände mig nöjd med de flesta av mina matcher förutom när jag spelade mot Hanna och förlorade stort. I det stora hela tyckte jag i alla fall att det var en rolig tävling och jag slutade som fyra eftersom jag förlorade tre matcher. Det kändes såklart tråkigt att precis missa medalj men någon gång måste det ju vara så. I trippeln spelade jag tillsammans med Leo och Stine och vi kom femma av åtta lag, vilket ju i alla fall inte var sämst.

I skolan var det mitterminskonsert och jag sjöng I'll stand by you som jag tyvärr inte blev särskilt nöjd med.

Min vän Karro fyllde år och jag var med och firade henne och gav henne ett halsband med en ängel. Kim och jag var med varandra nästa dag och det var trevligt, jag har alltid roligt när jag är med henne:)

I slutet av oktober trampade jag snett och stukade foten för första gången i mitt liv. Eftersom jag var med och anordnade USS statsskattjakten och den var dagen efter ville jag såklart åka dit. Att lära sig att gå på kryckor på ungefär en halvtimme är dock inget jag rekomenderar och det var inte särskilt roligt att min fot svullnade upp ännu mer när jag ansträngde den. Men sånt är livet ibland och jag är glad över att jag åkte på statsskattjakten. De flesta av deltagarna och ledsagarna sa att de var nöjda med helgen vilket kändes roligt. Hoppas att det dröjer länge innan jag trampar snett igen, tyvärr gjorde jag det i november också och min fot gör lite ont än idag men det är nog något jag får leva med.


NOVEMBER:

Min syster Lovisa fyllde femton år i början av november och vi firade henne och åt buffé på en kinarestaurang. På höstlovet tog jag det mest lugnt och gjorde inget särskilt. På ett sånguppspel sjöng jag jazzlåten Round midnight och det gick katastrofalt dåligt. Det kändes verkligen som att jag hade nått botten ett tag för det kändes som att det var många saker som gick extremt dåligt för mig i november. Jag var olyckligt kär vilket kändes jobbigt. Mitt hjärta kände en sak medan min hjärna försökte tränga undan de jobbiga tankarna. Det gick i några månader men tyvärr inte hur länge som helst.

I slutet av månaden var det i alla fall musikhelg med USS. Jag var med och skrev och spelade in en jullåt och kände mig ganska glad under helgen:) Det var roligt att få vara i studion Ljudolf igen. Låten har jag kvar som minne och den kommer jag nog spela upp innan jul även kommande år.


DECEMBER:

I december har det hänt en hel del. En kväll var jag med Ida och Mariah och lagade mat och hade trevligt:) Sedan har vi firat att Nina, Lovisa och jag har blivit ett år äldre och även om det inte är särskilt roligt att bli äldre var i alla fall firandet trevligt:) Några dagar senare fyllde jag nitton år och det var faktiskt inte särskilt jobbigt att bli ett år äldre:) Jag fick många fina gratulationer och presenter.

Sedan har det varit Lucia och det var roligt att få vara med i Luciatåget i år. Jag sjöng ju solo på Stilla natt och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra vilket kändes väldigt skönt:)

USS var på Idolfinalen och det var väldigt roligt! Jag skrek så att jag trodde att jag inte skulle ha någon röst kvar men det hade jag:) Min farmor har fyllt sjuttio år och det firade vi genom att äta lunch och fika hos henne. USS julfest har jag varit på också och där åt vi en massa god julmat, lekte en lek, fikade och gav bort och fick julklappar:)

Samma vecka som skolan slutade lämnade jag äntligen in min första egenskrivna låt, Jag önskar att det var vi två. Den hade jag verkligen kämpat mycket med och det kändes oerhört skönt när den väl var klar.
terminskonserten gick ganska bra nu innan jul och alla var verkligen hur duktiga som helst! Jag kände för första gången på riktigt länge att jag uppskattade att sjunga inför folk.

Innan jul har jag varit på julkonserten med Sonja, Sanna, Shirley, Måns, Brandur och Björn. Det var den bästa julkonsert jag någonsin har varit på och alla sjöng fantastiskt bra!

Mitt jullov har börjat och jag har firat jul med familj och släkt och haft jättetrevligt! Det enda jag har saknat under lovet är att träna men det ska jag försöka göra mer efter nyår. I januari väntar nästa showdowntävling men det är ju inte förrän nästa år:) Jag känner att år 2010 har varit ett väldigt bra år även om jag stundtals har känt mig stressad, ensam och ledsen. Men det är känslor som vi alla känner ibland och det tror jag gör oss starkare. I år har jag ju i alla fall fått uppleva en massa saker, jag ahr rest en hel del och dessutom tävlat mycket. Dessutom känner jag att jag har utvecklats som person. För ett år sen var jag till exempel mycket blygare än vad jag är idag och idag känner jag inte att det är lika jobbigt att prata när jag har många människor runtomkring mig. Jag känner mig nöjd med att jag, från att ha kommit bland de sista förra året, istället kommit på bättre platser på tävlingar i år. Nästa år har jag som mål att komma tvåa i en internationell tävling och vi får se om jag lyckas med det. Kämpa kommer jag hur som helst att göra och jag kommer inte ge upp. Showdown är nämligen något som jag verkligen brinner för och det känns riktigt bra att ha hittat något som jag verkligen uppskattar så pass mycket. Nästa år önskar jag även att jag hittar en pojkvän för det känner jag verkligen att jag saknar i mitt liv. Som jag har skrivit tidigare vet jag som sagt vad mitt hjärta vill, tyvärr kanske jag blir tvungen att ge upp det jag känner för tillfället och det utgår jag ifrån. Som tur är finns det ju fler killar i världen och om det nu skulle vara så att det jag vill aldrig går, hoppas jag på att kunna bli kär i någon annan i framtiden. Det borde ju inte vara helt omöjligt. Vänner har jag i alla fall haft hela året och det känns oerhört skönt!

Nu vill jag i alla fall önska er ett gott nytt år! Hoppas att ni får en underbar kväll!

/Vispen


Kommentarer
Postat av: eemmapeemma

så läskigt! men , hur vet du då vad jag skriver ?

2011-01-01 @ 16:31:22
URL: http://emshiie.blogg.se/
Postat av: Emmy

Det låter som om du verkligen har haft ett händelserikt år! :D Och vad roligt att det går så bra i showdown för dig, det är imponerande.

Jag har svårt att tro att det någonsin går dåligt när du sjunger, som du skrev med jazzlåten, ;). Vad kul att du har lärt känna så många nya människor också! Jag tror definitivt att du hittar en pojkvän :)

Kram!

2011-01-02 @ 00:02:57
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Emmy

Svar: Det är alltid lika kul att läsa dina kommentarer, de uppmuntar verkligen. :)

Själv firade jag också nyår med familjen i år, det var helt okej. Lovisa berättade också att ni hade varit i närheten, synd att jag missade er!

Jag tror faktiskt att jag har Emma i musik nästa termin, men jag vet inte säkert. Men hon jobbar kvar så självklart ska jag hälsa!

Min blogg har ju tyvärr mest bilder haha, jag är lite lat av mig ibland :P Jag förstår att du vill resa till Vietnam, och USA blir ju som du säger en ny erfarenhet. Har du varit i Vietnam någon gång innan? :)

2011-01-02 @ 00:12:54
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: TheMusicBlog@soclog

Hej, musik är verkligen awesome! :D

Inte än, jag väntar på att min USB mikrfon ska komma, vilket den troligen gör nästa vecka.

Sedan ska jag försöka mig på att göra något ;)

Jag kan höra av mig när jag är klart :)

Tack desamma!

Kram (:

2011-01-02 @ 14:09:02
URL: http://TheMusicBlog.soclog.se
Postat av: Varganess@soclog

Åh, då är jag inte ensam i alla fall ^^; Kanske inte om man blivit inbjuden till Spotify, men jag skapade min användare för några månader sedan på deras hemsida, och då kan man det. Högst upp i högra hörnet står det hur mycket tid man har kvar :3 Tack det samma, lycka till med det du ska göra! :D

2011-01-02 @ 14:19:46
URL: http://Varganess.soclog.se
Postat av: BUSUNGE1@soclog

ja, det är jobbbigt.... men man måste bara försöka stiga upp.

jag vet inte om jag ska skriva ut det här för hon kanske läser min blogg så då ser hon det.... ;s ;D

2011-01-02 @ 15:23:15
URL: http://BUSUNGE1.soclog.se
Postat av: Johan

Du har varit ute och rest en hel del du. Du brukar säga att jag är ute och reser mycket, men 2010 kan du nog faktiskt konkurera med mig. Milano, Prag och allt. Jag har varit i Wien, Rostock, Tallinn, st.Petersburg och en sväng i Slovakien innan vi åkte till Wien. Det var billigare att flyga dit. :)



Det där med känslor är hemskt. Dessa 2 senaste månaderna vill jag helst bara klippa bort. Det är fruktansvärt stundtals. Jag vet precis vad jag vill och jag hoppas verkligen att vi kan ta oss ur detta på något sätt, förr eller senare, hand i hand, ännu starkare än vi var innanm. :)



SV: Tack, Vispen!

Jag skriver direkt från hjärtat, det är verkligen precis så jag känner. Jag hoppas som sagt vi kan ta oss ur detta på något sätt. Jag vill inte ge upp hjärtat. Ibland har man iinget val, man måste gå emot hjärtat, hur ont det än gör, men jag hoppas detta blir bra, förr eller senare.



Klart du kommer få vara med om det! Det är jag säker på! :)



Gott nytt år! :)

2011-01-02 @ 15:46:49
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Ronja

Alla har ju sina dåliga dagar, men på det hela taget tycker jag du verkar ha haft ett fint år!

Jag måste få höra din låt någon gång, är såå nyfiken!



Och om jag klarar att glömma (vilket jag verkligen hoppas på) så gör du det också! :)

Kram

2011-01-02 @ 16:06:10
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: eemmapeemma

häftigt ! hur är läget då?

2011-01-02 @ 22:47:46
URL: http://emshiie.blogg.se/
Postat av: frokennilsson@soclog

Tack du! Ja visst är det:)

2011-01-03 @ 00:22:56
URL: http://frokennilsson.soclog.se
Postat av: SweetAndCrazy@soclog

Det är underbart! Godnatt :)

2011-01-03 @ 00:27:59
URL: http://SweetAndCrazy.soclog.se
Postat av: ErikHagglof@soclog

Jag försöker träna så mycket jag bara kan! nu under lovet har det inte gått så bra iof, men jag får ta igen det när skolan börjar:-D

Jag håller inte på med någon sport alls, utan jag går bara på gym:-) Vad tränar du ?:-) Tack så hemskt mycket och Lycka till du med! :-D

2011-01-03 @ 00:40:39
URL: http://ErikHagglof.soclog.se
Postat av: erikhagglof.soclog.se

2011-01-03 @ 00:42:16
URL: http://erikhagglof.soclog.se
Postat av: RastaAsta@soclog

Den finns som bok av John Boyne såg jag nu. RIKTIGT bra film enligt mig och många. Gripande och tankeställare till film. Se den! Natti natti ;p

2011-01-03 @ 00:43:03
URL: http://RastaAsta.soclog.se
Postat av: fiji@soclog

sv. Aw tack :) Jag hoppas verkligen och jag vet att jag nån gång ska göra det, kosta vad det kosta vill :)

2011-01-03 @ 00:57:58
URL: http://fiji.soclog.se
Postat av: Str33tdancer@soclog

haha tack så mycket! :)

2011-01-03 @ 01:02:19
URL: http://Str33tdancer.soclog.se
Postat av: Hiruko@soclog

Ja, det var skönt att det blev ljus : ) Någon gång igen kommer det att bli ja i alla fall :'>

2011-01-03 @ 01:02:43
URL: http://Hiruko.soclog.se
Postat av: Fayee@soclog

gud så härligt:D ja åker till min kompis i nynäshamn!

2011-01-03 @ 01:06:44
URL: http://Fayee.soclog.se
Postat av: linamj@soclog

Jag hoppas så :)

2011-01-03 @ 01:09:40
URL: http://linamj.soclog.se
Postat av: Elsa

Kan inte göra 100 på raken dock, kunde det förut. När jag gick i 8an gjorde jag 100 om dagen i ett år så lite måste ju sitta kvar? kör på 100 om dagen du med då? som en utmaning, brukar vara roligare så än att köra på själv;)

Kram!

2011-01-03 @ 01:14:00
URL: http://minipinan.sping.se
Postat av: ThuDinh@soclog

Haha nj verkligen inte! :( Chocolate Fudge Brownie, den godaste haha :D Jaa, samma här! Fick syn på den i frysen och tänkte;"varför inte!" haha :D

2011-01-03 @ 01:20:04
URL: http://ThuDinh.soclog.se
Postat av: jokurandomyo@soclog

kanske lite sent att säga godnatt , men jag gjör det iallafall :D godnatt ! :D

2011-01-03 @ 13:07:45
URL: http://jokurandomyo.soclog.se
Postat av: RosiePosie85@soclog

tack så mycket :) det tror jag nog att det blir :)

2011-01-03 @ 14:19:01
URL: http://RosiePosie85.soclog.se
Postat av: Jonas Jakobsen

Du verkar haft ett händelserikt 2010. Själv har jag många jusa minnen av det året även om årets sista månad gjorde ont rent kärleksmässigt.

2011-01-24 @ 11:53:03
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0