Grekland dag sex

Hej!

Idag ar det tisdag och nast sista dagen har, jag vill inte tanka pa hur trakigt det kommer vara att aka tillbaka till |Sverige igen. Det enda jag saknar dar ar att spela showdown och idag missar jag annu en traning vilket jag verkligen har daligt samvete over. Nu hade jag i alla fall tankt skriva lite om gardagen. Da var vi ju ute pa en heldag dar vi gjorde olika saker. Forst akte vi till en djurpark som var valdigt stor. Dar gick vi omkring med nagra guider som berattde om de olika djuren vi gick forbi, lat oss kanna pa lite olika saker och mata en del av djuren. Jag alskar ju inte direkt palsdjur men det fanns aven ormar som man fick kanna pa som jag tyckte om. Att mata djuren var helt okej ocksa. Sen fick man kanna pa taggar och tander fran olika djur, de var lite coola. I slutet av besoket fick vi klappa delfiner och det var verkligen roligt. De hade ingen pals och jag tycker att de kandes ganska speciella. Sen lat det coolt nar de andades. Delfiner verkar ju vara ganska smarta djur for vi fick forst se en show dar delfiner och sjolejon upptradde.

Pa eftermiddagen akte vi till stranden, man kunde valja att besoka ett kant tempel ocksa men det orkade jag inte gora pa grund av varmen. Jag orkade inte bada heller for vattnet var valdigt salt i Grekland och sen tycker jag ju inte direkt om att bada annars heller men jag satt pa stranden och pratade med lite folk. Restaurangen vi at middag pa serverade fisk som var valdigt god, bland annat friterad blackfisk. Jag och nagra andra hade jatteroligt och pressade ett halvt glas med bara citron som jag skulle dricka, for att vi skulle ha nagot att gora. Det var valdigt surt och jag orkade inte dricka upp hela men vi hade som sagt roligt. Nar vi hade atit tog vi lite kort och sen dansade vi lite. Manga verkade tycka att det var valdigt roligt men jag orkade inte gora det sarskilt lange. Lite senare pa kvallen akte vi tillbaka till boendet och det kandes verkligen skont att fa stalla sig i duschen och tvatta haret efter att ha varit ute i varmen hela dagen. Nu maste jag ga for snart borjar den forsta workshopen for idag, jag tror faktiskt att jag far dansa igen. Nagon traning maste jag ju fa nar jag ar har och sist jag dansade kandes det faktiskt jobbigt for varje workshop ar ju tre timmar och forra gangen dansade vi ibland till valdigt snabb musik. Hoppas att ni far en bra tisdag.
Vispen

Kommentarer
Postat av: Mamma Nina

Hej, Visp!

Du verkar ha kul i Grekland. Lärt dig dansa och kollat på statyer, spelat Back Gammon och en massa annat. Spännande att träffa så mycket nya människor!!

I morgon blir det hemfärd. Kommer du direkt hem hit eller ska du nån annansatnas? Vi hörs!

Kramar, från Mamman.

2010-08-03 @ 12:48:27

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0