Nu går det dåligt...

Hej!

Jag vill börja med att tacka alla som har skrivit grattis till mig efter att jag vann SM! Ni är verkligen snälla! Men sen jag vann SM känns det som att det mesta har börjat gå dåligt för mig. På gårdagens träning började jag med att spela riktigt dåligt, det är verkligen stor skillnad på de svenska och de tjeckiska borden. Jag fick inte till några bra skott alls igår. Senare under träningen sträckte jag armen och den gör ont idag också så det är ju inte bra. Det gjorde att jag inte orkade ta i när jag sköt och att jag spelade väldigt dåligt idag. Jag ska hoppa över torsdagens showdownträning så att armen får vila. Det är verkligen tråkigt för nu kommer det alltså vara en vecka mellan showdownträningarna för mig för nästa måndag har vi uppspel med vokalensemblen så då kan jag inte heller träna. Men det som känns tråkigast av allt är att jag inte lyckades skriva g på dagens matteprov. Geometri var sista kapitlet och eftersom jag hade pluggat lite matte nästan varje dag under de senaste veckorna trodde jag faktiskt att jag skulle ha en chans att klara det. Men när jag satt där och läste igenom lärarens bildbeskrivningar förstod jag knappt någonting i alla fall. Nu har jag ju en chans till och jag ska anmäla mig till nästa omprov som är nästa torsdag men det känns riktigt jobbigt och jag tror inte att jag kommer klara provet då heller. Det känns som att det inte spelar någon roll hur mycket jag än pluggar. Att få ig i den här kursen skulle vara hur jobbigt som helst för då har jag alltså läst matte b helt i onödan och när det dessutom slutar vara en obligatorisk kurs nästa år vill jag inte gå ut kursen med ett ig för det är ju onödigt att det ska stå med i betyget. Man kan ju i och för sig göra en sådan där prövning på hela kursen men hur stor är chansen att man får g då? Den är lugnt lika med noll eller kanske högst en procent. Matteskola har jag hört talas om också men jag vet inte om man får något betyg då men det borde man ju får för vem skulle annars frivilligt läsa matte på sommarlovet?

När jag tänker efter kommer jag faktiskt inte på en enda positiv sak som har hänt sen jag skrev senast. Eller jo, vi pratade förresten om att ha en träningshelg nästa helg och träna lite extra inför Haninge open som är helgen efter. Det vore ju riktigt roligt. Frågan är bara om jag kommer hinna träna då eftersom jag har flera viktiga prov veckan efter, aja, jag får se hur mycket jag hinner plugga innan det. En annan rolig sak som har hänt är att vi har firat att det gick så bra på SM på träningarna. På träningen med aktiva synskadade åt vi glass som var väldigt kladdig men god och idag åt vi en jättegod marsipan och chokladmoussetårta på den andra träningen:) Oj, nu kom jag på en till rolig sak som har hänt. I sommar har de ett dataläger där folk från olika länder får vara med. I sommar kommer de förmodligen vara i Grekland, de vet inte om resan blir av än på grund av askmolnet, det vore ju jobbigt om det gör så att man inte kommer kunna flyga på länge. Idag fick jag hur som helst ett mail där det stod att jag fick en av de sex platserna så om lägret blir av får jag åka. Det är däremot ganska dyrt att vara med och jag vet inte om det är värt pengarna men jag ska tänka några dagar innan jag bestämmer hur jag vill göra. Kul att jag i alla fall har chansen att åka för när jag sökte förra året kom jag inte ens med på reservplats.

Skolan har väl mest varit som vanligt. Igår började vi sjunga en ny låt på ensemblen som heter If I never see your face again. Jag tror att det är Maroon five och Rihanna som sjunger den. Min hals gör lite ont nu för att jag igår sjöng fastän jag nog inte borde ha gjort det och för att jag dessutom tog i mycket på dagens vokalensemblelektion. Det jobbiga med mig är att jag verkligen inser hur mycket jag saknar att sjunga när jag har ont i halsen och inte kan göra det. Men när min röst väl är som den ska brukar jag nästan aldrig känna för att sjunga. Igårkväll blev jag äntligen klar med min novell och fick idag en novell som jag ska tolka med ljud. Det ska bli intressant att se hur det blir, jag måste hitta en man som kan läsa in novellen till mig och när jag har gjort det ska jag spela in bra ljudeffekter som kan förstärka vissa händelser och miljöer som finns med i texten. Idag hade jag spanska också då jag fick jätteont i huvudet för att jag hade svårt att koncentrera mig efter en stund. Vi skulle skriva en massa meningar och det blev man väldigt trött av. Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag går och lägger mig.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Matte tycker jag är jättesvårt, därför hoppade jag över det på gymnasiet. Hoppas du kommer iväg på ICC lägret i grekland i sommar. Jag har varit på det en gång och även Anna.

2010-04-28 @ 08:17:31
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Maria A

Vi kan ju ha matteskola hos Björn i vår eller i sommar, om du vill.

Förutsatt att jag nu kommer ihåg hur man gör när man räknar.

En gång i forntiden var jag rätt duktig på matematik, högsta betyget 5 på N-programmets mattekurs under hela gymnasietiden.



Maria

2010-04-29 @ 10:53:55

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0