Är nervös

Hej!

Nu sitter jag här hemma och borde ha gått och lagt mig för länge sen. Problemet är bara att jag tyvärr inte känner mig särskilt trött. Det beror dels på att jag har varit ledig från skolan idag och därför sov till klockan halv elva imorse men det beror mest av allt på att jag känner mig jättenervös inför imorgon. Jag har såklart varit mer nervös andra dagar men nu känner jag mig tillräckligt nervös för att inte kunna sova. SM ska i alla fall bli riktigt kul, både att tävla och att träffa alla! Men jag känner att jag har lite press på mig att antingen vinna eller komma tvåa. Mitt mål är faktiskt att vinna i år, jag vet att det är att sikta högt men jag kom ju tvåa förra året och jag vill ju gärna se att jag har utvecklats, det har jag säkert gjort med tanke på hur mycket jag har tränat sen dess. De andra som ska tävla har såklart också tränat men inte lika mycket som jag. Ida som vann förra året ska vara med och det blir roligt att spela mot henne igen och se vem som vinner den här gången:)

Annars rullar det på som vanligt. Idag fick jag ett mail av min engelskalärare där hon skrev att jag hade fått godkänt på senaste provet och det känns skönt, det var ju bara ett g-test:) Sen var det gemensam sång igår och jag sjöng låten Kärleken är. Själv tycker jag inte att det kändees särskilt bra men några som lyssnade sa att de tyckte att det lät fint så det var ju trevligt. En av lärarna sa att det lät lite som att jag hade en inbyggd auto-tuner i min röst och att jag sjöng väldigt rent och det var ju bra. Men sen vet jag inte om jag lyckades beröra någon men det hoppas jag. Det var som vanligt roligt att höra alla andra igår och jag blev väldigt inspirerad av att höra de flesta sjunga jazz. Nästa låt jag ska sjunga blir en jazzlåt för jag insåg att jag saknade jazzen:)

Sista träningen innan SM var ju igår och jag känner att jag spelade sämre än vanligt. Vi spelade mycket med de små racketarna och då förlorade jag varenda match. Då kände jag mig riktigt dåligt och än så länge har jag inte börjat känna mig taggad inför morgondagen men det kanske kommer.

Idag har jag pluggat en del, läst igenom häftet som vi fick på engelskan i onsdags. Det är en del svåra ord som jag måste kolla upp vad de betyder men jag känner att jag förstod det mesta av texten. Hoppas att vi får skriva om något roligt ämne på torsdag eller att man åtminstone kan välja ett ämne som är lätt att skriva om. Min fantasi är ju otroligt dålig och att hitta på saker är verkligen inte min grej. Novellen skrev jag lite på idag och det går långsamt men jag ska bara hitta på ett slut nu. Under efteriddagen och kvällen har jag varit med en kompis och det var riktigt trevligt:) Sen jag kom hem har jag packat och jag hoppas att jag inte har glömt något viktigt. Det skulle i och för sig vara typiskt mig. Nu ska jag försöka sova några timmar innan jag ska gå upp och äta frukost och sen åka iväg till Haninge där vi ska spela. Hoppas att ni får en bra helg!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0